Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#589181 Fornit Előzmény: #589161

Bejött a standard (már nem tudom hol írnak ilyeneket) 4000-nél olvashatott: 4400 átvitele után longg 3800 alatt short... Amúgy imádom az ilyesmit :)

Ja... és kapják be! :)

#589180 Euroman Előzmény: #589168

jah, szerintem egyszerre már sokat jött...10 % esés után 20 % emelkedés, és megvan az 5000, de ez így túl meredek...short stoppokat rendesen kiüthették...

#589168 banyaiz Előzmény: #589158

Nem akarom fényezni mert nyomban esik 20%-ot. :)

Valakik elkezdték venni , ilyen külföld mellett emelkedik , egész héten támasztották. Alapok nézegetik mibe lehet tenni a lóvét , megakadhat éppen a szemük egy Otp-n vsz , eléggé lemaradó papír sok szempontból.

Mondjuk nagy kérdés meddig lesz ez az optimista hangulat külföldön, ha hónapokig tovább araszolnak kint kisebb korrekciókkal, akkor ez a 4500 nem egy rossz ár vsz.

Ha összefossák magukat hamarosan vmi miatt akkor viszont az ellenkezője. :) Passz. De szvsz ennél jóval feljebb is látjuk idén. Nem biztos , hogy ebben a körben.

#589161 Csusza Előzmény: #589153

Napok óta megy, persze, hogy ezt írja.

Majd amikor esni fog, akkor olvashatjuk a 2000 alatti számokat és a világvégét.

Hiteltelenek ezek. :-)

Ja igen, meg nyilván longban ülnek már....

#589159 Euroman Előzmény: #589158

sajnos a telekomjaimnak az eutdij hír sem volt jó, de inkább az osztalék, mint ez...

#589158 Euroman Előzmény: #589155

ez csak késői shortzáró....ennyiért nekem már nagyon drága...majd 4200 alatt..

#589155 banyaiz Előzmény: #589149

Észrevették a halacskák a finom Otp-t? Ideje volt már.

Meddig tud megmaradni ez a jó hangulat külföldön, illetve FaxT. vagy vmelyik cimborája megszólal e? Ez a nagy kérdés.

Mindenesetre az biztató, hogy esegető külföld mellett erőt mutat. Ritka volt az ilyen mostanában. Inkább fordítva volt jellemző.

#589153 Zotya32 Előzmény: #589152

nem én vagyok a felbeszélő... re: KBC

http://www.napi.hu/tozsdek-piacok/oriasi_otp-dragulas_jon.542388.html

"Ahhoz, hogy technikailag erős jelzést kapjunk, arra lenne szükség, hogy a korábbi 4400-as szintet nagy forgalom mellett átvigye a bankpapír és legalább két százalékkal fölötte zárjon − vélekedett Nyári Zsolt, a KBC munkatársa. Ha ez megvalósul, akkor rövid távon jelentős, 20 százalékos emelkedés előtt nyílik tér, mivel a következő jelentősebb ellenállás csak 5350 forintnál található."

#589145 Csusza Előzmény: #589142

Nagyon megy, és forgalommal. (mármint hogy ez mostanában már komoly)

Így nem mertem shortolni, várok, tartom, ami van.

Kezd bosszantani ez a pa…

#589111 DiamondB

Kezd bosszantani ez a papír. valaki csapja már le...

akkor kell shortolni, am…

#589005 DiamondB

akkor kell shortolni, amikor jól esik.

"kész áldás" hogy az én részvénybizgerátor kezelőellátó szolgáltató szirszarom csak longot enged. vagy csak nem sikerült még felfednem az aprócseprő titkait...