Minden esetre. Ki akarok menni németbe nyelvtudást felhozni, ott bármikor kellhet, úgyhogy vettem a Pug-hoz is. Ezt meg anno a Saab-hoz, mert az akkori bnő a Pilisben lakott.
Minden esetre. Ki akarok menni németbe nyelvtudást felhozni, ott bármikor kellhet, úgyhogy vettem a Pug-hoz is. Ezt meg anno a Saab-hoz, mert az akkori bnő a Pilisben lakott.
nincs,de soha életemben nem tettem még automra holáncot,
nem volt még soha holáncom.
minek az? az Alföldön?Sielésre nem tud rávenni az Asszony, eddig.:)
Amúgy van hóláncod? Nekem van egy felesleges, kicsit használt, 2 rugóért kelleti magát a Vaterán. :-) 195/60 R 15 gyárilag, de felmegy a /65-re is (Megane méret), mert a Saab-nak is ilyen volt a téli kereke.
áá,emlitést sem érdemelnek...
rcz sem kéne,407kizárt....
esetleg,ha gyűjtő lennék,a 20-as 30-as évekből vennék vmi csőrös franciát,mást semmit,esetleg a fantomas citro gyűjteni,de tényleg ennyi,egy columbo peugeot cabrio....de ettől is többet ér a maga korában egy kő ritka Honda S600,S800 cabrio.
Én tudok egyet.. Citroen SM. De csak a Maserati motor miatt. :-)
AMúgy az RCZ az nem lehet olyan rossz, vagy a 407 coupe a 2.7 V6 diesellel. De választani én is mást választanék.
Kisautót mindkettőből szabad venni, ott a német se jobb. :-)
éppen elgondolkoztam rajt...hogy franciából nem tudnék mondani egy sport kocsit,ami kéne...
sem a múltból....
sem a jelenből....
egy vagány cabrio az elmúlt 40év alatt,mely megy,mint állat,kuriozum és kellene,semmi...
A Toyotán én is 150 ezernél cseréltem anno féktárcsát. Viszont megkukkoltam anyám dobfékét, 130 ezernél még van rajta 2-3mm ferodol, s az még nem volt cserélve..
1hete vittem át a műszakin,csont nélkül a kombit,semmit nem költöttem rá.(ja ,de ,egy darab hátsó rendszámtábla megvilágitó izzó)
170.000km.
következő ráköltés 180.000ezernél:
szűrők,olaj,első fékbetétek(eddig 3szor volt cserélve),féktárcsákat is lecserélem valszeg ,életében először 180.000km-nél.
ennyi.
olasz-francia xar mind a kettő:)))))
Amit én olvastam, ott az olasz verzióra 1200 kg-ot írtak.. egy erősebb motorral nehéz ez alá vinni, az S2000 se könnyebb.
kiváncsi leszek a végtermékekre,suly nagyon fog érdekelni,mivel a mazda eredetileg 1000kg alattira harangozta először a következő mx-et.
vezetési élmény,ár,megbizhatóság.
nagyon kiváncsi leszek,mi lesz ebből.
Izé.. azt ugye tudod, h az olasz az semmivel sem rosszabb, mint francia? :-)
Megvolt az első kiadásom, felültettem egy kicsit a gépet terepen, hamar meghegesztették a kipuffot, 1000 huf volt. Egyelőre kedvezőnek ítélem a fenntartási kts-eket. :-)
A korábbi Alfák azért yo kis feelinges gépek voltak, de amikor a Fiat a GM-el elkezdett együttműködni, s Opel alapok meg motorok kerültek beléjük, akkor lettek ilyen nehéz, lomha szarok. Részemről ha egyesítik a Mazda műszaki tökélyét az Olasz feelinggel, abból még nagyon jó dolog is kisülhet.. az olaszok amúgy az 1.75-ös turbós motort raknák bele..
értem én...
tudom,hogy kicsi,tudom,hogy kapaszkodik,szinte a legkisebb független-ha jól tudom.
de vhogy nekem csak ugy övön aluli egy oldalon szerepelni egy olasszal-főleg az mx5 kapcsán.
csak plátói a felháborodásom,mely nem néz semmi mást ,csak az érzelmeket.
Félreérted: A Mazda igen pici autogyártó, nagyon kis termelési volumennel és a penge élén táncol. Ennek megfelelően minden volumennövelés fontos a számára és EZÉRT fontos az, hogy az MX5 utódát Fiatnak (jó, Alfának) is el tudja adni, mert ezzel is növeli a bevételét és az életbenmaradási esélyét.
Tehát nincs joint venture, egyszerűen csak MX-5 alapú lesz az új Spider.
http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/olasz_lesz_a_mazda_mx-5_japan_az_alfa_spider-9359
Olasz lesz a Mazda MX-5, japán az Alfa Spider
Szerződés aláírva, összedolgozik a Mazda és az Alfa
ezt nem is értem,érdekes lesz,JAPAN rodsternek semmi szüksége nincs társulni a fos olaszokkal...
egy mx5,s2000,targa crx ikon volt mindig a maga korában,megbizható,egyik- másik olcso fenntartású,remek vezetési élményt nyujtó,könnyű súly...
erre mit tudna tanulni egy JAPAN mérnök,egy 1600-1700 súllyal rendelkező szellemi fogyatékos által tervezett spidertől............
megbukott a kocsi ahogy van,megbizhatatlan fostalicska.....ilyen súllyal,ilyen tömeggel nem lehet rodsternek,de még cabrionak nevezni sem egy autot.....
erre ez kell a Japánoknak fúziora.....hihetetlen.
Hihetetlen utazás: 1000 km lopott Mercivel, 13 évesen
Két határon is átautózott a szüleivel összevesző tinédzser
ez a számomra rusnya kocka rendszám eldob....
de olyan igánytelen belső is van,hogy na....
ha már nem vesz vhol egy gyári szőnyeget,akkor legalább porszivozza már ki az 1pálcást ,a foto kedvéért.
ehhez viszonytva ESI-ben az multkori fehér főnyeremény volt.
ezt már néztem,kócos szutyok benyomást kelt bennem,még a leirtak ellenére is:)
mondjuk nem makulátlan....előlről kapott ez már a gyárifényre....nagyon nehéz visszatenni a lököst nekik,hogy a lámpa(tompitott és index),ne álljon el lorugásnyi hézaggal,nos ennél eláll,de rendesen alul...
a kis kerek lámpa a refi-annál még nincs is gond,de az index,tompitott lámpák szinte mindig kocosak.
ergo ez elől már volt mizerálva...
nem zavarna,csak szépen lenne visszarakva,de nincs...én láttam gyárit,az ugy áll,mint a cövek.
ennél a példánynál,az fekete matrica motorháztetőről lefelé,ugy nézem a hátsó lökös jobb oldala horpadt,ez a felni kuka,új felni-gumi-gyári hátsószárnyat kellene venni.
VTI kellene...csak vagányabb:)a piros az jó:)