Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#583695 Ricsi Előzmény: #583688

Tudom, és az árfolyamok is csak felfelé mennek. Nemhogy az égig, azon túl is, kimennek az univerzumból is. Teljesen természetes, nincs is más lehetőség.

Én viszont azt gondolom, a nagy guruk csak akkor keresnek, ha a piacok nem egyirányba mennek. De ha te máshogy gondolod, ám legyen, vegyél sokat, ha még nincs:)

Én is örülnék még egy megállás nélküli 1000 pontos emelkedésnek, az lenne ám a szép világ :) Annyi cac longom lenne, nem látszanék ki mögülük, pedig nem vagyok egy kis gyerek :)))

#583688 macika Előzmény: #583687

egy öreg bikát nem lehet csak úgy ledöfni

akkorát rúghat még hogy az összes shortos megint vérzőfejjel kérdezi: miért? )))

#583687 Ricsi Előzmény: #583686

Mindig kell keresni új beülőket, mert a régiek már betolták a zsét. Aztán, ha már mindenki betolt mindent, még nagypapa örökségét is, akkor azt el lehet venni pár nap alatt...

#583686 TrendMan Előzmény: #583682

Már akkor is hatalmas megnyiló terekről beszéltek az emelkedés előtt, amikor áttörte a 7480-at.

Erre most akarnak pozit nyitni?

Az előző lehetőséget nem ismerték fel?

#583682 Ricsi Előzmény: #583675

Nekem mindig ugyanaz, cac long, dax short, sosem lesz másképp :))

Valóban átlépte a 7 678-at, és meg is tartotta vagy 10-20 percig. Ha erre valaki nyitott pozit, meg is érdemli.

#583675 big-ebuy Előzmény: #583674

Erste Fókusz

2012.12.19. DAX

Aktiválódott stop vételi ajánlatunk, miután a DAX index árfolyama ma átlépte a beszállási pontként meghatározott 7.678 pontos értéket. A kedvező nemzetközi hangulat utáni emelkedésben tett az index sikeres kísérletet a szint áttörésére, így most jelentős emelkedés előtt nyílt tér a német részvényindex számára http://file.erstemarket.hu/Erste_Fokusz_2012-12-19_DAX.pdf

Túl sok (fél)megoldás, p…

#583511 lagwagoner

Túl sok (fél)megoldás, pozitív pletykák, kiszivárogtatások épülnek be az árfolyamokba...rossz ómen...a következő fél évre.

Re: ...égig nőnek

#583447 macika Előzmény: #583433

Visszaemelte a szelektív nem törlesztő kategóriából Görögország államadós-besorolásait kedden a Standard & Poor's, azzal az indokkal, hogy a görög kormány végrehajtotta adósság-visszavásárlási programját. Azért volt szelektív nem törlesztő az ország, mert a magánbefektetőknek le kellett írniuk a kölcsönök több mint felét veszteségként.

A nemzetközi hitelminősítő az osztályzatjavítás indokai között kiemelte azt a véleményét is, hogy a többi euróövezeti tagállam elszántan törekszik Görögország valutauniós tagságának fenntartására.

A Standard & Poor's kedd este Londonban bejelentette, hogy Görögországra érvényben tartott hosszú futamú államadós-besorolását az eddigi "SD"-ről (Selective Default) "B mínusz"-ra, a rövid lejáratú szuverén görög kötelezettségek osztályzatát ugyancsak "SD"-ről "B"-re javítja. Az új görög adósbesorolások kilátása stabil.

#583433 Borska Előzmény: #583416

hujjjjjjj de jó kérdés.........

a fenetudja,TA alapon akár uj csúcsig is kifuthat (8000 épp a havi csárt boll szallagja,ha jól emlékszem,simán elérheti,sőt meg is tolhatja,miért ne? ), funda alapon az ezidáig tartó menet is meglep (engem legalább is)

#583425 rbbj11 Előzmény: #583416

én már írtam lejjebb a 7200-as második körös céláramat, amiről elsőre sztem tuti lefordul. A kérdés csak, hogy egy napra vagy végleg

...égig nőnek

#583416 lagwagoner

Szerintetek meddig mehet ez az őrület?

DAX: 8000

S&P: 1500

Februárig?

??

#583410 rbbj11 Előzmény: #583407

igen, az.

De igazán itt sztem indexekben bármelyik irány az ;)

Ilyenkor engem már csak carry trade, egyedi rv-k érdekelnek esetleg nyersanyagok

#583401 rbbj11 Előzmény: #583394

én nem leszek rest visszanyitni mindent, de ünnepekre nekem nem kell ilyen kockázatos speki pozi :)

#583394 Ricsi Előzmény: #583386

Lassan már - rajtam kívül - minden shortos feladja, akkor lesz nekem kasza :))

#583386 Krigskung Előzmény: #583369

kezdem úgy érezni, hogy új alapokra kell fektetnem az egész tőzsdei kereskedésemet...ekkora ralliban csak shortot keresni nagy hiba. túl nagy.

fedeztem magamat longokkal usa nyitás után közvetlenül mert rossz megérzésem volt. hát bejött. jó látni a profitot ott gyarapodni de igazi pénzt nem hoz...