Regisztráció Elfelejtett jelszó

ÁNY

Re: nincs cím

#595223 xmann Előzmény: #595222

Ha hallgattál volna bölcs maradtál volna. Vagy ha végigolvastad volna a hírt

#595222 Koffein Előzmény: #595098

Ennek a változtatásnak valami pr értéke a cégértékre nézve? vagy csak kellett valami hírt adni, mert egy ideje semmit nem sikerült virítaniuk... hihetetlen, hogy mire pazarolnak energiát...

Az Állami Nyomda új neve…

#595098 MrTibi16

Az Állami Nyomda új neve ANY Biztonsági Nyomda Nyrt.

Budapest, 2013. február 6. – Az Állami Nyomda Igazgatóságának döntése alapján, a Cégbíróság 2013. február

1-jei hatállyal az Állami Nyomda Nyrt. nevét ANY Biztonsági Nyomda Nyrt-re változtatta.

Az Állami Nyomdát 1851-ben alapították Temesváron. A Társaság 20 évvel ezelőtti privatizációját követően

dinamikus fejlődésnek indult, és mára nem csak Magyarország, hanem a régió meghatározó biztonsági nyomdája is

lett. A cég neve idehaza és külföldön is egyaránt összeforrt a biztonsággal, a minőséggel és az innovációval. A

nemzetközi biztonsági minősítések, a munkatársak szakértelme és a referenciák alapján a Társaság megállja a

helyét nem csak a hazai versenypiacon, hanem a külföldi kormányzatok megrendeléseiért folyó versenyben is. A

Társaság tulajdonosai között kisebb-nagyobb mértékben mindig is volt állami tulajdon, azonban ez az elmúlt 20

évben tartósan 5% alatt maradt. A vonatkozó törvényi rendelkezések szerint az Igazgatóság úgy döntött, hogy a

Társaság nevét megváltoztatja.

A 162 éves cég – eddigi tevékenységét megtartva – 2013. február 1-jétől ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. néven

folytatja tevékenységét. A Társaság rövidített neve ANY Nyrt, amely alapján nem változik tőzsdei azonosítója. A

Társaság címe és székhelye is változatlan, hivatalos internetes elérhetősége pedig megegyezik munkatársai email

azonosítójával, az any.hu címmel.

„Az Állami Nyomda cégnév az egyik legrégebbi vállalati név Magyarországon. Büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan

cég hírnevét öregbíthettük idehaza és a világban, amely elsők között nyomtatott bélyeget a világon és számos

nemzetközi és hazai elismerést kapott munkájáért. Azonban tudjuk nem csak a történelemnek, hanem

részvényeseinknek is felelősséggel tartozunk, ezért munkánkat az új cég névvel újult erővel folytatjuk azért, hogy

minél jobban és hatékonyabban megfeleljünk a nemzetközi és hazai piac elvárásainak. A jövőbeni fejlesztések

fókuszát a hagyományos biztonsági nyomdaipar termékei mellett, egyre nagyobb mértékben a kártyák, az adatok és

tranzakciók biztonságos kezelésére fordítjuk.” – mondta Zsámboki Gábor, a Társaság vezérigazgatója.

ANY Biztonsági Nyomda Nyrt.

korábbi nevén Állami Nyomda Nyrt.

#594048 akpo7 Előzmény: #593861

400 es 465 kozott azert parszor meg lehetett volna jatszani, de en is tartogattam inkabb...

#594034 MrTibi16 Előzmény: #593801

Ma meg BÉT en ez van:

Lejárati hónap

2013-03

Megnyitási Nap

2012-03-12

Bezárási Nap

2013-03-14

Nyitott kötésállomány

41

#593861 rbbj11 Előzmény: #590637

én továbbra is tartom, nem is értem, miért kéne eladni?? Majd osztalék előtt közvetlenül, esetleg...

te közben másodjára adtad el és vetted meg

volt egy szép 70ezres pa…

#593816 Ibiza

volt egy szép 70ezres pakk eladás..

határidő minden hónap 3. péntek..ez most havi zárás..

BÉT-en ennyi volt a mai …

#593801 MrTibi16

BÉT-en ennyi volt a mai napig

Nyitott kötésállomány 7 db ANY 1303

Nyílott ma 36 db 1303! Érdekes lesz a következő 1-2 hónap?

Itt is határidős mutyi lesz...?

Lassan a telenoros NFC szolgáltatás próbája is lejár...

mák..napi maxnál eladtam…

#590637 Ibiza

mák..napi maxnál eladtam a maradékot..

#590150 Koffein Előzmény: #590144

igen, arról van szó... sokszor jan végén, de otp már dec.ben küldte, any meg a bélyegző szerint jan17én került feladásra... :)

#590144 rbbj11 Előzmény: #590106

ja, hogy a 2012-ben kifizetett osztalékról van szó az adóbevalláshoz...azt sokszor csak jan. végén küldik a cégek