Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#589784 banyaiz Előzmény: #589781

Abban igazat adok , hogy az elég rapszódikus, hogy miért éppen most tört ki? :) Mert nyugodtan kitörhetett volna decemberben pl amikor ott kínlódott 4100-nál.

DB-t figyelem én is, azt 1 héttel Otp előtt rántották meg.

Mindegy is vsz a lényeg, hogy ha most németek átmennek 7800-on, netán 8000-en stb stb, akkor ebben a hangulatban otit tépni fogják szerintem.

Nekem az a tippem, hogy amcsi jelentési szezon végéig, vagy majdnem a végéig araszolnak fel, aztán előveszik az adósságplafon témát, és lesz egy kis megszórás, nálunk jegybank téma előjön.

#589781 Arsene Lupin Előzmény: #589775

A DB jóval a hétfői szintje alatt van, az OTP pedig jóval felette. És a DB-nél nincs jegybank elnöki és Eu.Bírósági kockázat.

#589775 banyaiz Előzmény: #589758

Ez igen, elég sok stopp lakott 4600 körül ahogy elnézem a grafikont. :)

Azért azt nem mondanám, hogy semmilyen hír nem támogatta, hogy kitörjön, eur/chf mozgás, eu-s részvények iránti érdeklődés csapból is folyik , hogy enyhült feszültség stb, Oti lemaradása stb. De az nekem is nagy kérdés, hogy innen fel 5k , vagy vissza a posványba.

Talán leginkább attól függ meddig marad ez az örömködés külföldön. Plusz ez a jegybank elnöki téma is közel 2 hét kb .

#589758 Arsene Lupin Előzmény: #589757

Nagyfiúk húzták, nagyfiúk szórják. Hír nem volt a felhúzáshoz, csak csartisták vonalait hágták meg.

#589599 Tapasz Előzmény: #589596

Gondolom tdt autozárásokra gondoltál, de az brokicégektől függően más más időpontban van. Asszem a legkorábban záró 16:15-től kezdi a pozikat zárni.

#589578 Oszol Előzmény: #589572

na jo, de azt az egesz evre mondta...

mi lesz akkor a maradek 11,5 honapban ?? :)

#589608 banyaiz Előzmény: #589603

néztem én is karóra, mobilon, számítógépen egy órával kevesebb, mondom mi ez az időeltolódás itt. :)

Mai Otp kereskedés hasonlít a tőzsdéhez végre, van mozgás , forgalom. Olyan rég volt ilyen szinte furcsa.

Két szerintem fontos hír is volt ma február 5-7 között mondja meg Viktor ki lesz a jegybankelnök vmi Fidesz naggyűlésen. És Pszáf elnök 7 éves időszakot adna az árfolyamgátra történő belépésre, úgy, hogy mellette más egyéb megmentés nem lesz. 7 éves időszak talán kicsit túlzás, de év végéig nyugodtan meghosszabíthatnák, viszont ha ez mellett kijelentenék , hogy egyéb megemntés nem lesz az jótékony hatással lehetne papírra.

Mondjuk hasonlót már ígértek egy párszor, szóval kérdés ki hiszi ezt még el.

#589603 Fornit Előzmény: #589599

Biztos Herceg szórta így be, a stockys szerverórán már záróra volt.

Zsír, 1 órával későbbi hsz re válaszoltam :))

#589559 Oszol Előzmény: #589554

nem mertem csak ugy ott hagyni a poziciot, arra szamitottam, meg maradunk az emelkedo savban.

persze mindig akkor van kitores, ha szabin vagy, vagy mas okbol nem tudod figyelni - es foleg reagalni...

bar valoszinuleg 4500 korul akkor is eladtam volna.

utolag mindenki okosabb, en is.

#589553 Oszol Előzmény: #589550

gyerekek, ez tenyleg nagyon porog.

meg forgalom.

meg minden.

swinges pakkomat mar reg kiszortam, 4265-n vettem, meg mult heten, es persze ezen a heten voltam irodan kivul...be volt rakva 4400-en eladasra - es persze teljesult ;)

szoval most partvonal, belevenni mar nem merek