Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#594807 rbbj11 Előzmény: #594797

azért engem nagyon meglep ez a brutál erős nap a tegnapi után. Visszanéztem, ilyen még nem is volt...SP-ben volt csak hasonló naposon, de ott sem ilyen nagy gyertyákkal, és egy ilyen tetőzést követő piros gyertya után a zöld nem haladta meg a piros tetejét. Ilyen konstallációból kitörést naposon évekre visszamenőleg nem találtam egyik indexen sem

#594797 banyaiz Előzmény: #594646

Amcsikat megmozgatta. :) Nagyon bivaly formában vannak. Tegnapi esést megvették.

Dax viszont gyengélkedett ma ehhez képest.

Nem tudom, hogy holnap ha felrántják esetleg 100 pöttyel erre az usa lelkesedésre, csábító lenne egy short ismét. De nagy tétet nem kockáztatok benne. Short szempontból jobban tetszett volna usában egy erős kezdés mínuszos zárással pl, igaz akkor dax shortot sem kellene holnap feljebb nyitni. Lehet még mindig korai ez a short keresgélés.

Gyászos francia és olasz…

#594634 Sumér harcos

Gyászos francia és olasz januári adatok láttak napvilágot

Míg Németországban másfél éves csúcsra emelkedett januárban a szolgáltató szektor aktivitása a beszerzési menedzserek jelzése alapján, addig Olaszországban és a mostanában a figyelem középpontjába kerülő Franciaországban jelentősen csökkent az aktivitás. A ma közzétett felülvizsgált adatokkal most nem különösebben foglalkoztak a részvénybefektetők, továbbra is elsősorban hangulati alapú a kereskedés, igaz az euró lendületbe jött a tegnapi nagy esés után.

http://www.portfolio.hu/gazdasag/gyaszos_lett_a_francia_es_olasz_januari_szolgaltatoi_aktivitasi_adat.179304.html

Jók a certik csak nagyo…

#594614 kboly

Jók a certik csak nagyon oda kell rá figyelni.Hamar mínuszba lehet velük szaladni.

#594609 banyaiz Előzmény: #594586

Izgalmas termékek ezek. Őszintén szólva nem az én világom ez a tőkeáttétes extra rövid üzletelés.

Viszont vki egy ilyen termékben (külföldön szétnézel annyi van mint a nyű sokkal jobb spreadekkel mint béten) megfog egy komoly elmozdulást rendes mennyiséggel, hát az komoly profit. Csábító ez a dolog de nagyon veszélyes móka.

Kis tétekkel játszadozom benne Otp long certit nyomattam még tavaly év vége idén év eleje, mostanában pedig ts28-as dax certivel volt két üzletem. Tegnap azt adtam el ma feljebb van eladásimnál vagy 15-20%-al. Jó döntés volt. :)

Egyébként most elnézegetve daxot nem tűnik túl acélosnak. bőven plusszos amcsi futiknál, vergődik, pedig tegnap rendeset esett. Kíváncsi vagyok benyomják e lefelé komolyabban, elkezd e esni Usa, vagy csak egy ilyen egynapos minipara volt.

A megérzésem az, hogy februárban látjuk ennél lejjebb is, usa szinte el sem kezdett esni, hol van még attól legalább az idei emelkedést visszaadja vagy annak legalább a felét.

#594586 Fornit Előzmény: #594402

Erre tessék, már ma is centiztem egyet.... Persze mikor visszafordult, lezártam sajátár felett legalább. 9 percig volt meg :)

#594538 Sumér harcos Előzmény: #594530

igen,csak mi lesz igy 295 targettel ?

ha ilyen fosással nem indult el a target irányába,holnap jön egy akkora zöld hullám,hogy na,teszem azt daxlinál,és a target már 288:)

:)

#594530 rbbj11 Előzmény: #594489

összes feltörekvő deviza jól tartotta magát, de azokon belül is huf ismét vigéckedett. Pln gyenge idén

daxli aztán végül jól ös…

#594489 Sumér harcos

daxli aztán végül jól összefosta magát...

forinttól is 1 kicsit többet vártam volna,mert ilyen németeknél,ő is produkálhatott volna...

#594453 banyaiz Előzmény: #594448

Vsz ez inkább egy távlati dolog lehet, ha egyáltalán eljut oda a történet, hogy tényleg szavaznak róla.

Most így néhány hétre előre szerintem kifut a jelentési szezon amcsiknál, és elővehetik a költségvetési megszorítás témát. Pont arra jó lehet, hogy befekézzen ez az év eleji lendület és korrigáljanak egyet februárban. Nekem ez az elméletem. De ha erre számítok és kockáztatok egy shortot , beindul az esés és 100 pont után lezárom ahelyett bővíteném, hát azt ne kérdezd miért. :)

#594444 banyaiz Előzmény: #594415

Közel volt nagyon a történelmi csúcs. Túl szép lett volna azt csak úgy lendületből átugárják itt év elején. Kell vmit hagyni későbbre is. :)

Fornit: most lehet kiderül amiről beszélgettünk, ha ez egy kicsit is tartósabb esés lesz, többet tudnak e esni mint az eddigi idei emelkedés amcsik.

Elnézve a daxot egy kis megingás amcsiknál és ledobott 150-200 pontot magáról. Kár volt bezárnom a shortot. Már most benne hagytam 60 pontot.

#594415 Sumér harcos Előzmény: #594374

jó a hangulat daxlinál...

reggel még minden elemző 8000 és 8100-ról regélt,mesélt...

:)

erre ....

volt ugye egy emelkedő trendünk ugye ca. november közepétől....ebből kioldalazott január elején vmikor,és létrehozott egy szükülő 3szöget,melyből kitört felfelé....

na most ott tart,hogy letört egy mozgót,7750-nél,plusz nemhogy visszaesett a néhai 3szögbe,hanem ki is bukott belőle leszurásnál lefelé....ezzel maximálisan megtréfálva a reggeli elemzéseket:)

most csak az a kérdés 1napos lesz-e ez az "öröm"????:)

egyébként nekem bottal sem kell továbbra sem.

#594402 banyaiz Előzmény: #594393

Ezekben az igazi történet az lenne arra nagyon alkalmasak, hogy egy viszonylag normális összeggel, aminél ha rossz irányt veszel fel az sem tragédia, de ha jót akkor azért keresel is vele, nagyobb mozgásokra játszani, trendeket megjátszani. Arra jó lenne. Ki be ugrálás belőle erre nem túl jó.

#594393 Fornit Előzmény: #594381

Ja, így van. Nem lehet stoppot tenni, sokszor mire beírod a zárást, már köze sincs az árfolyamhoz. Ha meg lezárom, pl múlt hétfőn 850 körül, onnan lefordul. Mennyiszer megfogadtam, hogy hanyagolom....