de nem pontos..mert a nagy tágas tereket kedvelem.. a berendezés viszont eklektikus lenne.. egy nappali a dolgozószoba az étkező..a konyha a f.szoba..közel sem egyforma stílus lenne..egyszerű természetes de nem minimalista..
de nem pontos..mert a nagy tágas tereket kedvelem.. a berendezés viszont eklektikus lenne.. egy nappali a dolgozószoba az étkező..a konyha a f.szoba..közel sem egyforma stílus lenne..egyszerű természetes de nem minimalista..
:) mert maszek a lelked.. (At majd elmagyarázza)
Nekem sem a világom.. csilivili majmoknak való..kevés ember az akinek ez a természetes igénye..
Kb ez nem rossz...
http://piximus.net/media/4799/victoria-73-californian-style-of-saota-8.jpg
pedig ezt gondolom lakberendező intézte....egyébként stílusában szerintem ott van, én nem tudnék egy ilyenben lakni....
van ám ízlésterror. nekem a naphegyen kéne villa, ott fél mrd-ért felújítandókat találtam :)
a Kóka villa is ott van a Normafánál, eleve szdsz-es okádéknak építették.
Pont nemrég néztem a Normafától, hogy milyen ocsmány lett, ennyi a történet.
Látom nagyon örülsz neki, de miért tőlem kérdezed, hogy látom-e? Én nem látom :)
kádár villa is örökre kádárvilla marad..de lazíccsáá mááá..
a lényeg az volt..jött egy széparcú legény és kihasított egy darabot a nemzeti tulajdonú természetvédelmi területből mert megtetszett neki és kapcsolata és egyéb kritériumok alapján megtehette..
Ez már nem a Fenyő villa, az még ízléses volt, ez viszont már egy tömény ízlésterror.
nem azt akarom mondani..azt akarom mondani ez a fenyő villa... függetlenül a használójától..
Tudtommal fridi csak használgatja..az özvegy adta neki használatba..nem vette meg..de ő sem ott lakik..tán a vörösmartytéri lakásában él..
érdekes pont a 7végén olvasgattam fenyőről..berakom Magyarország topikba..
Akarod mondani ex Fenyő, most Friderikusz - akinek még annyi ízlése sincs, mint Fenyőnek, mert az az utolag odagányolt sötétített üveges terasz valami olyan mértékű ízlésficamról árulkodik a tetejére rakott matyó mintás kisterasszal, hogy okádni támad tőle kedvem.
csak egy kis bulvár:)
mi az a válság, mikor a bruneii szultán is még fényűző palotában lakhat?!?
Addig nincs válság, amíg ezt megengedheti magának! :-)
Mi az a válság? - ilyen házakban laknak a sztárfocisták
A legnagyobb angol futballcsillagok otthonait mutatta be gyűjtésében egy amerikai oldal.
Azért ez vicc kategória......valaki felvásárolni fog hamarosan, utána szépen minden vissza rendeződik..
itt mindent meg lehet csinálni, szánalmas....