Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

HUF fórum

Re: akkor a mai nagy forint gyengülés egyediségének margójára

#593276 Euroman Előzmény: #593274

a te dumád is oltári gyenge...nem tudom kettőnk közül ki a véresszájúbb?

#593274 Ibiza Előzmény: #593266

alapdolgokat nem értesz..fröcskölsz mocskolsz..én magyar fan vagyok.. a fidesz csak eszköz..ha úgy tetszik ostor ,)

A hufos pozidat írd be.. ha van..

eddig a gyenge dumátok nem jött be a szátokba rakott unortodox pénzpolitika miatt..mert ugye béka- és véreső.. totális országcsődnek kellett volna jönnie.. oszt valahogy nem ez történt...

a gerinctelenséget és az alkalmazkodást keverni...nem kis dolog..

#593268 Euroman Előzmény: #593264

sok puhagerincű alkalmazkodik....az mszmp felmenőkkel rendelkező fideszes ****k és társaik....

#593266 Euroman Előzmény: #593264

nem érdemes rád időt vesztegetni...nyald csak a fidesz ülepét....jótanácsaidat meg tartsd meg magadnak...

#593264 Ibiza Előzmény: #593199

"..fröcsögő politika... "

ezt furcsa tőled és pár hasonszőrűtől olvasni..

be kéne újítani egy csajt oszt az orrotoknál tovább nézni.. nem a gépek elött sajnálni magatokat és minden hibátokat Orbánra fogni..

A természet rendje aki nem alkalmazkodik elpusztul..a világ változik..aki mindig u.azt teszi és más más eredményt vár az meg hüje.. (tőszdecápa2)

Amit leírtam forintról semmi tényszerű cáfolat nem volt rá..csak a szokásos gyogyós pampogás..

Re: lazíts már

#593256 Euroman Előzmény: #593249

jelenlegi elnök mondta, az meg mindjárt lelép....utódja úgyis xxxxx Viktor lesz, akármi is a keresztneve...

#593249 Boby. Előzmény: #593232

"számomra semmi olyan körülmény nem változott meg tegnap, ami azt indokolná, hogy visszaszálljak forintba."

Sokak részére a tegnapi nap legfontosabb momentuma az volt, hogy "a monetáris tanács szerint nincs szükség további nem konvencionális eszközök alkalmazására". Én ezt ugyanolyan lotyázásnak tekintem, mint a "nem lesz tandíj", "lecsökkentjük a kkvk. terheit", "söralátét lesz az adóbevallás" stb. Én úgy gondolom, hogy fogunk látni "nem konvencionális" megoldásokat, csak éppen konvencionálisnak fogják hívni.

#593232 Boby. Előzmény: #593142

Nem akarlak én lebeszélni a napizásról, de itt egy tanulságos blog - http://chartknight.blogspot.hu/ - , talán még nem ismered a storyt. Daytradereknek kötelező olvasmány..., tanulságos! Egyébként le a kalappal a muki előtt! Ha még nem hallottál róla ez egy kimondottan ajánlott rész 2011. augusztus 25., csütörtök Az utolsó lecke http://chartknight.blogspot.hu/search?updated-max=2011-11-02T10:36:00%2B01:00&max-results=10&start=30&by-date=false

Ezektől eltekintve, szerintem hosszú távú pozikkal is tönkre lehet menni , ha rossz utat követ az ember, csak éppen lassabb a folyamat.

Más..., forint. Részemről továbbra is tartva az euro - persze nem forex -, számomra semmi olyan körülmény nem változott meg tegnap, ami azt indokolná, hogy visszaszálljak forintba. Közvetlenül persze a portfólióm kb 15%-ról beszélek ebben a pillanatban, számomra ez egy trade.

Többen emlegetik a 300-as szintet. Az biztos, hogy sok ember részére lélektanilag ez egy fontos szint, én részemről 2011. szilvesztere előtt simán vettem 306 körül és kb 2 hétre rá eladtam 322 körül. Ezzel nem fényezni akartam magamat, csak arra szerettem volna példát mutatni, hogy van amikor nem az ár a meghatározó, hanem a körülmények.

#593224 banyaiz Előzmény: #593172

És ki "hazudta" ezeket az extrém eszközöket eddig, és ezzel keltette a feszkót feleslegesen? Csak nem Matolcsy ? Ő amiket beszél az alapján ha nem is liberál, de, hogy bolsevik az hétszentség, mellette még vmi elmebaj esete is fennáll nála vsz, legalábbis így távolról megkockáztatom a diagnózist. :)

#593208 xmann Előzmény: #593172

A magyar adósságszolgálat egyetlen ok miatt ugrik új csúcsra. Azért fizetünk többet mint 2 éve vagy 3, miközben az adósságunk nem több, mert a kamatszintunk megnőtt. Ez elég egyszerű matek, máshogy nem is lehet. Kiváltják a 2,7%os IMF hitelt kb 6-8%os forint hitelre . Csak és kizárólag ez az oka

#593199 Euroman Előzmény: #593196

úgy, mint a Te "beszólasaid" MNB elnökre....fröcsögő politika...

#593197 Előzmény: #593186

Ez az én bajom is, mert úgy látom, hogy nem lehet lekereskedni, mert elviszi a hasznot a jutalék, amennyi pedig kereshető rajta, azért nem éri meg. Pedig elég csiki-csuki malom játékban vannak.

#593196 Előzmény: #593177

Azt se tudom, hogy mi az a cöf, de a többihez sem volt soha és semmi közöm sem. De ez hogy jön a HUF-hoz?

#593186 rbbj11 Előzmény: #593176

ez nem is rossz ötlet! Csak sajnos legtöbb szolgáltatónál nem elérhető kereszt, és ahol mégis, nagyon nagy spreaddel

#593177 Euroman Előzmény: #593172

te cöf-ös vagy, vagy fidelitas-os, vagy jobbik-os?

#593176 Előzmény: #593145

Én a PLN-HUF-ot nézegetem, de szerintem nincs közöttük elég nagy jojózás. Viszont amikor szélsőségesen szétleng, akkor szerintem meg lehetne játszani.

#593172 Előzmény: #593075

"2012 januárra talán emlékszel még."

Már hogyne emlékeznék. Akkor volt a komplett liberálkommunista uszítás Magyarországgal szemben, amivel a liberálkommunisták szokásosan puccsal-forradalommal akarták kezükbe venni a teljhatalmat. Pontosan emlékszem arra, hogy simor andrás csinovnyik kussolt mint sz*r a fűben, hogy nem igaz, hogy csődbe megyünk, vagy csődbe mehetünk és pontosan emlékszem arra, hogy milyen keservesen sokáig tartott a piacokat megnyugtatni ezek után a látványos uszítás, december végi EU több száz milliárdos költsgévetési terhelés után.

Az 1200 milliárdos liberálkommunista uszítást ugye nem mondod komolyan, azért ennyi ebben az évben a szolgálat, mert ebben az évben tettek az országra írtózatos méretű adósságszolgálatot a liberálkomcsik, EHHEZ KÉPEST ez a szám egyrészről marginális, másrészről elfelejted, hogy idén az államhoz tartozik ~2000(!) önkormányzat teljes és a maradék nagyvárosok 40-60%-os adóssága, ezen felül az állami oktatás korábban önkormányzatoknál lévő adóssága, és mellesleg tavalyelőtt óta a megyei önkormányzatok adóssága is, ami korábban NEM volt a költségvetésben kimutatva. Mondhatni, sokkal kevesebb az adósságszolgálat mint korábban, hiszen sokkal nagyobb mennyiségre vonatkozik ez az adósságszolgálat, mint korábban.

Azt meg már kitárgyaltuk, hogy simor andrás csinovnyik elszólta magát, hogy az IMF pénz eddig az MNB-ben álltt, tehát nemhogy nem hozott pénzt a drágább kötvények kiváltásával, hanem viszi a pénzt, mert csak többletadósság volt. A 3% soha nem volt igaz, ezt mindig megbszéljük és mindig kezded előlről, ugyanis az átlag valahol ~4,5% körül volt DEVIZÁBAN, amihez ugye éven belül 100% devizatartalékot is kell képezni még egyszer annyiért, mig az 5% környéki forint kamathoz nem, tehát mindenképpen jóval olcsóbb.

Más szavakkal, jól látható, hogy a piac hogy reagált arra, hogy a liberálkommunisták (szokásosan) összehazudtak mindent, hogy csalással, trükkök százaival, hazugsággal reggel-délben-és este is megszerezzék, majd gumilövedékkel tartsák a hatalmat a megszállt Magyarországon: Ahogy bejelentették, hogy HAZUGSÁG, hogy Magyarország extrém eszközökhöz folyamodna, egyből erősödésbe kapcsolt a forint.

És ha simor andrás elvtelen kiszolgáló csinovnyik ezt korábban mondta volna, akkor ez a helyzet, amiben ez egyáltalán kérdés lehetne, az elő sem jöhetett volna.

Más szavakkal: Jót tesz a forint árfolyamának az, hogy ez az elvtelen, idegenérdekeket szolgáló liberálkommunista csinovnyik eltakarodik.

Re: nincs cím

#593169 Euroman Előzmény: #593122

por vagy folyadék, amit fogyasztani kell ahhoz, hogy ilyen rózsaszín köd jöjjön az ember szeme elé?

#593168 rbbj11 Előzmény: #593145

nem DT-re ötletek: hogy térséginél maradjunk, AT sokat emlegette a pln-nel együtt mozgást. Ha kiindulunk abból, hogy chf jelentősen gyengülni fog (amíg kitart az optimista hangulat, ami mostanra a felmérések alapján a kisröfikre is átterjedt), akkor chf/pln short többet hozhat, mint bármilyen DT. TA alapon is 5 éves trendet tört.

Tudom, h. gufoo-nak címezted, de remélem nem baj, ha írtam tippet :)

#593165 Előzmény: #593060

Tulajdonképpen azért az az egy dolog mégiscsak figyelemreméltó, hogy akárhogy mozognak, gyengülnek a térségi devizák, a 300 HUF/EUR nagyon keményen tartva van, valahogy 300HUF/EUR-nál mindig megáll a térségi devizák gyengülése is.