Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Re: nincs cím

#594524 matgab Előzmény: #594375

Egy okos ember ezt már a húszas években leírta...És lám milyen igaza lett...

#594369 Sumér harcos Előzmény: #594366

ugyan ezt a katonai vonalat is megcáfolták már talán.....

ráadásul az első helyszinre érkezett mentő alakulatból,névszerint állitották többen is,hogy 2halottal több volt a helyszinen...és ez a 2 (néhai) fő a tábor közelében helyezkedett el,de róluk semmi emlités nincs a továbbiakban sehol....

tehát zűrös az egész,ahogy van....

#594368 Sumér harcos Előzmény: #594366

az egyetlen Rémkoppantókra halyazó szösszenet lehet talán a történetben,hogy a manysik,vagyis az őslakosok,kerülték a helyet,mivel halálhegynek nevezték,és Djatlovék éppen ezen a lankán ütöttek tanyát éjszakára.

próbát kellene tenni,komoly felszereléssel kiutazni,és letáborozni ott,csak egy éjszakára,ha semmi nem történik reggelig,akkor halálhegy,rémkoppantók sztori kilőve:)

#594366 Sumér harcos Előzmény: #594102

kifejtve.....de ,mi történt velük?

vsz. valszeg vmi helyi katonai kisérletbe futhattak bele...

érdekességként talán,az egyik kgb-s tiszt aki elsők között ment a helyszinre,azt mondotta otthon a családnak,hogy behivták vmi munkára,2hétig nem lesz itthon,vmi kirándulók keveredtek bele vmibe.-ezt a tiszt lánya mondotta 2004-ben egy műsorban.

vsz. semmiféle ufo,meg földöntúli dolog nem történhetett velük,csak vmi megmagyarátható,reális esemény.

csak mindent titkositottak,sőt vmit még a mai napig is az ügyből.

#594358 Sumér harcos Előzmény: #594354

multikultyi...párizs,london,bécs stb stb már kuka.

példának okáért,micsoda kavalkád lehet már a helyiek agyában,mikor hozzám a lesajnált kelet eu emberhez lép oda közvéleménykutató az utcán,mert teljesen bizonyos volt a sok csador között,hogy ott születtem,és földi vagyok.

természetesen mondtam neki-közöm nincs ehhez az isztambuli bazárhoz és a városukhoz sem.

ez tavaly történt éppen.

"A szibériai nyarak nagy…

#593592 Fornit

"A szibériai nyarak nagyon rövidek, májusban tűnik el a hótakaró, és szeptemberben már vissza is térnek a fagyok a tajgára. Állatok és növények élnek teljes elszigeteltségben, több száz kilométerre a legközelebbi településtől. Ezen a vidéken találtak rá 1978-ban egy családra, aminek hat tagja negyven évig nem találkozott más emberrel."

http://index.hu/tudomany/tortenelem/2013/01/30/40_evig_elt_elzartan_egy_sziberiai_csalad/

_embedded#! pont egy i…

#592160 Ibiza

_embedded#!

pont egy ilyen bénától kért segítséget..

Re: lupinnak szeretettel:)olvasmány.

#591751 matgab Előzmény: #591647

én csak most olvastam...Csodálkoztam, hogy nem Netmaster linkelte be, mert ő szokta az összes pedofíliával meg egyéb ilyen dolgokkal kapcsolatos dolgokat belinkelni, bár ott általában a keresztényekről van szó...

Meg a zsidó téma is szokta érzékelni, ez a topik pedig érdeklődési köreinek metszete lenne, ha kiderülne, hogy egy környezetvédő volt a kiskorú...:-)