Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#594678 Watson Előzmény: #594673

az a gyanum hogy ez kombinált mutyi lehetett: pl. a kötvény vételárból Raffit kifizetik, cserébe Raffi odaadja a követelését is némi diszkonttal... két legyet meg néhány kötvényest egy csapásra...

#594676 akpo7 Előzmény: #594671

A ktv-esek sztem szerencseje, hogy az OTP nem tudja lenyelni a bekat es ott SCS es jogasz sleppje emberere akadt...

#594674 cédrus Előzmény: #594664

Hát, de tudod,hogy a tőkevédettek általában hogy működnek, állampapír olyan mennyiségben, ami kihozza nullára, és a maradék kis pénzből játszanak, szóval nem akkora csoda

#594671 Vigkrisz Előzmény: #594663

igen, az látható, hogy a kicsik is és a nagyok is meg fognak tenni mindent, amit jogi eszközökkel lehet, annak érdekében, hogy a (számukra egyenlőre) kétes ügyletek legyenek tisztázva (nem csak az ESCO kötvény pakk kikerülése, hanem a többi, már sokat hangzotatott gyanús akciók is)

#594668 Vigkrisz Előzmény: #594665

ami jöhet, pld. a felszólaló srác alternatív egyezségi ajánlata (ami elég kreatív volt ahhoz, hogy pld. a dr Watson által felvetett "a kapcsolt cégek követelései nem érnek" problémát is próbálja kezelni) + intézményi elképzelések (nagyon magas higítás) kidolgozása folyamatban..

#594667 prfecó Előzmény: #594664

mellékesen bárki bejöhet , aki nem kiabál , kulturáltan mondja el véleményét.

igen az a tőkevédett alap:-))

három bróker is ott volt ( konkurrens), nekem érdekes dolgokat meséltek , mi hogy van.

pedig 15 éve tőzsdézem , de ezeket még nem tudtam

ők is buktak fejenként min. 5-10 milka között

Soós stratégiáján ( megkopasztani Önkormányzatokat 60 % haszonnal , kötvényesek pénzét bevonni , baráti cégekkel megvédeni örök életre a fenekét , közben tőzsdén E-STAR határidővel játszadozni , bennfentes kereskedés beosztottakkal és ügyvédjének kollegáival

#594666 Vigkrisz Előzmény: #594660

Fekete úr (Allianz) azt is kiemelte, hogy SCS korábbi "egy zRT-be pakoljuk át a működtethető vagyonelemeket" ajánlata azért nem volt elfogadható, mert abból a kicsik (meg akik még akarnának) nem tudtak volna kiszállni, ellenben egy bét-en forgó nyrt részvényeivel igen

az önkormányzati szerződéseket annyira nem sajnálnám, ha továbbra sem fizetnek, perek, stb..

#594664 Vigkrisz Előzmény: #594660

szerintem kihagyhatatlan buli volt, aki teheti, jöjjön legközelebb is, megéri, beszéltünk a "nagy emberekkel" is az elképzelésekről, plusz adtak szót a tárgyaláson a megnyilvánulásokra, kérdésekre, véleményekre, megjegyzésekre

kedvenc momentumok, pld. mikor megláttuk a hitelezői listán a kivetítőn, a rafi biztosított követelést + az esco kötvény pakk-ot megvásárló cég nevét és a szavazatait (amit egyébként már tudtunk délben is, mert az alapkezelők felfedték nekünk a kilétét a tárgyalás előtt)

a legkomolyabb az volt, amikor megjelent a szavazatok/ hitelezők között egy TŐKEVÉDETT(!)befektetési alap neve a kivetítőn - az giga LOL

#594663 prfecó Előzmény: #594659

Elnézést ,igen

FEKETE ÚR ALLIANZ képviseletében van megkeveredtem

egyébként ha jól számoltam csak különböző E-STAR leányok , RFV JÓzsefváros , és UNICREDIT ( VIP ügyfelek nevében ) szavazott S.Cs -vel

Egy VIP Unicredit-es jött el. Civilben vagyonfelszámoló.

Többször sarokba szorította a törvénytudásával , gyakorlatával E-STAR"csa" csődgondnokát.

Sajnos ő csak pénzügyi cégeket számol fel , különleges szaktudása miatt .

Val. szeg két napon belül komplett bűnügyi feljelentés lesz egy civilben lévő gazdasági nyomozótól.

#594660 Watson Előzmény: #594659

Köszi, Krisz ;)

A hitelezői Választmány jelentőségéhez szertném még közzétenni, hogy a felszámolás során is lesz jelentősége, mégpedig ha meg tud alakulni, akkor a felszámolónak felmentvényt adhat a pénzbeli kifizetésre, azaz új részvénytársaságot alakíthat a működtethető vagyonból és annak részvényeit kioszthatja a hitelezőknek. Aki ezt a részvényt nem fogadja el azt úgy kell tekintse a felszámoló, mint aki lemondott a követeléséről ;)

két fontos mérlegelendő momentum

1.) ez a részvénytársaság nem jogutód tehát az önkormányzati és egyéb szerződések ha nem nem a belepakolandó leányokkal köttetett akkor felülvizsgálandók és esetleg hátrányos kikötésekkel rendelkezhetnek

2.) Az intézményiek motiválva vannak hogy az új társaság is NYrt legyen a Bétre bevezetve mert különben értékelési problémáik adódnak...

Ezért is preferálják a tőkeemeléses vagyonátvételt, mert így folyamatos az eszközük értékelhetősége

#594659 Vigkrisz Előzmény: #594638

Üdv, az Aegon neve sokszor felmerült már a történetben, de az Aegon már tavaly kiszállt, Fekete úr (aki fújta a nótát tegnap) az Allianz képviselője (ők a másik nagy intézményi befektető az OTP alapkezelő mellett)

én is felhívom a figyelmet rá, hogy a hitelezői választmányhoz érdemes csatlakoznia a kiskötvényeseknek, mert a választmány sokkal nagyobb jogkörrel tudja képviselni az érdekeinket, és ahogy látható és (az alapkezelőkkel történő beszélgetéseinkből kiderült) hallható is volt, hogy jelen helyzetben a kis és nagykötvényesek ugyanabban a cipőben járnak, ugyanazok az érdekeik

ezúton pedig még megjegyezném, hogy köszönet illeti Sherlock alias PrFecó és Dr.Watson urakat, akik annak ellenére, hogy közvetlenül nem érintettek az ügyben, idejüket, energiájukat és nyilván az ügyek intézéséhez valamennyi pénzüket is feláldozva képviselték a kötvényesek érdekeit az eddigi kutatómunkájukkal és a tegnapi felszólalásaikkal

#594638 prfecó Előzmény: #594637

t. nyomozó úr

más iránt próbáltam nyomozni , de gugli nem dob ki semmit hiába kisbetűs sherlock vagyok :-((

privi-t meg nem küld

tudatlanul halok , meg

sárkánydr .-ról meg már tudom milyen zsebkendőt használ , hányas a cípője, stb. stb. , stb

#594625 prfecó Előzmény: #594622

googli a barátom

emmnbs1 , nem dobott ki se diplomát , se nevet , se telefonszámot

privibe sincs semmi??????