Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

HUF fórum

Re: nincs cím

#590892 Sumér harcos Előzmény: #590891

de beszállokat mind2 irányban azonnal keresek folyamatosan....most tényleg naponta,ráragadva az árfolyamra,mint légy a légypapirra...

lefelé megállók:

291.95....291.....288.8....286.6

MA gyűjtemény:

292.3.....287.1....286.4...

#590891 Sumér harcos Előzmény: #590856

nekem sem nagyon tetszett...

ezért kidobtam 294.4 környékén,de lehet 294.3-on...rizikós spread volt,ugye trendvonal és 21 napos mozgora nyitva 291.9-es árfolyamon.

igazából a 291 értékkel,amit irsz, az a bajom,hogy az már törne egy rakás dolgot,tehát ,(vonal,mozgó,)ha 291-ig erősödik,az esetben akár vmi bolondéria alapján pillanat alatt 285-ön is lehetne.

vagy 200MA -286.egész mittom min.

de még mindig maradt longom,két pakk....csak az izéért,ezek még 294-295 pluszminusz nyiltak, 10 napja kb.,elférnek.....ha nullát érnek az sem érdekel......ezek maradnak,300-ig,vagy semmi.

#590873 rbbj11 Előzmény: #590863

sok profiból egyelőre egy bank, aki még talán majd most kezd vásárolni....

QE semmilyen szinten nem indult meg.

Nincs még elég alacsonyan a kamat. Majd ha hónapokig 4%-on lesz, az már érdekes

#590862 rbbj11 Előzmény: #590854

olyan együttállás már felkeltené a figyelmemet, hogy csökkentik alapkamatot és lenn is tartják + beültetnek sok "profit" forintba + megkezdik QE-t magyar módra. Na ilyen együttállás esetén már hajlandó lennék longolni eur/huf-ot hosszabb távra.

#590856 rbbj11 Előzmény: #590764

fene tudja....nem tetszik ez nekem. Sztem hamarosan visszacsorog ez 291 környékére, onnan jöhet egy tartós felfelé menet

http://www.portfolio.hu…

#590854 Boby.

http://www.portfolio.hu/gazdasag/a_magyar_kormany_nem_akarja_gyengiteni_a_forintot.178648.html

Megindult a hülyítés. BNP-t már úgy látom sikerült beültetni a ringlispilbe, akik már a hintából kiabálnak a többi bankárgyereknek, hogy gyertek 275-285 között tutira megéri a jegy az árát. Tisztára imf ügy minta az egész. Nem tudom meddig lehet ezt az átb@szós játékot játszani, de abban biztos vagyok, hogy előbb vagy utóbb kegyetlenül megütjük a bokánkat.

294.1-en van itt egy ell…

#590764 Sumér harcos

294.1-en van itt egy ellenállás,egész nap itt xarozik,de nem jelentős persze....

erre átviszi....és nem képes 295-ig elugrani villámként...

291 akármennyin nyitott longom már huzza maga után a stoppot,mint a csiga a nyákot.

#590736 Ibiza Előzmény: #590661

hiába mondod..a zsigerből gyűlölködő..intelligens mosópor vásárlóktól ne várj sokat..

#590680 Előzmény: #590678

Az más, én nem értettem, hogy miről szólt, vagy mire vonatkozik. Engedelmeddel nem keresem vissza, ha lehet, zárjuk az OFF-ot, ok? :)

#590679 Előzmény: #590674

A Sukorú ügy pontosan arról szólt, hogy hogyan lopták szét korábban az országot és mi volt a módszertan. Hamis értékelés az egyik oldalon még hamisabb a másikon, oszt már osztották is szét a profitot.

Ennek megfelelően egyszerűen nem is értem, hogy szerinted mi lehet a közös abban, hogy megvesz az állam valamit, amitől nő a tulajdona és aközött, hogy elkótyavetyéli az állam az állami vagyont "privatizáció" címén, vagyis pénzt se kap érte, és a vagyon is elveszik közben.

Ennek alapján hadd kérdezzem meg, ugyan te mi közöset vagy képes látni ebben a két esetben? Tudod mi lenne az, ami összehasoníltható lenne? Az, ha visszatérnének a liberálkommunisták (amitől Spade szokott joggal félni etekintetben) és elkótyavetyélik az egészet mondjuk 30 milliárdért, hogy felzabáltassák a néppel, hogy az elégedett röfögés újraválasztassa őket, különösen azok után, hogy ezzel bizonyítják is, hogy az előz kormány túl sokat fizetett érte, "mert ez a piaci ár".

Ehhez csak a sukorósokat kell majd újra előszedni a felmentő ítéletek után és indulhat is a banzáj.

#590678 Boby. Előzmény: #590675

"mit keres a HUF topicban."

Normális esetben semmit. Ennek gyökerei egy tegnapi v. előtti beírásra az én utórezgéseim.

#590676 Előzmény: #590670

"Szakmai körökből érkező hírek alapján jóval kevesebbet ér."

vs.:

"Hivatalosan sem a kormány, sem az MVM nem reagált a felvetésre, illetve ilyen vagyonértékelések létét sem erősítették meg piaci szereplők."

Hm?

#590675 Előzmény: #590672

Vedd észre, hogy nem téged minősítettelek, hanem azokat, akikkel kapcsolatban hírt hoztál. És nem történt más, csak néven neveztem valamit annak öncélúsága okán, amely tényszerűen tálal veszteségeket puszta ötletszerű feltételezések és légbőlkapott számok alapján. Nem értem sem a hírértékét, sem azt, hogy mit keres a HUF topicban.

#590674 Boby. Előzmény: #590661

"Azon tehát elvben lehet vitát nyitni, hogy mennyit ér a cég, de ott meg az uszításon kívül semmit sem tudnak ellenérvként felhozni,"

A Sukoró-ügyben most folyik a tárgyalás. Ott is a mi mennyin megy a vita. Mi a különbség?! A nemzeti maszlag?!

#590672 Boby. Előzmény: #590661

"Ne haragudj, de nem értem egy minden alapot nélkülöző öncélú uszítás beidézését."

Én amúgy azt nem értem, hogy ha ez uszítás, aki amikor nekifutsz a szoclibzsid című monológjaidnak akkor azt minek neveznéd?!

#590670 Boby. Előzmény: #590661

"Azon tehát elvben lehet vitát nyitni, hogy mennyit ér a cég, de ott meg az uszításon kívül semmit sem tudnak ellenérvként felhozni, egy 500 milliós ár (175 milliárd HUF) meg aztán pont egy olyan ár, aminél még gondolkodni sem szabadna egy stratégiai cég esetében, mert meg kell venni."

Szakmai körökből érkező hírek alapján jóval kevesebbet ér.