azért nem árt vigyázni
odaát a "bankos" beszéli fel rendesen napok óta
honnan is ismerős?
ja fosó ))
azért nem árt vigyázni
odaát a "bankos" beszéli fel rendesen napok óta
honnan is ismerős?
ja fosó ))
a hajó alatt? ))
re kretén energy
egyébként nem adják
Akkor is csak max. elfogadják a napirendi pontokat. Aminek túl nagy jelentősége nincs, semmi olyan napirendi pont nincs, ami pozitívan befolyásolja az árfolyamot rövidtávon. Idővel persze bármi lehet.
viszont azon tűnődöm, mi van ha mégis határozatképes lesz az első közgyűlés??
53% a közkéz, viszont lehetnek olyanok, akik csak 3-4%-ot tartanak.... és pár hete elég erős vételek voltak... vasvillával kergetik a lazac urat, úgy tűnik rendbe akarják tenni ezt a legyalázott céget, új nevet is adnak neki... 1 hét és kiderül... kíváncsi leszek rá.
most azt nem tudom
de már volt "pár" menete 39-40-re
írta nekem odaát )
szerinted F86 áll 40 ft-on? ebben minek forintozni? napok óta nem mozdul.
én tartok 5k-t belőle... 700 ft-on a 10k eladó tudhat vmit... vagy ennyi maradt lazac úrnak :))
világos!
de ha kivonult a kgy-ról és nem ad át semmi céges papírt akkor mi van?
és közben rég pápára tették... de nem ad semmit oda
akkor jöhet a rendőrségi feljelentés, bíróság stb.
mondjuk persze hogy nem adja, mert marha buktás volna abból, lenne bizonyíték a dolgokra
mert nincsenek.. se bankszámla, semmi. jól meg kellene verni aztán elgondolkodna...
gondolom mert nem ad oda a céggel kapcsolatos dolgokat pl. doksikat, nyilvántartásokat stb....
Nyilván voltak tartozásai, büntik, amiket még neki kellett volna kifizetnie.
Kamu. Miért piszkálná vki a régi tulajt, ha átvette bagóért a 0ft-ot érő cégét?
Egyéb tájékoztatás
A Kreditjog Corporation Nyrt eleget téve a közzétételi kötelezettségének ezúton
tájékoztatja a részvényeseit, hogy a Nyrt korábbi Igazgatótanácsának Elnökével
szemben a szükséges eljárásokat – miután a nevezett személy a felszólításoknak
nem tett eleget – kénytelen volt megindítani a Társaság érdekeinek védelmében.
Budapest, 2013. január 9.
Kreditjog Corporation Nyrt
Igazgatótanács
.
.
.
.
lacika úr pápás?
re csíkos ruha
700 ft-on 10k eladó papír van... vki eléggé optimista... :))
Sokakat nem érdekel a kreténjog. :-)
szóval 1 hét múlva közgyűlés. Ami gondolom hat.képtelen lesz. Szóval február közepéig punnyadás aztán greenergy. :-)
Helló!
ezt az Interinn-t honnan veszed? amúgy már van itt egy topikjuk, ott olvasható minden infó...
kamu-cég lesz az a javából, a pszáf legutóbb hiánypótlást rendelt el, így csúszik a bevezetés... azóta újabb pszáf-hír nincs az engedélyről.
Amúgy a keg nem fog menni sehová, max csődbe... legkorábban a közgyűlés környékén várható mozgás, annak előjeleit meg talán március közepén láthatjuk majd. addig állóvíz, vagy netán 30 alá fog benézni.
Kreditjog? én vettem 39-ért, kedvelem az ilyen sittes papírokat. sajnos a 11-68-ban nem voltam benne csak pár ft-ra, akkor nem mertem tartani. Ha a fele igaz lesz amit 15-én megszavaznak, és valós lesz a kp-s tőkeemelés 100 ft-on, akkor akár még jó is lehet egy triplázásra innen... ha meg netán tényleg egy fokkal komolyabb cég jön a helyére a névmódosítás után, akkor az csak külön öröm. Bár ennek sok esélyét nem látom.