Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1312

Re: nincs cím

#593238 BudFox Előzmény: #593210

hát elég nehezen akarják adni azt a shortot...tartják az egész piacot még rendületlenül...de eljön a short ideje...

#593210 Frontin Előzmény: #593201

Részemről egyelőre tartom a meglévő pakkot, szinte minden részvény ellenállás alatt. Talán ma/holnap sok minden kiderül.

Ez a getymó má megint em…

#593185 Tapasz

Ez a getymó má megint emelkedéssel kezd

#593150 Konvektor Előzmény: #592949

De bukni sem. Én továbbra is longban vagyok, a KT sosem volt ilyen alacsony

3,21% !!! bár tegnap csökkentették az alapkamatot.

ott lóg a levegőben egy …

#593085 Borska

ott lóg a levegőben egy brutális tépés,már ahogy az elkövetkezendő pár hetet én látom,még mindig nem volt meg az igazi shortkirázás, de a nemzetközi szentiment túláradó optimizmusa már nem engedne ,legalább is engem beszállni a longba(pedig ez eltarthat még jó pár napot is),valahogy ez az a szitu amikor minden veszélyes lehet

én kivááárok,még mindig kézenülés

Milyen rég volt már egy …

#593004 Tapasz

Milyen rég volt már egy jó kis esés ....

#592949 BudFox Előzmény: #592936

kihaltság, lepukkantság....ez igaz most a piacunkra...ha ez egész évben igy marad akkor nyugodtan bezárhat a BÉT.

itt keresni nem lehet semmit.

Nem igaz, hogy ez a trág…

#592936 Tapasz

Nem igaz, hogy ez a trágya nem tud esni ...

Sziasztok! Látom ez az u…

#592904 Frontin

Sziasztok! Látom ez az unalmas piac a topik forgalmára is rányomta bélyegét. Jó lenne ha v.mi felkavarná végre az állóvizet.

#592287 Borska Előzmény: #592261

nem értek veled egyett,nem lehet így hasonlatot vonni,sajna nem így müködik

ilyen alapon hasonlítsd össze a magyar soron lévő munkás kb 6-700ft os órabérét a délafrikai vagy kinai "kizsákmányoltak " éhbérével,sajna a világban az a nézet működik hogy minden annyit ér amennyit adnak érte,ha itt ennyit akkor ennyit ha ott annyit akkor annyit,de eza kapitalizmus ,a világrend,és ha belegondolsz ez a realitás,hisz ha van egy kereted és paradicsomot termelsz ,miért vennéd a piacon X száz forintért mikor neked kijön a feléből és ha sok van akkor tudsz is adni belőlle fel annyiért,persze ha a piac engedi, ez nagyon legegyszerűsített változata a dologan de így működik,itt ennyit ér a munka ,ott annyit,ez sajna nem vitaalap,....sajnos nem....

magyarország,magyar viszonyok ez van ,most még ez,ha a polgároknak ez már sok akkor a következő voksnál máshogy döntenek,ha ez kell akkor maradunk ezen az úton