kreatívkodás helyett inkább dolgoztak volna
Ha hallgattál volna bölcs maradtál volna. Vagy ha végigolvastad volna a hírt
Ennek a változtatásnak valami pr értéke a cégértékre nézve? vagy csak kellett valami hírt adni, mert egy ideje semmit nem sikerült virítaniuk... hihetetlen, hogy mire pazarolnak energiát...
Az Állami Nyomda új neve ANY Biztonsági Nyomda Nyrt.
Budapest, 2013. február 6. – Az Állami Nyomda Igazgatóságának döntése alapján, a Cégbíróság 2013. február
1-jei hatállyal az Állami Nyomda Nyrt. nevét ANY Biztonsági Nyomda Nyrt-re változtatta.
Az Állami Nyomdát 1851-ben alapították Temesváron. A Társaság 20 évvel ezelőtti privatizációját követően
dinamikus fejlődésnek indult, és mára nem csak Magyarország, hanem a régió meghatározó biztonsági nyomdája is
lett. A cég neve idehaza és külföldön is egyaránt összeforrt a biztonsággal, a minőséggel és az innovációval. A
nemzetközi biztonsági minősítések, a munkatársak szakértelme és a referenciák alapján a Társaság megállja a
helyét nem csak a hazai versenypiacon, hanem a külföldi kormányzatok megrendeléseiért folyó versenyben is. A
Társaság tulajdonosai között kisebb-nagyobb mértékben mindig is volt állami tulajdon, azonban ez az elmúlt 20
évben tartósan 5% alatt maradt. A vonatkozó törvényi rendelkezések szerint az Igazgatóság úgy döntött, hogy a
Társaság nevét megváltoztatja.
A 162 éves cég – eddigi tevékenységét megtartva – 2013. február 1-jétől ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. néven
folytatja tevékenységét. A Társaság rövidített neve ANY Nyrt, amely alapján nem változik tőzsdei azonosítója. A
Társaság címe és székhelye is változatlan, hivatalos internetes elérhetősége pedig megegyezik munkatársai email
azonosítójával, az any.hu címmel.
„Az Állami Nyomda cégnév az egyik legrégebbi vállalati név Magyarországon. Büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan
cég hírnevét öregbíthettük idehaza és a világban, amely elsők között nyomtatott bélyeget a világon és számos
nemzetközi és hazai elismerést kapott munkájáért. Azonban tudjuk nem csak a történelemnek, hanem
részvényeseinknek is felelősséggel tartozunk, ezért munkánkat az új cég névvel újult erővel folytatjuk azért, hogy
minél jobban és hatékonyabban megfeleljünk a nemzetközi és hazai piac elvárásainak. A jövőbeni fejlesztések
fókuszát a hagyományos biztonsági nyomdaipar termékei mellett, egyre nagyobb mértékben a kártyák, az adatok és
tranzakciók biztonságos kezelésére fordítjuk.” – mondta Zsámboki Gábor, a Társaság vezérigazgatója.
ANY Biztonsági Nyomda Nyrt.
korábbi nevén Állami Nyomda Nyrt.
400 es 465 kozott azert parszor meg lehetett volna jatszani, de en is tartogattam inkabb...
Ma meg BÉT en ez van:
Lejárati hónap
2013-03
Megnyitási Nap
2012-03-12
Bezárási Nap
2013-03-14
Nyitott kötésállomány
41
sajnos nem túl liqvid papír..néha be sem írom a pozim..
van egy pakkom..
én továbbra is tartom, nem is értem, miért kéne eladni?? Majd osztalék előtt közvetlenül, esetleg...
te közben másodjára adtad el és vetted meg
volt egy szép 70ezres pakk eladás..
határidő minden hónap 3. péntek..ez most havi zárás..
BÉT-en ennyi volt a mai napig
Nyitott kötésállomány 7 db ANY 1303
Nyílott ma 36 db 1303! Érdekes lesz a következő 1-2 hónap?
Itt is határidős mutyi lesz...?
Lassan a telenoros NFC szolgáltatás próbája is lejár...
amig felfelé megy, nekem mindegy, mit tölt vagy mit nem :)
igen, arról van szó... sokszor jan végén, de otp már dec.ben küldte, any meg a bélyegző szerint jan17én került feladásra... :)