Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

HUF fórum

Re: nincs cím

#593544 banyaiz Előzmény: #593493

Ez az ember nem lenne már szinte hiányozna. Na jó azért nem. :) De azt el kell ismernem elképesztő egy figura.

Ahogy saját magának állandóan ellentmond, az már egy tudományág. :)

"stratégiai szövetségre van szükség a jegybankkal". :)

Alá kell írni a jegybankkal is egy megállapodást mint a Suzukival, vagy a Nokiával. Édes anyám borogass :)

Arra készültem jövő héten megtudjuk a nevet és előtte Ft gyengülés a héten, de ez ugrott úgy néz ki, utolsó pillanatig kivárnak vele, gondolom nem akarnak a devizakötvény kibocsátásba ezzel bekavarni.

Re: eddig

#593537 kissat Előzmény: #593446

Ursi! Már hosszú ideje optimista vagy a forintra, ez jórészt be is jött Neked, megjósoltad az alacsony kamatszintet is, megjátszottam, köszönöm.

Most sztem kis ellentmondásba kerültél önmagaddal, hisz miközben következő tudatos és szükséges lépésnek a gyengülést tekinted (export felpörgetése), most az erősödésének örülsz.

Vagy még lejjebb várod a kamatszintet és csak onnét a gyengülést?

Kösz

Re: eddig

#593463 gufoo Előzmény: #593446

Na ti meg a másik :) amikor gyengült, akkor "á, igazából nem gyengül, az eur erősödik". Most, hogy erősödik, egyből a nap nyertese :D

eddig

#593446 Dr. ursi

mai nap nyertese megint a huf.

magasan verte a többi gyengülő térségit.

erősödésével.

#593395 Fornit Előzmény: #593389

Hát 10.000 db-ot nem a bátrak vesznek, tudván, hogy 16 ponttal lejjebb tudják eladni 160k buktával, változatlan eurhuf árf mellett. Köztes kereskedésben gondolom nem ezek a tételek mennek.

#593394 gufoo Előzmény: #593389

komolyan kérdem, mert nem ismerem, de látom rengetegen tolják: miért jobb erste certizni, mint mondjuk saxobankolni? Kétlem, hogy olcsóbb.

#593392 Fornit Előzmény: #593380

Van mikor sokkal több 16-20% a spread. Ha a jegyző 116-on áll eladni, akkor 100 on vesz. KO szint előtt vmivel 70-86, kb 23%-os spread. Ez tényleg tömény lenyúlás.

Re: lazíts már

#593391 gufoo Előzmény: #593145

kevés terméket tudok egyszerre figyelni és még kevesebbet annyira, hogy be is szállok. eur, usd, sp500, eurchf, arany, ritkán nyersanyag.

Ezekből az első kettő tartozik ebbe a topic-ba, mindkettőben keresek long beszállót de még nem jött el az ideje. Ezzel nem azt mondom, hogy le fog jönni, hanem hogy ezeken a szinteken nem szállok be, fentebb pláne nem, nagyon fenn viszont short.

#593389 gilgalad Előzmény: #593380

Szia,

igazad van a spreaddel, viszont mindig elé állnak, akár 10 forinttal is. Az EURHUF certik árazása szerintem korrekt. Volt amikor naponta kalkuláltam, nem kellett csalódnom az árjegyző szintjeiben. Viszont az rendszerint előfordul, hogy az árjegyző eltűnik, ráadásul nagyobb mozgások idején. Ez a kisbüfinek lehet jó és rossz is, én álltam már mindkét oldalon, de általában a program hibáját javamra szoktam fordítani (irreálisan alacsony árra beállni, hátha belead valaki ész nélkül; vagy fordítva fixen betett kisbüfi ajánlatokat felszipkázni, ha mondjuk eltűnik az árjegyző és ugrik a forint 2 egységet pánik idején stb.). Egy részvény certihez képest a spread irreálisan nagy és gyakran ki lehet venni (10.000 db-ot a bátrabbak simán kivesznek, aztán akkor megint néz a delikvens, hogy akkor most hol az árjegyző). Mikor elfogy az árjegyző muníciója, akkor elvileg rögtön újra töltik. No, ez sincs mindig így.

Szóval, ha biztos vagy a dolgodban, a fenti dolgokkal együtt lehet élni. Persze soha senki nem lehet biztos a dolgában :-) Én a bukós tételeimen manuálisan stoppolom ki, az sokkal biztosabb, de akkor ott kell ülni.

Röviden ennyi.

Re: lazíts már

#593388 gufoo Előzmény: #593142

na látod én nem néztem meg, mikor regisztráltál, csak a hszekre reagáltam. :))

A lényeg, hogy nem a DT-ről akartalak lebeszélni, hanem az izgalmi alapú kereskedésről, de lehet, hogy tévedtem veled kapcsolatban, csak már több fórumon láttam ilyenfajta tündöklést, aminek bukás lett a vége. Ne legyen igazam, sok pénzt!

#593380 Boby. Előzmény: #593359

Tavaly vagy tavalyelőtt kipróbáltam az Erste eurhuf certikátokat. Szerintem teljesen alkalmatlanok a napi kereskedésre. A spred 5-6-7!!!%. Számomra jobban hasonlított ez egy lenyúlásra, mint egy korrekt tőzsdei termékre. Lehet, hogy én tévedek, ha valakinek van ezzel kapcsolatban pozitív tapasztalata, azt szívesen olvasom. Nem nyugati példákra gondolok, hanem hazaira, nyugaton láttam már, hogy ez is máshogy működik.

eddig sem voltam túl akt…

#593359 Kriszti@n

eddig sem voltam túl aktív a stockyn , csa olvasgattam inkább.de az hogy benézek és a sok szartól már nem lehet átlátni semmit ez katasztrófa...a eur/hufról meg az a véleményem, hogy az erste certik kiütési szintjei eddig mindig biztosan jelezték a középtávú célokat...(TS24 320nál repül(ne) )

a longokat nem nézem most, mert irreálisan messzinek tűnnek

közben azért szép volt:)…

#593287 Sumér harcos

közben azért szép volt:)))))

benézett szinte a vonal alá....21napos mozgot nem verte....és GO:)

Re: akkor a mai nagy forint gyengülés egyediségének margójára

#593278 Euroman Előzmény: #593276

egyébként van eurhuf és usdhuf long és short pozícióm is, amelyik éppen nyereséges azt zárom