Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

panny szakmai topic

Re: nincs cím

#595018 Sly-- Előzmény: #594990

Előző alj támasz lehet egy skalp erejéig.

Sajna úgy néz ki, elengedik a 400-at, bár a forgalom nem nagy.

#593912 rbbj11 Előzmény: #593738

grat. Ilyeneket csak főállású DT-ként lehet csinálni ;)

Én továbbra is csak figyelem

#593709 rbbj11 Előzmény: #593617

nincs nekem se, 440-nél magasabb targetet nem várok, 416-ról az nem tul nagy profit

#593611 Zotya32 Előzmény: #593608

azt mondták a szakik, hogy meg kell várni, míg az előző alj alá megy... az pedig vhol 370-380 ft volt pár napja.

Mai Questor hírlevél: "…

#593203 Tapasz

Mai Questor hírlevél:

"PannErgy: Bár meglepőnek tűnt az árfolyam esése, a miskolci projekt elindulásának csúszása valószínűleg türelemvesztő lehetett a befektetők számára. Az új vezérigazgató kinevezése viszont mindenképpen pozitív üzenet a befektetők felé. De a lényeg, ebbe a papírba nem szabad teljes pénzzel beszállni. Ha meg valaki csak egy kisebb csomaggal ül benne, akár magasabb árfolyamról, zsírozza le, aztán ha a projektek elindulnak, nézzen rá. A portfóliójuk nagyobbik részét pedig nagy papírokba forgassák. Aki viszont a teljes portfólióját ebben tartja, annak javasolnám a KEG, ECONET, E-STAR, HUMET példáját. Kedves fórumozók, kis papírban sohasem szabad all-in pénzt pakolni!"

#592923 Zotya32 Előzmény: #592896

na, én is leléptem. visszahozta az 500-as meg a ts23-as bukót, és fuso-t 45-ért vissza tudtam venni, ahol pár napja eladtam.

#592900 xmann Előzmény: #592895

zerintem meg nem. Egy ilyen cégnél pont kell egy szakmai vezető, aki irányítja a projekteket, és ért az energetikához. Az It elnöke meg alelnöke pedig tényleg a hosszútávú stratégiához kell hogy értsen, azt csinálja. Normális cégeknél is így megy ez

#592898 Turkoglu Előzmény: #592895

Hát igen, én most úgy sakkozok, hogy amíg valahol máshol nem érzek jó lehetőséget addig hagyom itt a maradék pakkot, szerintem ezt a 450 környéki árat egy BUX lejtmenetnél is kb tartani fogja... a tegnapi eladásomat már elkapkodtam így is...