Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: JB

#590463 banyaiz Előzmény: #590287

Ott nem tudom logikailag összekapcsolni az eseményeket azzal amit mondasz, hogy a szétbarmolás rendbehozásához miért kell úgy eljárni mint egy agyilag zakkant és egy Mekk mester keresztezése? Ez valami titkos koncepció? :) Túl magasak az igényeim az lehet a baj.

Re: nincs cím

#590391 Sumér harcos Előzmény: #590389

ez igy nem yo,

akkor semmi értelme az árfolyamgátba terelésnek,

vmi 1-2hetes ijesztés kellene még azé:)

#590390 Boby. Előzmény: #590389

"folyamatosan erösödö forinttal"

Ez nekem nem tetszik. Nincs valami kompromisszumos megoldás? :)

#590389 rbbj11 Előzmény: #590363

nekem pedig egyiränyu mozgás tetszene heteken át, ha már kívánságmüsor :) Nulla volával, és folyamatosan erösödö forinttal. Az lenne a szép, ketyegne a swap spékelve árfolyamnyerövel

#590387 Boby. Előzmény: #590385

Szerintem maradjunk annyiban, hogy a csomag egy része Bokroshoz, más része Surányihoz köthető, de nem volt párttag.

#590385 Előzmény: #590376

Surányi írta azt a csomagot, amit Bokrosként ismer a nép.

#590376 Boby. Előzmény: #590365

"nekem veszettül hiányzik a Horn-Surányi féle szociáldemokrata párt a baloldalról"

Hááát, hogy a Surányi mennyire volt tagja a tandemnak azt nem tudom, de egy biztos szépen ment a bicikli.

#590365 Előzmény: #590361

Erről én vagy négy éve értekeztem utoljára, most nem aktuális a kérdés, mert nem a Fidesz-KDNP-nek van identitásproblémája és vezérhiánya, hanem a liberálkommunista oldal kezd teljes anarchiába süllyedni.

Csak a miheztartás végett, nekem veszettül hiányzik a Horn-Surányi féle szociáldemokrata párt a baloldalról. Valóban nagy kár az ország szempontjából is, hogy nyoma és írmagja sem maradt annak az irányvonalnak. De ez már nagyon OFF.

na ugy van ahogy várható…

#590362 Sumér harcos

na ugy van ahogy várható volt,mai nap egy kalap xart nem ér árfolyam szempontból.eddig.

#590361 Euroman Előzmény: #590358

mondanám, hogy majd csak figyeld meg, de ha valami betegség fel nem dönti az elhízott alcsuti gazsot, akkor nem egyhamar fog kiderülni, mi is jön utána...

#590358 Előzmény: #590335

OFF: Nem akarlak elkeseríteni, de pont a baloldal sajátja a minden liberálkommunistának saját pártot mentalitás, azért lassan már tényleg több párt lesz, mint szimpatizáns.

ON: Szvsz a lengyel megborulás bevallása érdekes lesz, lehet, hogy elválik egymástól a PLN és HUF, de ez szvsz csak egy hét-két héten belül lesz látható, ha megjelenik a szignifikáns szétválás.

#590355 Előzmény: #590179

"A rossz megnézi, hogy meddig mehet el, a jó meg a végén megköti az üzletet.

És persze kell egy nagy ember is, aki ha a jó fiú már nem tudná orvosolni a rossz által előídézett helyzetet, mert túlment egy bizonyos határon, akkor kell a nagyfőnök, hogy lehülyézhesse a rossz fiút és mint a témában eddig kívülálló megegyezzen a partnerrel...

Ugyanez működik állami szinten is."

Talált nyert, én ilyen frappánsan ezt még nem tudtam megfogalmazni.

#590348 Boby. Előzmény: #590333

"Én nem ismerem a részleteket..mennyi és milyen munkavállalók vannak.."

A cikkben amit linkelttem bele volt írva... No, mindegy Mo.-on köztudottan gyenge az emberek szövegértési képessége. Ehhez asszem tényleg van némi köze a Magyar Bálintnak. Azt viszont kifejthetnéd, hogy mely területeken történt meg a rendrakás, csap elzárás, mert az tény, hogy fontos, megoldandó dolgokba belebarmoltak, de hogy mit tettek jobbá azt nem látom!?

#590336 Euroman Előzmény: #590334

hát aki lelépett külföldre, rosszabbul bizotsan nem nem járt...pénzzel vagy análkül, de megszabadult az elnyomóktól....a többi a Te rögeszméd...290 fölött még sosem volt euro vételem, de ha gondolod, legyen úgy...

#590335 Euroman Előzmény: #590334

szvsz a fityeszben akkora a széthúzás, hogy torgyán viktor nélkül szétesnek, mint oly sok korábbi nagyobb párt...sok klónja mind magának követelné a legnagyobb hatalmat...és ő sem megy el magától, imád parancsolgatni, azt meg csak Mo.-n tud...

#590334 Ibiza Előzmény: #590331

azért nyávogsz mert 320on vetted az eurt..emléxem pf-ról..minden pénzt átváltani és tipli külföldre.. ehhez képest egész nap itt lógsz és sajnálod magad..és mindenről a kormány tehet..

csak jelzem - de nem hinném eljut az agyadig- nem vagyok fidesz fan..MAGYARORSZÁG fan vagyok választásokkor is mondtam..Orbánnak félre kellene állni..menjen euba..és egy szürke szakértői kormány kell..egy merkel szerű miniszterelnökkel (még a habsburg gyereket is javasoltam bár a maki összeállt a libsikkel)...egyszer láttam egy nemzetközi jogász csajt..talán ő sem lenne rossz.

Orbán és gyurcsóti erős és megosztó emberek..összefogás nélkül nincs előrehaladás.. libás gyerek meg egy csaló..régen ilyeneket szurokba és tollba hempergették..

Talán a következő választást nyeri fidesz orbán nélkül..

#590333 Ibiza Előzmény: #590330

hallottál róla? az önkorik függetlenek.. Én nem ismerem a részleteket..mennyi és milyen munkavállalók vannak..

#590332 JP Előzmény: #590326

Nekem is. De egy 300-al is megbírkóznék.

Kicsi volt ez a huf-pánik, múlthétig.

#590331 Euroman Előzmény: #590330

á, hagyjad...az az ugatós megnyilvánulás volt a fityesz fanok egy részének igaz arca...aztán ha találkoznak 1-2 igazi harcikutyával, lesz is futás...