Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: fd

#591974 gerzion Előzmény: #591955

Esni még, emelkedni már nem (nagyon) tudunk.

Jövő hét közepéig még feljebb ránthatnak minket is, a csordával együtt,

de februárban 50 napos MA visszateszteket várok az indexekben,

onnan jöhet "egészséges" továbbemelkedés tavasszal.

fd

#591955 Waszeitung

Érdekes ma ez az áltaános érdektelenség a pösti parketten,kinn teljes az őrület...vagy mi sejtjük hogy nem lesz kinn sem semmi?

Re: nincs cím

#591936 gilgalad Előzmény: #591901

Kint ez helyénvaló is, de a határidő akkor is bejelzett, legalábbis az MACD indikátor naposon, nálam...

#591911 Waszeitung Előzmény: #591901

Minden szép és minden jóóó...ez a Muppet Show!

Vmi 12. emelkedő napot emlegetnek dowban,az mindig szerencsét hoz,amúgy túl szép minden a világban,abból nem szokott gond lenni?

én most is csak úgy láto…

#591901 Borska

én most is csak úgy látom ,hogy a helyes hozzáállás a csordával menni, vagy kintről figyelni ,de eléjük állni öngyilkosság

semmi shortra utaló jel nincs most a világban,a politikai hozzáállás is javulóban,nemzetközi makrók döcögősen bár de javulóban,és az idő előrehaladta mind mind a longot erősíti most.

tipikus bika piac,nincs az az észnélküli tépés,nincs az ökör hegymenet,szép lassú egyenletes trendszerű emelkedés van,ebbe persze belefér a kiszállások, profitrealizálások okozta kisebb visszaadás,de semmi esetre sem shortnyitó jel.legalább is én így látom (jelenleg)

A fedezékből kiáramló szabad pénzek,pl frank vagy kötvénypénzek is támogatják a lassú emelkedést,amíg nemzetközileg nincs para addig pedig itthon sem lesz......

marad a csudatőzsde,csudaforint amikor minden kereszt zöldellik,beleértve a eurhuf és usdhuf párokat is

én további emelkedésre számítok,és ez a leggyilkosabb hisz a napi 80-150pontot shortból még elviseli az ember,hitegetve magát az eséssel,de ha ez egyenletesen roncsolja a számlát 1-2hét alatt tud fájó sebet ütni

szerintem óvatosan a shorttal,ami MO fundáját illeti az az egyetlen dolog ami még 20-21k alatt tartja a buxot,szinte minden ****ságot beáraztak,de ez látszik is a szintekben,én nem számítok rv szinten durva beleadásokra,de a HUF okozhat meglepit

Re: ds

#591871 gerzion Előzmény: #591868

A tegnapi napos gyertyáik alapján az emelkedés megállását várnám, de hát kell a megerősítés is rá.

Re: ds

#591868 gerzion Előzmény: #591854

eszenpít 1,5k, dowjanit 14k fölé, daxlit meg 8k-ra akarják erőszakolni mindenáron.

aztán down?

Jó kis medve piac úgy hét évente van, így gyors ránézéssel a csártokra,

2000, 2007 csúcsokkal,

eszerint jövőre kellene csúcsra érniük,

de marhára siettetik, tán h. új csúcsokra menjenek az indexek, és aztán lehessen borítani a bilit.

Hó végéig viszonylagosan…

#591831 gerzion

Hó végéig viszonylagosan tartott árakra számítok,

de aztán előbb-utóbb a nagyok is beadják februárra az (eladási) kulcsot.

Lesz előbb-utóbb egy eriszdelahajamat mindenteladni nap(-ok).

Shortokat tartani, feljebbről nyitni ne féljetek.

szvsz

#591764 Konvektor Előzmény: #590808

Poziban vagy ? Én tartom a shortot, amit 20150-ről nyitottam.

Te tudsz valamit az előbb említett indikátorról ? A devizában használom, de nem tudom a markersbe átültetni. Ott fut a program , jó belépési jeleket ad, csak azt nem tudom hogyan számolják, mi a lényege. Nagyon kevés irodalom van róla.

zártam pár picivel 20 k …

#591472 Tapasz

zártam pár picivel 20 k feletti shortot 19935 ön

#591444 BudFox Előzmény: #591184

elég kihalt a topik...én meg a devizázást tanulom éppen..

hát USA a semmire is bivaly erős még...eszük ágában sincs esni...új csúcsokra akarnak menni,

nekem csak kis shortom van továbbra is...majd ha eljön az esés ideje..