Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

egyhamar még nem az elek…

#588121 Sumér harcos

egyhamar még nem az elektromosságról fog szólni az autózás.

http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/teljes_bukas_a_villanyauto_mar_a_gyartok_is_szkeptikusak-9308

az elektromos autok gyönyörei:

"egy villanyautót teszteltek. Az újságíró első nap bement az irodába, a kocsit a méylgarázsban rácsatlakoztatta a hálózatra, és tele aksikkal indult haza. Másnap ugyanezt a módszert választotta, de a biztonsági őr kihúzta a konnektorból a csatlakozó, és tájékoztatta, hogy ő csak a feladatát teljesítette, mert az irodaházban lévő többi cég képviselői nagyon fel voltak háborodva, hogy ők nem fogják fizetni annak a költségeit, hogy itt valaki autót töltsön. Lényegében igazuk volt. Ez is azt jelzi, hogy amíg nincs infrastruktúra, addig biztosan nem terjednek el a kizárólag elekrtomos meghajtású autók."

Józsi'bá! Te hirdettél i…

#587108 taresz

Józsi'bá! Te hirdettél itt egy (talán) futópadot? Ha igen küldesz képet meg egy irányárat?

Re: nincs cím

#585317 KawaBazsy Előzmény: #584031

Haverom írt, 5.1-et az átlagfogyira, meg vagyok lepve, jó az a DSG. :-) Mondjuk neki munkaautó, ő minden nap több 100 km-t megy, s vidéken. Nekem most 6 liter lett az átlag, de ez full rövidtávos, hidegindítós, városi fogyi, ezzel is teljesen elégedett vagyok.

#584860 Kriszti@n Előzmény: #584858

egyszer kipróbálnék hosszabb távon egy 911et, kívácsi lennék az milyen lehet hátsókerékkel, hogy hátul van a motor..biztos tudna meglepetést okozni...

#584858 KawaBazsy Előzmény: #584842

Nekem ugye utoljára ott volt az MX-5, aminél poén volt, h tolja a seggét, de azt hamar megunja az ember, s kanyarban nem mertem annyira nyomni neki emiatt..

#584842 Kriszti@n Előzmény: #584839

Én elsőkerekes autót sosem vettem, nem is fogok.(biztos kell a zsiguli feeling :D )hátsó- vagy összekerék, de inkább hátsó párti vagyok.

#584839 KawaBazsy Előzmény: #584836

Nekem is tetszik.. játszani jó a hátsókerék, de minden másban az elsőkerekes a jobb (ha nem összkerék) sztem. Én azzal gyorsabb is vagyok..

#584757 taresz Előzmény: #584720

Józsi'bá!

29-én Pesten leszek. Leszállítanám amit ígértem. Pü-ben egy címet dobj nekem. Köszi.

#584720 hosszhuszár Előzmény: #584716

Már pontosan nem emlékszem, de a feleségének vett 190d kalamajka leírásban volt 1-2 bődületes baromság......de szisztematikusan lehúzta más szinte az összes csillagost, csak az Ő csillagjaik, nem xarok.....

#584716 KawaBazsy Előzmény: #584714

Jah, ő az ősMercis a csapatban, több is van neki, pl a családja által anno vásárolt állólámpás, amit nemrég újíttatott fel, a felesége 190D-vel jár, meg ugye most restaurálódik a Ponton. Nem azt írta, h ezek a szériák abszolút értelemben szarok, hanem a Merci típusválasztékon belül ezek a legproblémásak..

#584714 Waszeitung Előzmény: #584708

Azt hiszem van nekije saját csillagosa,igaz nem a pápaszemes,de nem gondolom hogy alaptalanul húzta volna le.

#584708 hosszhuszár Előzmény: #584670

erős túlzás....

és szintén erős a gyanúm, hogy ezt a csikós gyereket a bmw pénzeli..))

vannak a cikkben igazságok is, de azt tudni kell, hogy csikós, és csapata néha erősen nélkülöz, bármiféle szakmaiságot..)))