Esni még, emelkedni már nem (nagyon) tudunk.
Jövő hét közepéig még feljebb ránthatnak minket is, a csordával együtt,
de februárban 50 napos MA visszateszteket várok az indexekben,
onnan jöhet "egészséges" továbbemelkedés tavasszal.
Esni még, emelkedni már nem (nagyon) tudunk.
Jövő hét közepéig még feljebb ránthatnak minket is, a csordával együtt,
de februárban 50 napos MA visszateszteket várok az indexekben,
onnan jöhet "egészséges" továbbemelkedés tavasszal.
Érdekes ma ez az áltaános érdektelenség a pösti parketten,kinn teljes az őrület...vagy mi sejtjük hogy nem lesz kinn sem semmi?
Kint ez helyénvaló is, de a határidő akkor is bejelzett, legalábbis az MACD indikátor naposon, nálam...
Minden szép és minden jóóó...ez a Muppet Show!
Vmi 12. emelkedő napot emlegetnek dowban,az mindig szerencsét hoz,amúgy túl szép minden a világban,abból nem szokott gond lenni?
én most is csak úgy látom ,hogy a helyes hozzáállás a csordával menni, vagy kintről figyelni ,de eléjük állni öngyilkosság
semmi shortra utaló jel nincs most a világban,a politikai hozzáállás is javulóban,nemzetközi makrók döcögősen bár de javulóban,és az idő előrehaladta mind mind a longot erősíti most.
tipikus bika piac,nincs az az észnélküli tépés,nincs az ökör hegymenet,szép lassú egyenletes trendszerű emelkedés van,ebbe persze belefér a kiszállások, profitrealizálások okozta kisebb visszaadás,de semmi esetre sem shortnyitó jel.legalább is én így látom (jelenleg)
A fedezékből kiáramló szabad pénzek,pl frank vagy kötvénypénzek is támogatják a lassú emelkedést,amíg nemzetközileg nincs para addig pedig itthon sem lesz......
marad a csudatőzsde,csudaforint amikor minden kereszt zöldellik,beleértve a eurhuf és usdhuf párokat is
én további emelkedésre számítok,és ez a leggyilkosabb hisz a napi 80-150pontot shortból még elviseli az ember,hitegetve magát az eséssel,de ha ez egyenletesen roncsolja a számlát 1-2hét alatt tud fájó sebet ütni
szerintem óvatosan a shorttal,ami MO fundáját illeti az az egyetlen dolog ami még 20-21k alatt tartja a buxot,szinte minden ****ságot beáraztak,de ez látszik is a szintekben,én nem számítok rv szinten durva beleadásokra,de a HUF okozhat meglepit
A tegnapi napos gyertyáik alapján az emelkedés megállását várnám, de hát kell a megerősítés is rá.
eszenpít 1,5k, dowjanit 14k fölé, daxlit meg 8k-ra akarják erőszakolni mindenáron.
aztán down?
Jó kis medve piac úgy hét évente van, így gyors ránézéssel a csártokra,
2000, 2007 csúcsokkal,
eszerint jövőre kellene csúcsra érniük,
de marhára siettetik, tán h. új csúcsokra menjenek az indexek, és aztán lehessen borítani a bilit.
Már évek óta hóvégéset játszunk! :D
Futik mire reppentek fel?
Hó végéig viszonylagosan tartott árakra számítok,
de aztán előbb-utóbb a nagyok is beadják februárra az (eladási) kulcsot.
Lesz előbb-utóbb egy eriszdelahajamat mindenteladni nap(-ok).
Shortokat tartani, feljebbről nyitni ne féljetek.
szvsz
Poziban vagy ? Én tartom a shortot, amit 20150-ről nyitottam.
Te tudsz valamit az előbb említett indikátorról ? A devizában használom, de nem tudom a markersbe átültetni. Ott fut a program , jó belépési jeleket ad, csak azt nem tudom hogyan számolják, mi a lényege. Nagyon kevés irodalom van róla.