Regisztráció Elfelejtett jelszó

Utazás

Re: nincs cím

#648355 Amatoregy Előzmény: #648352

kuldheted. Sator van, 15 eve nem voltunk. Van uj, marmint nem hasznalt is. Most a gazfozo projekt megy. 4 fore kell berendezkedni.

#648352 KawaBazsy Előzmény: #648351

Wörthi tó mellett van a Faak am See, ott van Harley tali minden évben, ahogy idén szeptemberben is. Szép hely, s a hármas határ miatt sokfele lehet menni.. jó kempinget tudok ajánlani.

#648351 Amatoregy Előzmény: #648349

most jottunk haza horvatbol. 8 ejszaka. Plivicei tavak, Vodice, Dubrovnik, Zagrab.

Valami rovidebb kellene. Viz a kozelben . Worti tavat neztem csak nem talaltam jo szallast.

#648349 Ibiza Előzmény: #648334

van aki mászkálós van aki vízpart van aki hegy..ezen belül borok nevezetességek..jó kaják...

nekem Velencei-tó Balaton, Horvátország..Erdélyre még nem szántam rá magam nyaralni..kéne..

Egyiptom most elég olcsó..kaland van benne..csodás sznorkerezés a parttól 10méterre..Taba hilton szálló..most nem érdemes városokba menni..max onnan Jordánia Petra..ez 7 éj de érdemes kiegészíteni..

Sziasztok, 8 napos nagy…

#648334 Amatoregy

Sziasztok,

8 napos nagy nyaralás után van valami tippetek, hogy hová érdemes menni?

- augusztus

- család

- 3-4 éjszaka

- 700 km-en belül

#627753 Fornit Előzmény: #627742

Malia pl.

Nem jártam krétán csak olvastam. Sok matt részeg brit fiatalra lehet számítani főszezonban.

Urak. Ismerősék kinyito…

#620781 hosszhuszár

Urak.

Ismerősék kinyitottak, ha arra jártok, érdemes beugrani, megnézni, vagy akár telefonon is

foglalni...

www.facebook.com/FarkasveremVendeghaz

Lajk kötelező!..:))

Ha nem volna hely, hivatkozzatok rám.

:))