nem szavaztak a republikánusok, de nem tudom, láttad-e, milyen minuszban voltak. Ahhoz képest a jelenlegi állás nudli, esés 2/3-a visszajött
nem szavaztak a republikánusok, de nem tudom, láttad-e, milyen minuszban voltak. Ahhoz képest a jelenlegi állás nudli, esés 2/3-a visszajött
Remélhetőleg ma tényleg pápá lesz, de ennek az idióta, visszateszt és megállás nélküli emelkedésnek...
Futik vastagon pirosban, gondolom az amcsik nem tudtak megegyezni.
7702.00 +21.00 (+0.27%)
21:15:20 GMT - Real-time CFD Data. Currency in EUR
Holnap pápá lesz.... amúgy is péntek, jön a karácsony, hosszú hétvége, minek annyi certi, csak a baj van velük.
pápá ts27 lesz holnap, aztán januárban jöhet a ts28. re: 8000
aztán game over, dax 5000 májusra. :)
Minden esik, kiveve a reszvenyeket.
Ez nekem valahogy olyan ismeros.
Remény remegő shortosoknak
http://www.portfolio.hu/vallalatok/kitoro_optimizmus_csak_nehogy_siras_legyen_a_vege.177384.html
Jah, vettem 1 konti djia longot, 15 000 fölött dobnám :)
ilyen ez a popszakma:)
azt is írtad korábban, hogy ennyi meg annyi fölé nem mehet. Szép lassan minden max. értékedet megugorjuk
ahhoz képest...
vmikor késő délelőtt ránéztem a forgalomra,mutatott vmi 24milliot.
végül ca.129 lett.
szeretnék egy 190-200 forgalmat látni,akár 7800-ig meghuzva,utána egy 7450 korit,utána 8200.
ezt szeretném:)
holnap futnak ki dax dolgok,ezért lesz holnap vagy 21én beöntés
:)ELŐBB-UTÓBB JA,cci hetesen is akár már shortot ad de ez csak egy dolog
Eszemben sincs, minél öregebb, annál gyorsabban döglik majd meg :))
szétterülő szakasz!
ilyen is volt a daxban, kb 1 hónapos
aztán fel is ugrott a következő szintre.
még egyszer öreg bikát ne akard leölni egy nap alatt
EZ ÉVVÉGI FASZSÁG MEG BEÜLTETÉS,DE LEHET LEKÜLDIK 470IG KB DAXOT,AZTÁN 7800as ONNAN VAGY 8000VÁROK MÁRCIUSBA ÖSSZEOMLÁST.....sztem elegen beültek már,de a short-long hogy éri meg nekik fog dönteni,most a short nyírásra mentek egyértelmű meg évvégi bónuszok ctr....
Nem teljesen igaz amit mondasz, de nem látok benne szándékosságot, így nem nagyon javítalak ki.
De mondom, tőlem mehet bármeddig, mindkét irány nagyon jó. Én azt unom, hogy mióta már itt tökölünk, nincs rendes fel vagy lemenet. Igazad van, minden megyeget felfelé, ezt a vak is látja. Már napok óta mondom, én még egy begyorsuló emelkedő szakaszt is el tudok képzelni. De kérdés, lesz-e még komoly tőke, ami ezt megtenné?
a dax most van az usával egyenlegben
lásd a 2011 éves hozamokat
nem véletlenül emelkedett idén 28%-ot míg az sp fele ennyit se
és még tart a lendülete szemmel láthatóan!!!