nálam a admirál spredet emelt csak a daxon,de sose csinált ilyet,soha..igen amikor bezár akkor 8pont
nálam a admirál spredet emelt csak a daxon,de sose csinált ilyet,soha..igen amikor bezár akkor 8pont
ja.
az én platformjaimon használt certik is,mind felfüggesztve,nemcsak dax,hanem minden ami Németországból-ban elérhető.
ugyan nagy gond nincs belőle,de mégis...no...
Khmm.. lehet, h bezártak a németek. dax futi sem mozog. :)
kösz, újra sp longban, ezúttal 1409,75-ről.
Majd jön amcsi adat, ami mint mostanában mindig, nagy eséllyel jó lesz, lehet majd arra is emelkedni. De ha csak vmi olyat elsüt vki, hogy közeledtek az álláspontok, arra is lehet emelkedni. Emelkedésre lesz itt mindig ok, esésre kevesebb :))
:D
Grat egyébként, jól fogtál. Látom, csorog le minden, lehet, nem bíznak Obamában...
tanácsról szó sem volt :O Várakozásom mai csúcsnak u.az maradt, de engem a trailing stop mini profittal kiütött sp-ben. Érdekes, eddig nem igazán mozog együtt sp-vel EU. Cac mínuszban lenne nekem most is, SP-n pedig fogtam nettó 1 pontot (ami dax-ban kb. 5 pont). Na nem a napi penzum, de hajnali sp longgal, ami már 3,25 pont volt, igen.
lehet, már csak du. lesz ebből vmi, mert nagyon harmatos bátortalankodás van
ha megy vele a cac is, akkor menjen, egyébként nekem a 7 730 lenne nagyon jó...
én nem panaszkodom, hanem szívemből kívántam, és remélem, nem jön el az idő, h. azt mondod, bárcsak ne módosítottál volna semmit ;)
Ne panaszkodj, megosztottam veled mindent, és most is megosztok, amikor valami tökéletesedik. :)))
ok :))
Remélem, még gyorsabban gazdagszol majd, mint eddig :)
Most is ez van, dax esik, cac meg nem. Kényelmes a módszerem, tisztán látszik.
Amit beszéltünk, átgondoltam, kicsit módosítottam. 1 dax-ra 5 cac nyílik, abból 2 záródik 30 pontra, és így 3 védi. Megmaradt a 30 pont is, a maradékra lefelé 20, és 15 csúszóval nyílik újra. Szerintem így lett tökéletes, és megfogadtam az összes tanácsodat is :)
grat. Ahogy megbeszéltük, optimista időkben csökkeni fog az olló cac dax közt, így a cac long ált. nyerő lehet. Azért az olló szűkülésére fogadok jan. közepétől