Láttam én ott egy kisebb vasdarabot. Az a fiadnak pont jól fog állni. :)
Láttam én ott egy kisebb vasdarabot. Az a fiadnak pont jól fog állni. :)
Ok, kezdőautónak egy ilyen kis ezres Peugeot teljesen jó lesz, majd szólj, h hova vigyem alkalom adtán. :-)
Az első 2 autómat én is kaptam, szülőktől, én csak 1-et adok, ill kettőt, mert 2 gyerekem van.
viszont fenntartani nekik kell majd.....szerelésben segítek a fiamnak...a lányomét is ő fogja javítani.
Pont a gyerek az, aki csak keresse meg szépen magának az árát, te iskoláztasd ki, de nem kell alátolni semmit sztem. Nem kell, h újat vegyél, nézz egy 3 éveset, 8-10 évesen akarni fogom. :-)
Soha többet..))
a gyereknek veszek már csak autót nekem meg pont jó az ami éppen adódik...
nem mondom, ha rám szakadna mondjuk a lottó 5-ös, sokat nem gondolkodnék egy bentley qp-n..))
persze, ha egy kicsit jobban bele gondolok, nincs is alkatrész az unixban hozzá, így lehet, hogy átgondolnám még 1x..)))
Nagyon bele vagy zúgva az újabb bálnába.. Most szeretném jelezni, h ha minden általam fontos tulajdonságot összeadok, akkor számomra az új E cabrio a legkívánatosabb autó absz. értelemben is, nemcsak a Mercik közt. Úgyhogy ilyet vegyél, s akkor garantálom, h 5-6 év után átveszem. Csak automata, benzines érdekel, legyen benne az a kütyü, ami eltereli a menetszelet (a szélvédő keretből jön ki.) :-D
Te, 7 kilóért, még törött jobb kormányos sincs..)))
viszont 221-ek, már 5 körül vannak...még 320 cdi is...
Kezdenek előjönni a vevők.. :-)
http://www.hasznaltauto.hu/egyeb/keresek/keresek_mercedes_s_oszaly-6494855
Mindenben jobb (minőség, erő, technika, know how), s árban is ugyanott van. És alul erősebb az öblösebb motor miatt. A hangja is jobb. A drágább szerviz nem számít, ez örömautó, napira nem kell használni.
na ez viszont nagyon komoly...nekem tetszik.
árban úgy nézem veri a konkurenseket...Honda Civic,Mazda3....golf7-est nem emlitem,mert én nem jegyzem ,a japánokhoz mérve:)
Itt a nagyon más Toyota Auris 4 milliós alapáron
Itthon is bemutatkozott a vadonatúj Toyota Auris
http://www.autonavigator.hu/ujdonsag/itthon_is_bemutatkozott_a_vadonatuj_toyota_auris-9310
mi az,hogy szivesebben ülnél bele egy boxterbe,mint egy S-be???
mivel jobb?semmivel...sőt a szervizelése vsz duplája...vagy nem???
éppen olvastam egy boxter hirdetést,hogy 400ezerft-ért szerviz elvégezve...mi volt benne?szinte semmi, tök alap dolgok.
biztos,hogy az S-t választanám,már csak a H betű iránti hűségből is.:)
de most crx KELL vti, piros ,targa,költségmentes,gyönyörű.
a múltkor azt a gyári,magyar,szkönyves,fehér ESI-t 1nap alatt elvitték.
Tokióban feléled a Honda S2000
Új Honda S2000 mutatkozik be a Tokiói Autószalonon
http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/tokioban_feleled_a_honda_s2000-9254
na ezt nem kellene...
főleg nem ilyen buta facelift megoldással,ez nem új,hanem a régi...
nekem egyébként is csak a 1999-2004/5-ig gyártott arccal tetszik,a facelift vsz ocsmány.
ráadásul jól kibaxnak a gyűjtőkkel is,csinálnak belőle egy mx5 darabszámot a végén...
értem,köszi.
egyhamar még nem az elektromosságról fog szólni az autózás.
az elektromos autok gyönyörei:
"egy villanyautót teszteltek. Az újságíró első nap bement az irodába, a kocsit a méylgarázsban rácsatlakoztatta a hálózatra, és tele aksikkal indult haza. Másnap ugyanezt a módszert választotta, de a biztonsági őr kihúzta a konnektorból a csatlakozó, és tájékoztatta, hogy ő csak a feladatát teljesítette, mert az irodaházban lévő többi cég képviselői nagyon fel voltak háborodva, hogy ők nem fogják fizetni annak a költségeit, hogy itt valaki autót töltsön. Lényegében igazuk volt. Ez is azt jelzi, hogy amíg nincs infrastruktúra, addig biztosan nem terjednek el a kizárólag elekrtomos meghajtású autók."
szia.
én hirdettem, de az kondigép volt, és már elkelt.
Józsi'bá! Te hirdettél itt egy (talán) futópadot? Ha igen küldesz képet meg egy irányárat?
Haverom írt, 5.1-et az átlagfogyira, meg vagyok lepve, jó az a DSG. :-) Mondjuk neki munkaautó, ő minden nap több 100 km-t megy, s vidéken. Nekem most 6 liter lett az átlag, de ez full rövidtávos, hidegindítós, városi fogyi, ezzel is teljesen elégedett vagyok.