tőled vettem? :) áá nem mert felette kicsit..elvileg az 550 az fontos szint..
tőled vettem? :) áá nem mert felette kicsit..elvileg az 550 az fontos szint..
köszi.. régi pakk valóban..
Grat. Jó régóta tartogattad. Hagyhattad volna az eredeti stoppodat 600-on :))
4550-en dobtam mindent
potyog, de nem bátorkodok. 500 alatt jön, hogy meggondolom a bevásárlást. Ti hogy látjátok, meddig korrigál a józanész? szerintem 4300 körül kéne lennie normálisan, de nem hiszem hogy lemegy addig. Kéne egy technikai elemzés... Nem mintha bevállna mostanság.
Ez mar lecsorgasnak kicsit durva.
bar megallo 4450ig elvileg nincs nagyon..
bizony, mintha tegnap csak a gyertyat akartak volna atszinezni a zarasban.
ma ujra lecsorgas.
ez a zárás elég furcsa.... komolyan mondom, nincs már kedvem ránézni erre a péperre lassan
ritka gyenge A FORGALOM
Csak most vagyok net közelben. 4578-as oti zárva 4678-ért. :-)
Mivel nem ismerjük egymást, ezért jogos, hátha kamu :-)
Ezért:
http://kepfeltoltes.hu/130118/N_vtelen_XX_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Benne van még egy két korábbi nyitás is. Ja, és ezenkívül még 4 számlán kereskedem, a TBSZ-ek miatt
Betettem reggel nyitás előtt a megbízást, így kaptam.
megvehette akkor, de csak most latta, ahogy a gephez ert.
nem kell szalkat keresni.
az tenyleg beteg, aki azzal szorakozik, hogy fals trade-eket ir be.
Nem lehet kizárni ezt a verziót sem.
Hangulati kérdés a dolog. Szvsz ha funda alapon nézem és abban gondolkodom, hogy a helyzet javuló akkor bagó ez az ár érte.
Van egyrészt egy bizakodás , hogy sikeres az eu-s válságkezelés stb , plusz ömlött, ömlik a pénz a részvényalapokba, ez határozza most meg a hangulatot.
Otp felett persze ott lebeg az ,hogy a forradalmárok bármikor lesújthatnak mint plusz hungarikum.
Kb ennyi a szitu vsz. Meddig marad ez az örömködő hangulat. El tudom képzelni azt, hogy nagyon rövid ideig pl csak az a január és aztán beborítanak mindent de rendesen, de azt is , hogy májusig mást nem látunk mint araszolást fel és növekvő örömöt. A fene tudja.
Az OTP-nél libatömés kezdődött. Felhúzták a stopok berobbantásával, aztán szépen visszaadagolják a leszórás alját lelkesen megvevőknek. Profi munka, nincs vele semmi bajom. Az visszaadagolás akár hetekig eltarthat.