Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#589441 banyaiz Előzmény: #589439

gratulálok, szépet fogtál. :)

Vsz egy sávozás 500-700 között. Bár ha nagyon elgurul a gyógyszer megtéphetik még akár 5 k-ig is, de azért megpihen vsz.

#589437 banyaiz Előzmény: #589323

Majd csak kibírjuk vhogy bárhogy lesz, ha máshogy nem ott a kezelőorvos , gyógyszerész. :) Ezt amit műveltek itt eddig, fokozni az őrületet csak nem tudják, bár ne kiabáljuk el.

Otp rendesen kitört, ez már vmi. Vsz ez a 4700 környéke megfoghatja talán egyelőre.

700nál nyomtam egy short…

#589436 Ibiza

700nál nyomtam egy shortot..kicsit pihenjen meg..

#589406 Előzmény: #589286

ON:

Írtam valami olyasmit tavaly év végén, OTP UP! csak akkor nem vettétek azt sem komolyan. Ezt a gondolatot tehát most gázáremelés jeligére küldöm rbbj-nek :)

OFF:

Most igazán nem azért, de mi lenne ha észrevennéd azt, hogy egyáltalán nem lógunk ki a sorból és már nincs értelme másokra mutogatni, hogy "bezzeg azok"? Most pont az a helyzet állt elő, hogy se jobbak, se rosszabbak nem vagyunk másoknál, ami szerintem bődületes eredmény a legeslegrosszabbak vagyunk pozícióhoz viszonyítottan. Ha megnézed a térség mozgását, úgy mozgunk, ha megnézed a devizát úgy mozog, ha megnézed a gazdasági adatokat, sacc/kb ugyanazt látod a V4 esetében.

Nem tudom mitől volt jobb, vagy lenne jobb, ha újra a hazugság, a hülyeség és a kreatív könyvelés teljes eszköztára lenne bevetve azért, hogy az ország kifosztása közben úgy tudják eladni az egészet, hogy "jobban élünk mint négy éve", pedig valójában csak "jobban éltünk fel, mint négy éve".

És ha jobban megfigyeled, viszonylag egyszerű tőzsdézni is, mert ha kijön egy hitelminősítői pozitív vélemény, akkor felfelé mozdulnak el az érintettek, ha a kormány azt mondja, hogy gyengülés lesz az árfolyamban, akkor gyengülés lesz, tehát szerintem elég egyszerűen a reálfolyamatokra hagyatkozni és nem DT-vel, akár rövid távon is szinte garantált (bár a csekély volatilitás miatt a korábbinál jóval szerényebb) hasznot elérni, ami még mindig jelentősen meghaladja a betétek, vagy a kötvények hozamát.

Pont az a lényeg, hogy megszűnt az idegbeteg össze-vissza mozgások kora, amiben semmi sem úgy működött, semmi sem úgy árazódott ahogy kellene, és ebből - szerencsés kézzel, vagy belső infoval - iszonyatos pénzeket lehetett keresni akár DT-vel is. Csakhogy szerintem az nem volt a normális és az a normális, ha nem össze-vissza nagy volatilitással és józan ésszel kiszámíthatatlanul árazódnak a részvények és minél inkább racionalizálódik a gazdaság és minél inkább vonódik ki a kreatív könyvelés és a hamisítás az állami adatokból annál kisebb lesz a volatilitás és annál kisebb lesz a forgalom is, egyszerűen azért, mert nem lesz majd akkora igény a részvények tualjdonjogának a változtatgatására.

Én tehát ezért örülök annak, hogy egyre kisebb és egyre kevesebb az elmozdulás, mert az véleményem szerint éppen a gyógyulásnak és a stabilizálódásnak a jele.

Ha ez szerinted hülyeség, akkor nem tudom, hogy szerinted mi a normális, avagy, hogy mire vágynál ehelyett.

#589323 Euroman Előzmény: #589317

sajnos egyelőre esélyt sem látok rá, hogy ezeket a barmokat elzavarják...2014-ben is maradnak, kisebb arányban mint eddig, de maradnak...annak a pártnak a rosszszelleme a diktátor, bár sajnos már sok klónja is akad....bár minden diktátor szép nagyot bukott eddig a történelemben...

#589317 banyaiz Előzmény: #589286

Nem leszünk mindig ebbe rühes kutya kategóriába sorolva komoly helyeken ahol a pénzcsapokat kezelik, hogy csak a morzsák jussanak ide még régiós pénzekből is.

Na azért a japcsik 80-as évekbeli gazdasági csodáját sem mostanában hajtjuk végre . :)

#589286 Euroman Előzmény: #589283

én már nem figyelem a lengyelket, cseheket...bár utóbbiak mostanság igen gyengén szerepelnek....náluk is vannak komoly hülyék a politikában, de a világbajnokok sajnos Mo-n vannak...

#589283 banyaiz Előzmény: #589282

19 k körül van a bux, ezzel kb mindent el is mondtam. :) 7700-as dax, 1470-es sp stb. 3. költségvetési csomagtól év végéig még a lengyelek is ránk vertek vagy 5-10%-ot index szinten. Előzményekről nem is szólva:)

Érdekes év lesz az idei is.

#589282 Euroman Előzmény: #589275

profit:)) 20L tej ára....nem ebben van a pénzem, nem bízom benne egyáltalán...tkom osztalékig nem nagyon kell törnöm a fejem, aztán lehet megint kiszállok mindenből, mint 2011 májusában...vannak olyan moljaim, amik febr elején 1 évesek lesznek és még mindig -10 %-ban...marhajó papír az is...

#589275 banyaiz Előzmény: #589270

Jó a kérdés.

Vsz kell várni pár napot kiderüljön mennyi erő van benne. Persze ebben benne van a kockázat visszaesik akkor elúszik a mai profitod.