Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ingatlan

Re: Tasnádi villa

#596273 Ibiza Előzmény: #596269

de nem pontos..mert a nagy tágas tereket kedvelem.. a berendezés viszont eklektikus lenne.. egy nappali a dolgozószoba az étkező..a konyha a f.szoba..közel sem egyforma stílus lenne..egyszerű természetes de nem minimalista..

#596263 hosszhuszár Előzmény: #596262

pedig ezt gondolom lakberendező intézte....egyébként stílusában szerintem ott van, én nem tudnék egy ilyenben lakni....

#596262 Bendeguz Előzmény: #596249

van ám ízlésterror. nekem a naphegyen kéne villa, ott fél mrd-ért felújítandókat találtam :)

Re: hihetetlen

#592508 Előzmény: #592497

Pont nemrég néztem a Normafától, hogy milyen ocsmány lett, ennyi a történet.

Re: fight

#592507 Előzmény: #592505

Látom nagyon örülsz neki, de miért tőlem kérdezed, hogy látom-e? Én nem látom :)

#592497 Ibiza Előzmény: #592490

kádár villa is örökre kádárvilla marad..de lazíccsáá mááá..

a lényeg az volt..jött egy széparcú legény és kihasított egy darabot a nemzeti tulajdonú természetvédelmi területből mert megtetszett neki és kapcsolata és egyéb kritériumok alapján megtehette..

#592490 Előzmény: #592484

Ez már nem a Fenyő villa, az még ízléses volt, ez viszont már egy tömény ízlésterror.

#592484 Ibiza Előzmény: #592448

nem azt akarom mondani..azt akarom mondani ez a fenyő villa... függetlenül a használójától..

Tudtommal fridi csak használgatja..az özvegy adta neki használatba..nem vette meg..de ő sem ott lakik..tán a vörösmartytéri lakásában él..

érdekes pont a 7végén olvasgattam fenyőről..berakom Magyarország topikba..

#592448 Előzmény: #592157

Akarod mondani ex Fenyő, most Friderikusz - akinek még annyi ízlése sincs, mint Fenyőnek, mert az az utolag odagányolt sötétített üveges terasz valami olyan mértékű ízlésficamról árulkodik a tetejére rakott matyó mintás kisterasszal, hogy okádni támad tőle kedvem.

Re: nincs cím

#592136 matgab Előzmény: #592051

mi az a válság, mikor a bruneii szultán is még fényűző palotában lakhat?!?

Addig nincs válság, amíg ezt megengedheti magának! :-)

#582874 hosszhuszár Előzmény: #582865

Azért ez vicc kategória......valaki felvásárolni fog hamarosan, utána szépen minden vissza rendeződik..

itt mindent meg lehet csinálni, szánalmas....