Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#590568 Ibiza Előzmény: #590557

tőled vettem? :) áá nem mert felette kicsit..elvileg az 550 az fontos szint..

#590554 DiamondB Előzmény: #590545

potyog, de nem bátorkodok. 500 alatt jön, hogy meggondolom a bevásárlást. Ti hogy látjátok, meddig korrigál a józanész? szerintem 4300 körül kéne lennie normálisan, de nem hiszem hogy lemegy addig. Kéne egy technikai elemzés... Nem mintha bevállna mostanság.

#590545 Oszol Előzmény: #590476

bizony, mintha tegnap csak a gyertyat akartak volna atszinezni a zarasban.

ma ujra lecsorgas.

ez a zárás elég furcsa..…

#590476 DiamondB

ez a zárás elég furcsa.... komolyan mondom, nincs már kedvem ránézni erre a péperre lassan

Csak most vagyok net köz…

#590007 Tapasz

Csak most vagyok net közelben. 4578-as oti zárva 4678-ért. :-)

#589809 Oszol Előzmény: #589807

megvehette akkor, de csak most latta, ahogy a gephez ert.

nem kell szalkat keresni.

az tenyleg beteg, aki azzal szorakozik, hogy fals trade-eket ir be.

most jöttem gép elé: oti…

#589797 Tapasz

most jöttem gép elé: oti kezdő pakk megvéve 4578-ért

#589791 banyaiz Előzmény: #589789

Nem lehet kizárni ezt a verziót sem.

Hangulati kérdés a dolog. Szvsz ha funda alapon nézem és abban gondolkodom, hogy a helyzet javuló akkor bagó ez az ár érte.

Van egyrészt egy bizakodás , hogy sikeres az eu-s válságkezelés stb , plusz ömlött, ömlik a pénz a részvényalapokba, ez határozza most meg a hangulatot.

Otp felett persze ott lebeg az ,hogy a forradalmárok bármikor lesújthatnak mint plusz hungarikum.

Kb ennyi a szitu vsz. Meddig marad ez az örömködő hangulat. El tudom képzelni azt, hogy nagyon rövid ideig pl csak az a január és aztán beborítanak mindent de rendesen, de azt is , hogy májusig mást nem látunk mint araszolást fel és növekvő örömöt. A fene tudja.

#589789 Arsene Lupin Előzmény: #589784

Az OTP-nél libatömés kezdődött. Felhúzták a stopok berobbantásával, aztán szépen visszaadagolják a leszórás alját lelkesen megvevőknek. Profi munka, nincs vele semmi bajom. Az visszaadagolás akár hetekig eltarthat.