382, lehet hogy ma új csúcsot fogunk láttni
382, lehet hogy ma új csúcsot fogunk láttni
Előző alj támasz lehet egy skalp erejéig.
Sajna úgy néz ki, elengedik a 400-at, bár a forgalom nem nagy.
Nem csodálkozok, 390 en szertnének eladni vagy 7000 db.ot
400 alatt van kicsi forgalommal vagy a pannergynel ez a 6000 vetel sok
grat. Ilyeneket csak főállású DT-ként lehet csinálni ;)
Én továbbra is csak figyelem
430-ra leskalpoltam, pár órára elég volt
várunk az újabb kapásra
nincs nekem se, 440-nél magasabb targetet nem várok, 416-ról az nem tul nagy profit
Én meg szűkülésre játszom, a szakik várják csak az új aljat.
azt mondták a szakik, hogy meg kell várni, míg az előző alj alá megy... az pedig vhol 370-380 ft volt pár napja.
Jajj, ez a kecsegtetés, még szerencse, hogy nem az erste.
Mai Questor hírlevél:
"PannErgy: Bár meglepőnek tűnt az árfolyam esése, a miskolci projekt elindulásának csúszása valószínűleg türelemvesztő lehetett a befektetők számára. Az új vezérigazgató kinevezése viszont mindenképpen pozitív üzenet a befektetők felé. De a lényeg, ebbe a papírba nem szabad teljes pénzzel beszállni. Ha meg valaki csak egy kisebb csomaggal ül benne, akár magasabb árfolyamról, zsírozza le, aztán ha a projektek elindulnak, nézzen rá. A portfóliójuk nagyobbik részét pedig nagy papírokba forgassák. Aki viszont a teljes portfólióját ebben tartja, annak javasolnám a KEG, ECONET, E-STAR, HUMET példáját. Kedves fórumozók, kis papírban sohasem szabad all-in pénzt pakolni!"
na, én is leléptem. visszahozta az 500-as meg a ts23-as bukót, és fuso-t 45-ért vissza tudtam venni, ahol pár napja eladtam.
zerintem meg nem. Egy ilyen cégnél pont kell egy szakmai vezető, aki irányítja a projekteket, és ért az energetikához. Az It elnöke meg alelnöke pedig tényleg a hosszútávú stratégiához kell hogy értsen, azt csinálja. Normális cégeknél is így megy ez