nutex árban van ((
Előre látható volt, csak a timing volt bizonytalan. Csabika és társainak lesittelése is ilyen kategória.
Amúgy a forintozó ganajtúrók most fognak felbukkanni, és mindegyik nyerni fog.
nincs csöcsörészés ))
hajrá MATÁV!!
z32 101-ben mi volt?
Hát engem nagyon elszomorít, hogy itt is hányan elvesztették (persze a saját döntésük okán) a pénzük nagy részét. Pl. szegény rivotril, aki nem adta el 5 ezerért ...
Részvétem a rv tulajoknak
Az enyém lett az első 99 Ft-os, 275 db.-ot kaptam. :D
Majd valami lesz vele valamikor.
Lehet írni a bulvárcikkeket, hogy 100 Ft. alatt az e-star.
"Arsene Lupin: Hamarosan amúgy is kétszámjegyű lesz. Csődsprirál van.
kiváló meglátás
júl 19, reggel
Na kié lesz az első 99 forintos!!!
Mondjuk igény az lett volna rá, de még egyben vagyok...
Mostanában nem olvasgattam a totyikot, mert komolyabb papírokkal foglalkozom :-)
Ahogy látom sokat nem vesztettem... Egy-két arc azért hiányzik! (Jókat szakmáztunk itt régen :-) A klón totyik egyébként még feltámadhat..... majd úgy 300 környékén :-)
aki nem hagyja abba a sértegetést/offolást repül
"" Nincs erkölcs vallás nélkül." Az év leg ------ kijelentése!"
.
ezt te mondtad ez nem vita meg elemzés rászedről hanem vélemény ítélkezés. Ráadásul ugyanazt mantrázod amit 150 éve szokás, annak legcsekélyebb jele nélkül h agyadban világosság gyúlt volna a statisztikák hatására. Jó nem buta vagy hanem IQ kihívásokkal küzdesz.
Nehari de az h leszarod a nyilvánvaló statiosztikát a gyors fogyást ezekre egy szót sem vesztegettél, és az ebből nyilvánvalóan következő végeredményt a véget, az nélkülözi nem az értelmet hanem az értelem szikráját is. Előbb gondolkozz aztán írj és ne mantrázz.
tők felesleges "értékekről". politikai nézetekről vitatkozni
meggyőzés nem lesz
Nem itt kezdődött apafej. Nagyon feledékeny vagy, vagy pedig többen használjátok a nicket. Klón.
A családom sértegetése túlmegy egy határon, tőlem ilyet nem olvashattál. Te magad írtad, hogy az őseidé volt Dunántúl. Volt. Én tudok szöveget értelmezni és helyesen írni, ellenben veled. A szellemi tőkeszámítás se az erősséged, de ez nem is meglepő, ismerve korábbi "munkásságod" a stokin. Spade doki jól fogalmazott: buta vagy. Menj, fogj egy lapátot és végezz valami hasznosat a virtuális környezetszennyezés helyett.