Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kreditjog

Re: nincs cím

#588374 macika Előzmény: #588341

azért nem árt vigyázni

odaát a "bankos" beszéli fel rendesen napok óta

honnan is ismerős?

ja fosó ))

#587315 Sly-- Előzmény: #587293

Akkor is csak max. elfogadják a napirendi pontokat. Aminek túl nagy jelentősége nincs, semmi olyan napirendi pont nincs, ami pozitívan befolyásolja az árfolyamot rövidtávon. Idővel persze bármi lehet.

#587293 Zotya32 Előzmény: #587289

viszont azon tűnődöm, mi van ha mégis határozatképes lesz az első közgyűlés??

53% a közkéz, viszont lehetnek olyanok, akik csak 3-4%-ot tartanak.... és pár hete elég erős vételek voltak... vasvillával kergetik a lazac urat, úgy tűnik rendbe akarják tenni ezt a legyalázott céget, új nevet is adnak neki... 1 hét és kiderül... kíváncsi leszek rá.

#587284 Zotya32 Előzmény: #586982

szerinted F86 áll 40 ft-on? ebben minek forintozni? napok óta nem mozdul.

én tartok 5k-t belőle... 700 ft-on a 10k eladó tudhat vmit... vagy ennyi maradt lazac úrnak :))

#586982 macika Előzmény: #586979

világos!

de ha kivonult a kgy-ról és nem ad át semmi céges papírt akkor mi van?

és közben rég pápára tették... de nem ad semmit oda

akkor jöhet a rendőrségi feljelentés, bíróság stb.

mondjuk persze hogy nem adja, mert marha buktás volna abból, lenne bizonyíték a dolgokra

#586979 Zotya32 Előzmény: #586977

mert nincsenek.. se bankszámla, semmi. jól meg kellene verni aztán elgondolkodna...

#586977 macika Előzmény: #586973

gondolom mert nem ad oda a céggel kapcsolatos dolgokat pl. doksikat, nyilvántartásokat stb....

#586976 Sly-- Előzmény: #586973

Nyilván voltak tartozásai, büntik, amiket még neki kellett volna kifizetnie.

#586973 Zotya32 Előzmény: #586944

Kamu. Miért piszkálná vki a régi tulajt, ha átvette bagóért a 0ft-ot érő cégét?

#586944 macika Előzmény: #586868

Egyéb tájékoztatás

A Kreditjog Corporation Nyrt eleget téve a közzétételi kötelezettségének ezúton

tájékoztatja a részvényeseit, hogy a Nyrt korábbi Igazgatótanácsának Elnökével

szemben a szükséges eljárásokat – miután a nevezett személy a felszólításoknak

nem tett eleget – kénytelen volt megindítani a Társaság érdekeinek védelmében.

Budapest, 2013. január 9.

Kreditjog Corporation Nyrt

Igazgatótanács

.

.

.

.

lacika úr pápás?

re csíkos ruha

#586820 Zotya32 Előzmény: #585636

Sokakat nem érdekel a kreténjog. :-)

szóval 1 hét múlva közgyűlés. Ami gondolom hat.képtelen lesz. Szóval február közepéig punnyadás aztán greenergy. :-)

#585636 Zotya32 Előzmény: #585552

Helló!

ezt az Interinn-t honnan veszed? amúgy már van itt egy topikjuk, ott olvasható minden infó...

kamu-cég lesz az a javából, a pszáf legutóbb hiánypótlást rendelt el, így csúszik a bevezetés... azóta újabb pszáf-hír nincs az engedélyről.

Amúgy a keg nem fog menni sehová, max csődbe... legkorábban a közgyűlés környékén várható mozgás, annak előjeleit meg talán március közepén láthatjuk majd. addig állóvíz, vagy netán 30 alá fog benézni.

Kreditjog? én vettem 39-ért, kedvelem az ilyen sittes papírokat. sajnos a 11-68-ban nem voltam benne csak pár ft-ra, akkor nem mertem tartani. Ha a fele igaz lesz amit 15-én megszavaznak, és valós lesz a kp-s tőkeemelés 100 ft-on, akkor akár még jó is lehet egy triplázásra innen... ha meg netán tényleg egy fokkal komolyabb cég jön a helyére a névmódosítás után, akkor az csak külön öröm. Bár ennek sok esélyét nem látom.