Nincs is kocsid.. :-)
Használós autóért továbbra sem szívesen adok 1M-nél többet. :-)
:)
most adjam el az enyémet?
nem olcso 1misis,igy nem hiszem ,hogy kell ez neked.
Ez költségmentes,makulátlan.:)Ráadásul,mi van ha lelakod?:)))
egy ismerősöm 5-ös újszerű,fiatal BMW-vel,elment Győrbe vásárolni egy másik 5-ös fiatal BMW-t is,vitte a pénzt,de iszonyat lelakva használta,vastagon szotyihéj benne,az egész szőnyegen vagy 5cm vastagon,por ,kosz minden szintén.
Meglátta a győri BMW tulaj,és nem adta oda neki az övét,nem adta el....ismerős jött haza:)
na ez ám az automaximalista az elvakultság oltárán.
Nekem tuti kell, nem kutya vacsorája. :-) Amúgy nézek újabb kocsit, ez meg eladó. Csak pipa vagyok, mert ezt előbb is tudhattam volna..
ugyan van kitétel,
néven kell lennie,nem lehet 20forgalmit vinni....csak tulajok külön vihetik,személyi kell...
és hitellel telibe baxott,villogosok nem játszanak.
tehát no hitel.
vidd el ma egy FORD szalonba,tiéd lehet a Fiesta,zsir uj:)
én elgondolkodtam,beviszek 5-8 forgalmit,hátha,
persze látom 3misiért akciozzák ezt a felszereltséget,ebből kifolyolag 1.5misi alatti étékű autót szabad csak bevinni,hogy vmi maradjon is,ha eladásra kerül a nyeremény auto:)
Aki adja régi autóját és mázlis is, viheti az új Ford Fiestát
Autócsere-program a Fordtól: csak 1 napon, csak 1 szerencsésnek
A tömegközlekedés így is túlzsúfolt, amúgy én is azt használom. Meg azt is tudjuk, h nem az Eur2, meg 3 autók szennyezik igazából a környezetet, még a járműveken belül sem..
Pesten is jelentősen csökkenne a szgk forgalom és többen lennének kénytelenek használni a hőn szeretett tömegközlekedést..
Tele a tököm. Kiderült, ha német nagyvárosokba csak Eur4-es minősítésű kocsival lehet bemenni. Azok meg 2005 utániak jellemzően, bár pl a BMW-k már 2003 után szokták tudni. Most vagy nézhetek új autót, vagy még utána nézek, h a gázosokkal mi a helyzet. Mondjuk a Pug az esetben sem játszik.. Motorra nincs ilyen, de az meg áprilisig nem jön szóba.. Szólj, ha occsón megszabadulnál a Renault-tól. :-)
Dízelt nem is kell csökkenteni, azok úgyis kevesebbet esznek.. :-)
nem is irt összeget:)))
Az bruti drágának tűnik, nekem a Corolla-ra 18E volt a fékbetét grt..
Csak ha elő van írva, de akkor fel is kell tenni..
oda kell,sőt osztrák-német büntet is télen,ha nincs,vagy tévedek?
Az Avensysünkön 110ezernél cseréltek fékBETÉTET:) (Toyota Mayer, Budakeszi)
Féktárcsát állítólag a harmadik betétcserekor szoktak...