Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#592838 exmnbs1 Előzmény: #592833

"(#27313) eszar..... Értékelés: 0

válasz erre | Ma, 09:13

halkan jegyzem meg Raffi nettoban legnagyobb eladó 31 k db-bal...

Random capital veszi. 29 K

"

#592828 exmnbs1 Előzmény: #592827

"A hírhez kapcsolódóan a nagy kérdés az, hogy vajon a követeléskezelő cég hogyan fog szavazni a csődegyezségi tárgyaláson. Ha elég olcsón tudott hozzájutni a követelésekhez, akkor elképzelhető, hogy a két részletben történő kifizetéssel elégedett lesz és a reorganizációs tervek mellé fog állni. Azonban az sem kizárt, hogy minél hamarabb akar hozzájutni a pénzhez és nem megy bele a kockázatokat tartogató reorganizációba, hanem inkább abban bízik, hogy a felszámolás során több juthat neki, mivel biztosított hitelezőként előkelő helyen áll a kifizetési sorrendben"

#592781 matgab Előzmény: #592763

Láttam én már ilyen kereskedést anno az exbus-ban és a Gardéniában is... Elvesztik az értéküknek a 95-99%-át és onnan visszamennek egy 3 max 4 napos limittel felfele, növekvő forgalommal végig kiakasztva, majd amikor már nagy a hiszti, mert elhiszik egyesek, hogy van vmi bennfentes csodahír, akkor jön az öntés és szűkké válnak az ajtók...

#592772 birkanyiiroo Előzmény: #592751

csak vigyázni kell, nehogy a küldő mobilja "istokede" nickre legyen beregisztrálva, mint annó -- :))

A pf-en "tőzsdeharcos" m…

#592768 Kiss Zoltán

A pf-en "tőzsdeharcos" meséinek mára vége,és együtt emelkedtek tovább,amíg be nem öntötték őket!Jó éjszakát gyerekek!:)

#592763 exmnbs1 Előzmény: #592761

szerintem ezzel a zsebhokival ami most megy 3 nap óta kereskedés címén senkit nem fog meghatni

#592762 exmnbs1 Előzmény: #592755

dehogy 1

Soós ismát bepróbálkozik hogy egyedüli aláíró lehessen

immár harmadszor