Nyugi, lassan átveszem az irányítást :)
ezen már semmit. hitetlen voltam, 115-nél eladtam a 100-as vételt :)
Szeva öcsisajt megvan még a pakkod? :)
Miért alsó limiten van ez?
Mennyit fogtál ezen, 5k-t? :)
"(#27313) eszar..... Értékelés: 0
válasz erre | Ma, 09:13
halkan jegyzem meg Raffi nettoban legnagyobb eladó 31 k db-bal...
Random capital veszi. 29 K
"
"A hírhez kapcsolódóan a nagy kérdés az, hogy vajon a követeléskezelő cég hogyan fog szavazni a csődegyezségi tárgyaláson. Ha elég olcsón tudott hozzájutni a követelésekhez, akkor elképzelhető, hogy a két részletben történő kifizetéssel elégedett lesz és a reorganizációs tervek mellé fog állni. Azonban az sem kizárt, hogy minél hamarabb akar hozzájutni a pénzhez és nem megy bele a kockázatokat tartogató reorganizációba, hanem inkább abban bízik, hogy a felszámolás során több juthat neki, mivel biztosított hitelezőként előkelő helyen áll a kifizetési sorrendben"
KEG rally volt durva kb. 3 éve, másfél hétig +20%-kal ment felfelé.
Láttam én már ilyen kereskedést anno az exbus-ban és a Gardéniában is... Elvesztik az értéküknek a 95-99%-át és onnan visszamennek egy 3 max 4 napos limittel felfele, növekvő forgalommal végig kiakasztva, majd amikor már nagy a hiszti, mert elhiszik egyesek, hogy van vmi bennfentes csodahír, akkor jön az öntés és szűkké válnak az ajtók...
természetesen nem sly-ra gondoltam "istokede" kapcsán, de a régebbiek számára ez úgyis evidens.
csak vigyázni kell, nehogy a küldő mobilja "istokede" nickre legyen beregisztrálva, mint annó -- :))
A pf-en "tőzsdeharcos" meséinek mára vége,és együtt emelkedtek tovább,amíg be nem öntötték őket!Jó éjszakát gyerekek!:)
szerintem ezzel a zsebhokival ami most megy 3 nap óta kereskedés címén senkit nem fog meghatni