Bejött a standard (már nem tudom hol írnak ilyeneket) 4000-nél olvashatott: 4400 átvitele után longg 3800 alatt short... Amúgy imádom az ilyesmit :)
Ja... és kapják be! :)
Bejött a standard (már nem tudom hol írnak ilyeneket) 4000-nél olvashatott: 4400 átvitele után longg 3800 alatt short... Amúgy imádom az ilyesmit :)
Ja... és kapják be! :)
jah, szerintem egyszerre már sokat jött...10 % esés után 20 % emelkedés, és megvan az 5000, de ez így túl meredek...short stoppokat rendesen kiüthették...
Nem akarom fényezni mert nyomban esik 20%-ot. :)
Valakik elkezdték venni , ilyen külföld mellett emelkedik , egész héten támasztották. Alapok nézegetik mibe lehet tenni a lóvét , megakadhat éppen a szemük egy Otp-n vsz , eléggé lemaradó papír sok szempontból.
Mondjuk nagy kérdés meddig lesz ez az optimista hangulat külföldön, ha hónapokig tovább araszolnak kint kisebb korrekciókkal, akkor ez a 4500 nem egy rossz ár vsz.
Ha összefossák magukat hamarosan vmi miatt akkor viszont az ellenkezője. :) Passz. De szvsz ennél jóval feljebb is látjuk idén. Nem biztos , hogy ebben a körben.
Napok óta megy, persze, hogy ezt írja.
Majd amikor esni fog, akkor olvashatjuk a 2000 alatti számokat és a világvégét.
Hiteltelenek ezek. :-)
Ja igen, meg nyilván longban ülnek már....
sajnos a telekomjaimnak az eutdij hír sem volt jó, de inkább az osztalék, mint ez...
ez csak késői shortzáró....ennyiért nekem már nagyon drága...majd 4200 alatt..
Észrevették a halacskák a finom Otp-t? Ideje volt már.
Meddig tud megmaradni ez a jó hangulat külföldön, illetve FaxT. vagy vmelyik cimborája megszólal e? Ez a nagy kérdés.
Mindenesetre az biztató, hogy esegető külföld mellett erőt mutat. Ritka volt az ilyen mostanában. Inkább fordítva volt jellemző.
ami ugye tudjuk, hogy nem is akkora... (mármint a bú és a baj) :)
nem én vagyok a felbeszélő... re: KBC
http://www.napi.hu/tozsdek-piacok/oriasi_otp-dragulas_jon.542388.html
"Ahhoz, hogy technikailag erős jelzést kapjunk, arra lenne szükség, hogy a korábbi 4400-as szintet nagy forgalom mellett átvigye a bankpapír és legalább két százalékkal fölötte zárjon − vélekedett Nyári Zsolt, a KBC munkatársa. Ha ez megvalósul, akkor rövid távon jelentős, 20 százalékos emelkedés előtt nyílik tér, mivel a következő jelentősebb ellenállás csak 5350 forintnál található."
Vagy 55e ig....persze skacok! :D
Varázsütésre eltűnt a bú és a baj! :D
azért azt nem hiszem, hogy TE valahol is a sötét oldalra állnál ;)
Nagyon megy, és forgalommal. (mármint hogy ez mostanában már komoly)
Így nem mertem shortolni, várok, tartom, ami van.
otp short 4500 felett??? vagy most már meg sem áll 5000-ig?
kilő ez nemsoká