Na most mellikre is gondolsz? :-)
sokat mondják elhiszed :)
11 orakor a targyalast berekesztettek holnap folyt kov.
Esés sanszosabb, 4450 környéke tényleg erős akadály. (Persze ez otp, ne feledjük! :-) )
5200 kicsit tényleg meseszerű...
:) a taktikus
Ft-al játszogatnak, de vsz az igazán érdemi kérdés az, hogy az idei év hogyan alakul a világban, és az, hogy végre a régiónkat , és benne főleg minket megtalálnak e, nagy alapok .
év végén rekord tőkebeáramlás a részvényalapokba, ebből a mi régiónkba morzsák jutottak, a bétre pedig még az se nagyon. És ez már szinte tendencia, valamiért a mi régiónkat nem komálják az utóbbi időkben, és benne minket az végképp nem. Legalábbis részvénypiacon.
VAgy-vagy. Itt most vsz vagy az lesz a szitu, hogy jön egy rendes esés a világban február március pl. Vagy az, hogy további bizakodás a helyzet javulásába eu zóna stb, és egyszer csak meg fognak minket találni , és idelöknek egy komoly summát, akkor ugrunk egy nagyot részben behozva a lemaradásokat. Forradalom ide vagy oda.
De ezt eldönteni , hogy melyik lesz előbb elég nehéz. Most van egy ilyen bizakodás , hogy jön ki a gödörből eu, eur-ban stb látszik ez eur/chf és végre elmozdult a padlóról. De, hogy ez tartós tud e lenni stb, hát ember legyen aki megmondja. :)
az biztos, hogy esés most a reális és ha veszít az ügyben az pottyanást hoz, de vajon elég löket-e áttöréshez ha megnyeri az OTP? ma már voltunk 400 fölött, de ez az 5200as elgondolás nekem kicsit büdi.
Bizony, azért kértem én is a friss infókat. Kerestem, de sehol nem találtam semmit.
Addig is azért beálltam alá-fölé eladással, vétellel.
ahjahm, ezt érdemes lenne időben elkapni és lekereskedni
Kozvetites.
Kasler-kontra Otp
a targyalas elkezdodot 100 ebmer bent kb ugyan annyi kint. jopofizas megy
Én inkább ezt fordítva gondolom, nem lesz vevő, aki zárja a shortját
"írtam már én is..valami nem stimmel..gyengülő forint erősödő részvényárak..fordított arányosság..
vagy valakik fix eur áron veszik a papírokat..pl 14,91ért az otp-t..akkor az 295-el 4400 265el 3951es ár."
ezt ibiza írta..tegnap a bux 1312-ben..
"Mondhatnám azt két hét múlva 5 k felett, de nem mondom, mert lehet 4k alatt lesz. :) "
ezt te..
Tovább csökkent az OTP shortok száma, ami lehet,hogy az emelkedés irányába hat. Dec 31, 2012 3,342,038 -19.95 0 999.99 No No
Dec 14, 2012 4,174,918 -13.34 0 999.99 No No
Ha figyelembe veszem a Ft gyengülését , egy külföldi számára nem is emelkedett igazán a papír idén . Feljött 4150-ről 4400-ig, 250 Ft 6% durván, ezt nagyrészt a Ft gyengülés közömbösítette. EUR-ban szinte nem is változott az árfolyama.
Olyan gyenge mint a harmat. Arról már nem is szólva, hogy kb minimum 30%-al lemaradt a tavalyi emelkedésekben az elvárható szinttől :) egyéb funda értékekről már végképp nem beszélve.
Fene tudja, minden ellenállás alatt Usa, dax , otp. Mondhatnám azt két hét múlva 5 k felett, de nem mondom, mert lehet 4k alatt lesz. :)