Hozzászólás
Borskaén most is csak úgy látom ,hogy a helyes hozzáállás a csordával menni, vagy kintről figyelni ,de eléjük állni öngyilkosság
semmi shortra utaló jel nincs most a világban,a politikai hozzáállás is javulóban,nemzetközi makrók döcögősen bár de javulóban,és az idő előrehaladta mind mind a longot erősíti most.
tipikus bika piac,nincs az az észnélküli tépés,nincs az ökör hegymenet,szép lassú egyenletes trendszerű emelkedés van,ebbe persze belefér a kiszállások, profitrealizálások okozta kisebb visszaadás,de semmi esetre sem shortnyitó jel.legalább is én így látom (jelenleg)
A fedezékből kiáramló szabad pénzek,pl frank vagy kötvénypénzek is támogatják a lassú emelkedést,amíg nemzetközileg nincs para addig pedig itthon sem lesz......
marad a csudatőzsde,csudaforint amikor minden kereszt zöldellik,beleértve a eurhuf és usdhuf párokat is
én további emelkedésre számítok,és ez a leggyilkosabb hisz a napi 80-150pontot shortból még elviseli az ember,hitegetve magát az eséssel,de ha ez egyenletesen roncsolja a számlát 1-2hét alatt tud fájó sebet ütni
szerintem óvatosan a shorttal,ami MO fundáját illeti az az egyetlen dolog ami még 20-21k alatt tartja a buxot,szinte minden ****ságot beáraztak,de ez látszik is a szintekben,én nem számítok rv szinten durva beleadásokra,de a HUF okozhat meglepit