Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#584881 gufoo Előzmény: #584878

jó h nem azt irod h használjak stoppot :D

Épp azt teszem, megkérdőjelezem a korábbi döntéseim, igyekszem szembenézni a gyengeségeimmel. Te nem szoktál, vagy neked nincs? :) Tudod néha az ember csak a dugásig tervez, aztán elemez :)

#584878 Boby. Előzmény: #584866

Természetesen a tőzsdén bármi megtörténhet, ezért számítani lehet a felcsúti védő becsúszó szerelésére, de azért mielőtt valaki beszáll egy trade-be, gondolom elgondolkozik azon, hogy vajon miért is teszi ezt azon túl, hogy pénzt szeretne keresni....., és gondolom azon is elgondolkozik, hogy ha nem úgy áll össze a csillagzat ahogy elképzelte, akkor mit fog tenni. Ha mindez meg van, akkor nincs más hátra, mint várni, hogy eljöjjön az igazság pillanata, illetve naponta értékelni a friss információkat, hogy a kiindulóponthoz képest nem következett e be jelentős változás.Dugás előtt kell a fogamzásgátláson gondolkozni, dugás közben add át magadat az élvezeteknek!

#584876 banyaiz Előzmény: #584872

Gabi megfogja védeni ne viccelj. :)

Úgy megvédi mint a nyugdíjakat, vagy még "jobban".

Egyébként teljesen logikus amit mondasz, annyira logikus, hogy engem is nagyon vonz ez a spekuláció.

Egyetlen egy esetet tudok elképzelni, hogy ez ne jöjjön be, ha 2013-ban az egész év egy baromi nagy örömködésről fog szólni a világban. Az ellensúlyozhat sok mindent Ft kapcsán. De ennek azért kicsi az esélye.

De tényleg annyira nyilvánvalóan jónak tűnik ez, hogy már szinte ez zavar, hogy túl egyszerűnek tűnik. Ahogy Gufoo is mondja olyan világos, olyan kézenfekvő, hogy szinte túl szép.

#584872 xmann Előzmény: #584866

Én hosszútávban gondolkodom. Jobban tudok aludni, ha nem forintban van a pénzem. És megalapozottnak látom azt az elképzelésemet, hogy a jó király és hű kormányosa toávbb folytatja unortodoxiáját, amire azért a befektetők kicsit bepöccennek majd. Mert amit szabad jupiternek, azt bizony nem szabad a kisökörnek. A dollár az világpénz, tartalékdeviza, ha nyomtatnak belőle, attól még megkerülhetetlen marad. De apró banánköztársaságunk pénze, ha nyomtatással szaporítják, igen gyorsan fog majd devalválódni. Napersze akkor majd jól ráfogják a gonosz külföldiekre hogy romlásba akarhják dönteni az országot. Még az is lehet hogy behívják a selmecigabit, hogy megvédje a forintot :)

#584866 gufoo Előzmény: #584805

Hát nem is tudom. Valahogy túl egyszerű lenne, túl nyilvánvaló, és túl "szép" ez a 300-320. Jó lenne tudni, hogy csak azért érzem így, mert benne ülök a poziban és már kiszállhatnékom van, vagy ahogy vm mondani szokta, majd az lesz, amire legkevesbe szamitunk. Mar a csapbol is ez folyik...vmivel legalabb fedezni kéne...

#584838 Boby. Előzmény: #584823

"miért? ebből a sávból lefelé nem léphet már ki soha többet???"

De...., de szerintem az nem mostanság lesz. Én reálgazdasági okait nem látom. Ezzel meg egyetértek:"Egy ideig természetesen mehet az a folyamat, hogy gyengül a forint és süllyednek a kamatok, de úgy gondolom, hogy ez egy idő után a Magyarországot finanszírozó külföldi pénzügyi befektetők gyors távozását okozná, és ekkor már egyszerre gyengülne a kötvénypiac ÉS a forint is - ellentétben a fejlett országok tapasztalatával. A hazai QE árazása tehát megkezdődött a devizapiacon, de ki tudja hol áll meg, s kit hogyan talál meg..."

Szerintem van esély az új csúcsokra eurhuf-ban a következő fél év során.

#584828 Euroman Előzmény: #584823

én nyár végén vettem eleget 278-279-ért....az miért nem volt jó...most illene a **** kormányt móresre tanítani....azért 1 részét eladtam, biztos mai biztos

#584823 Kriszti@n Előzmény: #584815

miért? ebből a sávból lefelé nem léphet már ki soha többet???a tegnaphoz képest már most sem a gyengülés az irány szerintem...a sáv elhagyására írtam,hogy inkább felfelé ,mint lefelé. pedig 276 körül vártam rá eleget, mégsem jutott el addig sajnos...

#584821 Sumér harcos Előzmény: #584814

erről küldtem privit

nem fárasztom itt a közönséget ezredszerre az általam használt platformokról.:)

#584815 Boby. Előzmény: #584812

" ha el is indul valamerre, az inkább gyengülés lesz szerintem..."

Szerintem már a múlt héten elindult.

#584814 Boby. Előzmény: #584795

"rövidtávon pedig csak a certik"

Mármint eurhuf certi?! Nem kötekedésből kérdem, de abban mi a jó, hogy 5-10 % spread van az árjegyzésben. Tavaly próbáltam én is, de inkább leugrok egy szado-mazo klubba, ha fájdalmat szeretnék.

#584812 Kriszti@n Előzmény: #584807

ennek a sávnak a teteje valahol 295 körül van, így szerintem megint egyhelyben állás(sávon belüli mozgás) várható valahol kb 287 és 295 között...mindent összevetve elég szarul fest, ha el is indul valamerre, az inkább gyengülés lesz szerintem...

#584807 Boby. Előzmény: #584794

"Vsz rövid távon a Ft-ra is részvénypiacra is ez az amcsi költségvetési téma a kulcs."

Szerintem 290 alatt egy hangyaf@sznyival ( 289-290 ) elakad a forint erősödése.

#584805 xmann Előzmény: #584800

Igen, kifejezetten durci vagyok ha kulturált felvetésre, kulturálatlan választ kapok.

A forintról meg az a véleményem, hogy KuszaSzemkapitány lesz a jegybankelnök, és minden hülyeséget meg fog próbálni, úgyhogy a forintos megtakarításban nem hiszek, csak devizásban. Jövőre az lesz évvégén a nagy érdemük majd, hogy "megmentettük a forintot". Ja, a saját hülyeségüktől. Ez elegendő vélemény vagy bontsam le hónapokra az árfolyamelőrejelzést?

:) :) :)

#584800 Sumér harcos Előzmény: #584799

húúmegha:)

most nincs smiley,ugy nézem:)kicsit talán durci vagy?:)

amit ideirtál,-egy hablaty,megint semmi köze a forinthoz,arról irjál aranyapám.

#584799 xmann Előzmény: #584771

Kicsicsira,

Úgy látom a smiley-t nem ismered, és valamiért azonnal támadásnak veszed a szimpla, vicces felvetést . Nyilván ennek megvan a maga pszichológiai oka. De ez meg már végképp messzire vezetne. Az ilyen "ki tud a piacbol megélni meg hany100% hozamom van témákból már kioregedtem

#584797 banyaiz Előzmény: #584795

Amcsi költségvetési témán gőzerővel megy a munka. Obama már karácsonykor visszatért ezen dolgozni egyeztetni. Jan 1 jövő hét kedd nem sok idő van addig.

Persze megegyezhetnek valamikor januárban is, csak addig már lehetnek negatív piaci reakciók.

De, hogy még szebb legyen a megegyezés előtt nyilatkozhatnak is. Pl megszólal, hogy a megegyezés nagyon közel van, kitörhet rá az örömködés 1 napig vagy hasonló.

Vsz meg fognak egyezni, de nehéz belőni, hogy előtte mi is fog történni a piacon. :)

#584795 Sumér harcos Előzmény: #584794

rövidtáv=amcsi költségvetés -ezt jelenleg elfogadom.

ha pénztárcámat nézem akkor hosszutávra ott a 275-285 fizikális,mely csak 275 alatt kerül bővitésre.

rövidtávon pedig csak a certik és napi mozgások érdekelnek- és jelen esetben ez ,ezekben a percekben,órákban a 290.