Cöcöcö, sajnos a te agyad jár már kizárólag a gyűlöljünk mindenkit, aki nem hithű liberálkommunista tengelyen. Én egyáltalán nem azt írtam, hogy "dejófiúk" lettek most, vagy hogy "most aztán erősödni fog ezerrel a forint", hanem azt írtam, hogy VÉGRE IGAZAT ÍRNAK ÉS EZ TÖLT EL ELÉGEDETTSÉGGEL.
Ettől k*vára nem lesznek jó fiúk a szememben, mert ez alsó hangon a minimum, amit meg kellett volna tenniük már legalább egy éve, és ettől még rohadtul le vannak járatódva, hiszen aki azzal tesz stabillá valamit 2012-ben, hogy "soha nem tagadtunk meg adósságfizetést a II.Vh óta", az közveszélyes elmebeteg - hiszen ezt akár két, akár öt éve is el lehetett volna mondani.
Mondhatjuk úgy is, hogy valami szánalmas szöveget kellett előhúzniuk, hiszen teljesen nyilvánvaló az, hogy semmi olyan nem történt most, amitől MOST kellene felminősíteni az országot, de egyszerűen már nem volt tartható az, hogy "negatív a kilátásunk". És erre akkora bullshitet löktek ki, hogy ennél már az is egyszerűbb lett volna, ha azt írják:
BOCS, TÉVEDTÜNK.