Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

nem semmi milyen menetet…

#583369 Borska

nem semmi milyen menetet produkálnak kinnt....

a kérdés hogy annak a bizonyos LF-nak hol is van a vége

Re: nincs cím

#583327 Krigskung Előzmény: #583298

na ezt nem ismerem, és a Saxon nincs is és ha nem tévedek ide nem is lehet telepíteni, de köszi

#583298 Borska Előzmény: #583287

én az Awessome Oszcillátor jelére nyitok skalpot,általában jó találati aránnyal jelez eséseket,emelkedéseket,igazítom a magasabb idősíkok jeleihez és ha együttállnak akkor nyitok

#583287 Krigskung Előzmény: #583259

megértelek a stratégia az stratégia :)

Én is nyitottam 2 shortot 45-28 és egyet 32-29. Arra jó volt hogy egy kicsit jó kedvem legyen.. :)

15 percesen milyen indikátort nézem ami pozinyitásra bír?

nahh egy meg is nyílt,je…

#583259 Borska

nahh egy meg is nyílt,jelre 7634ről,szigorúan napira,ha szakadásba menne át a dolog akkor csúszóstoppal kisérve és a lehető leghamarabb nullavédve

mire leírtam a nullavédő már aktuális is ,mivel 4szeres méretű poziról van szó extrabiztonság van

#583251 Borska Előzmény: #583246

tudod ezeknek a fajta fedezeti pozicióknak semmi értelmét nem látom,hisz számszakilag semmi nem történik, ugyanaz az eset mintha zárnám és adandó alkalommal ujranyitnám,csak a kezköltséget duplázom

abban az esetben ha más instrumentummal fedezem a pozit az úgy működhet hisz elég a két instrumentumból eltalálni a nagyobb mozgással bírót és már eredményes a dolog,de ez egy más stratégia, nem az enyém

nálam 2féledolog van az egyik ami most elütött mint a bilickét a hosszutávú építős,szigorú profitvédő és tőkevédő stoppal

a másik a rövid 15p-s jelekre történő 40-50pipes haszonér benyitott skalp stratégiás pozik,de ezek szigorúan napi trédek,illetve ellentétes jelre záródó minden fundát nélkülöző pozik, ha pl ma a 15p emelkedő trendvonalát töri dax és a jelek is ugy alakulnak rányitok 1pozit shortra,de szigorúan napira

a hosszsú dolog ha bejön nagyot hoz,a multkori duplát is az okozta, de ha ellenem megy akkor visz is,sajna most ez történt,de ez ilyen dolog,legalább nem engedi hogy elbízzam magam

#583248 Krigskung Előzmény: #583233

egyébként nekem is van most 600 alattról éppen shortom, de gondolkodom hogy nyitok még itt hogy javítsam az átlagot de az összessel szembe is nyitok longot 50-60 fölött hogy a veszteség ne gyarapodjon. Aztán majd zárom őket ha lefagynak a mosolyok... :)

#583246 Krigskung Előzmény: #583233

miért nem nyitottál szembe ua longot a stop-szinteden? max a spreadet bukod pluszba de esélyt adtál volna a profitra ha egyszer 1 pipel is az SL szinted alá benéz ahol persze zártad volna a longokat illetve megint megnyitod ha megint fordulna föl...

minden DAX pozi stoppoló…

#583233 Borska

minden DAX pozi stoppolódott...... -1500euro , hm,hm tanulságos az egyszerű ember és a széllel szemben pis@lás esete

a teljes tőkére vetíteve 16% os visszaesést okozott, némi gyógyír a forintpozik erősjavulása

azt hiszem az idei évre lezárva a dax ügylet, nehogy a maradék haszon is elillanjon

#583217 Ricsi Előzmény: #583213

jelenleg erőtlen, a 650 nagyon fogja. Aztán ha azt átviszi, hogy meddig mehet, nem tudom, de nem is nagyon érdekel. Illetve csak annyiban, remélem elmegy 720-ig

#583213 Krigskung Előzmény: #583208

Én meg 560-on zárnám a shortom, de asszem 3-szor nekiszaladt és pár pip hijjjjján visszapattant. Gondolkodtam hogy dobom kisebb nyerőben de eddig mindig megbántam. Most nem...olyan erőtlennek tűnt...Mondjuk most is az...nem látom hogy olyan nagyon menni akar. de lehet hogy poziból beszélek nem tudom

#583208 Ricsi Előzmény: #583206

elvileg egy begyorsuló szakasz még jöhetne, de nem tudom, mennyi idő van még rá, mármint idén. Persze, lehet, a 2 ünnep között kis forgalommal megcsinálják.

Nekem van egy longom régről, azt 667-en zárnám, de valahogy sosem akar felmenni odáig, 50 mindig megfogja. Aztán lenne még egy, amit 720 körül zárnék, ha azok meglennének, akkor igen elégedett lennék :)

#583206 Krigskung Előzmény: #583151

Érdekes hogy a repülő USA meg sem mozdította az árfolyamot, aztán látszólag ok nélkül átsumákolta magát a 600-as szint fölé hajnalban és újabb szinteket akar meghódítani. A kérdés, hogy mekkora erő maradt benne és nem-e az utolsókat rúg. Majdnem biztos vagyok abban hogy nekiszalad egy következő szintnek és esetleg onnan élesen visszaesik. Akár begyorsulást is láthatunk az SC-k miatt amit talán sokan már talán nem tudnak tartani.

Nekem nyitva maradt 600 körülről egy shortom fedezetlenül, de gondolkodom hogy itt lefedezem a biztonság kedvéért...

Ma nem tudtam a piacra f…

#583151 kboly

Ma nem tudtam a piacra figyelni egész nap úton voltam.Meg vagyok nyugodva hogy a dax nem ment fel.Egy kis elemzés. -uploademail

#582938 kboly Előzmény: #582936

Együtt érzek veled.Nekem csütörtök este aludt el az 5 hónapos pointer kiskutyám .A kullancs által terjesztett babésia-ban.Még most is ki vagyok bukva.