Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#591038 Arsene Lupin Előzmény: #591032

Előre látható volt, csak a timing volt bizonytalan. Csabika és társainak lesittelése is ilyen kategória.

Amúgy a forintozó ganajtúrók most fognak felbukkanni, és mindegyik nyerni fog.

Hát engem nagyon elszomo…

#591036 Tapasz

Hát engem nagyon elszomorít, hogy itt is hányan elvesztették (persze a saját döntésük okán) a pénzük nagy részét. Pl. szegény rivotril, aki nem adta el 5 ezerért ...

Részvétem a rv tulajoknak

#591035 Sly-- Előzmény: #591029

Az enyém lett az első 99 Ft-os, 275 db.-ot kaptam. :D

Majd valami lesz vele valamikor.

Lehet írni a bulvárcikkeket, hogy 100 Ft. alatt az e-star.

#591032 exmnbs1 Előzmény: #533108

"Arsene Lupin: Hamarosan amúgy is kétszámjegyű lesz. Csődsprirál van.

kiváló meglátás

júl 19, reggel

#591011 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #590731

Mostanában nem olvasgattam a totyikot, mert komolyabb papírokkal foglalkozom :-)

Ahogy látom sokat nem vesztettem... Egy-két arc azért hiányzik! (Jókat szakmáztunk itt régen :-) A klón totyik egyébként még feltámadhat..... majd úgy 300 környékén :-)

Re: törölve

#590994 Spade Előzmény: #590991

"" Nincs erkölcs vallás nélkül." Az év leg ------ kijelentése!"

.

ezt te mondtad ez nem vita meg elemzés rászedről hanem vélemény ítélkezés. Ráadásul ugyanazt mantrázod amit 150 éve szokás, annak legcsekélyebb jele nélkül h agyadban világosság gyúlt volna a statisztikák hatására. Jó nem buta vagy hanem IQ kihívásokkal küzdesz.

Nehari de az h leszarod a nyilvánvaló statiosztikát a gyors fogyást ezekre egy szót sem vesztegettél, és az ebből nyilvánvalóan következő végeredményt a véget, az nélkülözi nem az értelmet hanem az értelem szikráját is. Előbb gondolkozz aztán írj és ne mantrázz.

#590993 exmnbs1 Előzmény: #590985

tők felesleges "értékekről". politikai nézetekről vitatkozni

meggyőzés nem lesz

#590992 Bendeguz Előzmény: #590985

Nem itt kezdődött apafej. Nagyon feledékeny vagy, vagy pedig többen használjátok a nicket. Klón.

A családom sértegetése túlmegy egy határon, tőlem ilyet nem olvashattál. Te magad írtad, hogy az őseidé volt Dunántúl. Volt. Én tudok szöveget értelmezni és helyesen írni, ellenben veled. A szellemi tőkeszámítás se az erősséged, de ez nem is meglepő, ismerve korábbi "munkásságod" a stokin. Spade doki jól fogalmazott: buta vagy. Menj, fogj egy lapátot és végezz valami hasznosat a virtuális környezetszennyezés helyett.