hát elég nehezen akarják adni azt a shortot...tartják az egész piacot még rendületlenül...de eljön a short ideje...
hát elég nehezen akarják adni azt a shortot...tartják az egész piacot még rendületlenül...de eljön a short ideje...
Részemről egyelőre tartom a meglévő pakkot, szinte minden részvény ellenállás alatt. Talán ma/holnap sok minden kiderül.
De bukni sem. Én továbbra is longban vagyok, a KT sosem volt ilyen alacsony
3,21% !!! bár tegnap csökkentették az alapkamatot.
ott lóg a levegőben egy brutális tépés,már ahogy az elkövetkezendő pár hetet én látom,még mindig nem volt meg az igazi shortkirázás, de a nemzetközi szentiment túláradó optimizmusa már nem engedne ,legalább is engem beszállni a longba(pedig ez eltarthat még jó pár napot is),valahogy ez az a szitu amikor minden veszélyes lehet
én kivááárok,még mindig kézenülés
Tegnap le ma felszállás...változatos! :D
Kb novemberben :)
Pár konti shortomat meg reggel kistoppolták 100 felett.
Napközben lecsorgás,estére felrántás 100-150 pont mozgással...
kihaltság, lepukkantság....ez igaz most a piacunkra...ha ez egész évben igy marad akkor nyugodtan bezárhat a BÉT.
itt keresni nem lehet semmit.
Sziasztok! Látom ez az unalmas piac a topik forgalmára is rányomta bélyegét. Jó lenne ha v.mi felkavarná végre az állóvizet.
sőt a Mercit is meg akarták fúrni, mint az Apollot Tatabányán.
Én pénteken követtem el ilyen aljasságot,ma szopórollerezek! :D
nem értek veled egyett,nem lehet így hasonlatot vonni,sajna nem így müködik
ilyen alapon hasonlítsd össze a magyar soron lévő munkás kb 6-700ft os órabérét a délafrikai vagy kinai "kizsákmányoltak " éhbérével,sajna a világban az a nézet működik hogy minden annyit ér amennyit adnak érte,ha itt ennyit akkor ennyit ha ott annyit akkor annyit,de eza kapitalizmus ,a világrend,és ha belegondolsz ez a realitás,hisz ha van egy kereted és paradicsomot termelsz ,miért vennéd a piacon X száz forintért mikor neked kijön a feléből és ha sok van akkor tudsz is adni belőlle fel annyiért,persze ha a piac engedi, ez nagyon legegyszerűsített változata a dologan de így működik,itt ennyit ér a munka ,ott annyit,ez sajna nem vitaalap,....sajnos nem....
magyarország,magyar viszonyok ez van ,most még ez,ha a polgároknak ez már sok akkor a következő voksnál máshogy döntenek,ha ez kell akkor maradunk ezen az úton