Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#591433 Sumér harcos Előzmény: #591428

:)

most adjam el az enyémet?

nem olcso 1misis,igy nem hiszem ,hogy kell ez neked.

Ez költségmentes,makulátlan.:)Ráadásul,mi van ha lelakod?:)))

egy ismerősöm 5-ös újszerű,fiatal BMW-vel,elment Győrbe vásárolni egy másik 5-ös fiatal BMW-t is,vitte a pénzt,de iszonyat lelakva használta,vastagon szotyihéj benne,az egész szőnyegen vagy 5cm vastagon,por ,kosz minden szintén.

Meglátta a győri BMW tulaj,és nem adta oda neki az övét,nem adta el....ismerős jött haza:)

na ez ám az automaximalista az elvakultság oltárán.

#591428 KawaBazsy Előzmény: #591418

Nekem tuti kell, nem kutya vacsorája. :-) Amúgy nézek újabb kocsit, ez meg eladó. Csak pipa vagyok, mert ezt előbb is tudhattam volna..

#591426 Sumér harcos Előzmény: #591418

ugyan van kitétel,

néven kell lennie,nem lehet 20forgalmit vinni....csak tulajok külön vihetik,személyi kell...

és hitellel telibe baxott,villogosok nem játszanak.

tehát no hitel.

#591418 Sumér harcos Előzmény: #591004

vidd el ma egy FORD szalonba,tiéd lehet a Fiesta,zsir uj:)

én elgondolkodtam,beviszek 5-8 forgalmit,hátha,

persze látom 3misiért akciozzák ezt a felszereltséget,ebből kifolyolag 1.5misi alatti étékű autót szabad csak bevinni,hogy vmi maradjon is,ha eladásra kerül a nyeremény auto:)

Aki adja régi autóját és mázlis is, viheti az új Ford Fiestát

Autócsere-program a Fordtól: csak 1 napon, csak 1 szerencsésnek

http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/aki_adja_regi_autojat_es_mazlis_is_viheti_az_uj_ford_fiestat-9383

#591017 KawaBazsy Előzmény: #591008

A tömegközlekedés így is túlzsúfolt, amúgy én is azt használom. Meg azt is tudjuk, h nem az Eur2, meg 3 autók szennyezik igazából a környezetet, még a járműveken belül sem..

#591008 Waszeitung Előzmény: #591004

Pesten is jelentősen csökkenne a szgk forgalom és többen lennének kénytelenek használni a hőn szeretett tömegközlekedést..

#591004 KawaBazsy Előzmény: #590428

Tele a tököm. Kiderült, ha német nagyvárosokba csak Eur4-es minősítésű kocsival lehet bemenni. Azok meg 2005 utániak jellemzően, bár pl a BMW-k már 2003 után szokták tudni. Most vagy nézhetek új autót, vagy még utána nézek, h a gázosokkal mi a helyzet. Mondjuk a Pug az esetben sem játszik.. Motorra nincs ilyen, de az meg áprilisig nem jön szóba.. Szólj, ha occsón megszabadulnál a Renault-tól. :-)

#590407 Margaretta Előzmény: #590378

Az Avensysünkön 110ezernél cseréltek fékBETÉTET:) (Toyota Mayer, Budakeszi)

Féktárcsát állítólag a harmadik betétcserekor szoktak...