Regisztráció Elfelejtett jelszó

Humor

Tanár: van elképzelése r…

#587358 Fornit

Tanár: van elképzelése róla, hogy Pistike hol tanulja a trágár kifejezéseket?

Szülő: Tudja a f@szom!

Fater odab.sz ezoterikusan.

#587024 Áki01

anuár elején történt, valamelyik éjjel, ülünk a konyhában az öreggel, épp könnyben ázik a kis szeme, na nem a cigifüsttől, csak csütörtökön reppenek vissza a ködös fisendcsipszek földéje és ez eléggé tönkrevágja Fatert, szóval ültünk a konyhában és K1-et néztünk, hogy ne sírjunk, meg fröccsöztünk.

Már úgy hajnali 1 óra lehetett, épp szünet volt a mérkőzésben, édesapám meg elkezdi kattintgatni a távbizgentyűt, hogy ugye hol-mi van.

Kapcsol ide, kapcsol oda, hopp, ezoterikus műsor, betelefonálós, tudod melyik, Te biztos nem nyersz, csak a vonal másik végén kaszál valaki kb. 600.- forintot percenként.

Épp ott tartott az asztrológus(nak mondott), 60-65 év körüli nőszemély, hogy a betelefonáló 80 éves Magdi néni magánéleti dolgait elemezte bőszen, hogyaszonyga idén jön a nagy változás (gondolom csökken a nyugdíj vagy felfedez egy új hentest, mi más lehet ebben a korban), meg hogy költözést lát (körfolyosós szuterénből nyuggerotthonba valószínűleg), DE még az is benne van a pakliban, hogy fellángol egy új szerelem.

Nabazmeg, itt esett ki fater kezéből a realitás meg a Kékfrankos, "a **** anyját, add ide a mobilomat kis Viku!!!!"-ordította dühödten, én meg levettem a frigó tetejéről és a kezébe nyomtam. Kérdeztem, mit csinál, mondta, hogy ő most ide betelefonál és rendet tesz, mert mekkora egy genya dolog így lerántani öreg, beteg, tudatlan embereket és a szemükbe hazudni, hát majd ő, mint önjelölt ombuccmann és Igazság Bajnoka, majd ő rendet tesz itt a rohadt életbe!

Próbáltam rávilágítani a dolog anyagi hátterére, hogy hát percdíjak meg minden, de nagyon idegállapotba' volt és betelefonált. Hosszasan jelzett foglaltat a szerkezet majd kicsörgött és Fater benne volt a tévében, mármint hangilag mindenképp.

-Haló!

-Haló, üdvözlöm, miben segíthetek az úrnak?

-Haló! Na idefigyeljen maga piócás asszony, maga kókler, sarlatán! Adja vissza mindenkinek a pénzét, mert ez, amit maguk művelnek, hogy ráteszik a kezüket a képernyőre meg bazmeg műtenek meg össze vissza hazudoznak, ezzel nekünk, tisztességese embereknek, a ****unk tele van! Mégis minek néznek minket?

-Drága Uram, a Mars most lépett a skorpióba, ezáltal harcias, ingerlékeny lehet...

-Dugja fel magának a skorpióját meg a mittudomén micsodáját, egész egyszerűen ez vérlázító! Maguk csak hablatyolnak baromságokat, hogy egészség meg jön a pénz meg az energia, mi meg közben nem bírjuk befizetni a sárga csekkeket, maguk meg ott szépen, békésen üldögélnek a fűtött stúdióban és ellopják az emberek pénzét! Ha olyan **** jó boszorkány, tessék, mondja meg, milyen kocsim van???!!!

-Drága uram, egyrészt nem is tudom mikor született, mi a neve, miért nem ad egy esélyt hogy...

-Nincs itt semmilyen esély! A látnokok mindent látnak nem?! Mondja meg milyen autóm van, aztán beszélgethetünk tovább!

-De ez nem így megy, ha tudnám a születési idejét, akkor sem tudnám, milyen autója van hiszen azt nem mutatja a radix horoszkóp, de kérdezhet egészségről, párkapcsolatról...

-Na tessék! Erről pofázok! Van egy általános sémájuk, aztán azt ráhúzzák mindenkire! Össze vissza ködösítenek, hogy "hát igen, úgy látom gondok vannak a házasságában" "dehát nem is vagyok házas" ja igen, akkor a munkahelyén!" Hát bazmeg, ilyet én is tudok! Ránézek magára és simán kielemzem!!!!

-Tessék uram, elemezzen ki!

-Maga 62 éves, 25 évig volt rajz tanár a Fő utcai általános iskolában, van 3 gyereke, egyik nagyobb ****, mint a másik, a férjét 30 éve csalja, hála a jó Istennek a férje is csalja magát, akinek egy 1980-as Ford Fiestája van és kedvenc csapata a Ferencváros.

Hát öcsém, én csak leszakadt pofával néztem az öregre, a tévében a nőnek a feje hasonlóan eltorzult geometriai formát vett fel és vagy 30 másodpercig köpni nyelni nem tudott, majd sokkos állapotban csak ennyit kérdezett:

-Maga...maga tisztánlátó?

-NEM TE KIÉGETT BOSZORKÁNY, ÉN A FÉRJED AUTÓSZERELŐJE VAGYOK BAZMEG!!!!!!!

#586297 KawaBazsy

Testhez simuló hosszú szoknyában a buszra

készül felszállni egy szőke

bombázó. De mivel a szoknya nem engedi,

hátranyúl, hogy a zipzárt

megigazítsa. Újabb próbálkozás de a szoknya

nem enged, hátranyúlás, zipzár

igazítás. Megint egy lépés felfelé, de a

szoknya csak nem enged. A nő újra

hátranyúl, zipzárt igazít, de erre a mögötte

lévő férfi, megfogja a nő

formás fenekét és feltolja a buszra, mire a

n~o felcsattan: - Mit képzel

maga disznó, miért fogdos??

Erre a férfi:

- De hölgyem, mivel a sliccemet már teljesen

lehúzta, azt hittem ennyit

már igazán megengedhetek magamnak.

*Egyik szőke nő felhívja a másikat:

- Te, nálatok sincs meleg víz?

- De van, csak hideg.*

Szőke nő ül a kocsiban, megáll egy

kereszteződésnél, ahol behajol egy

csöves:

- Hölgyem van egy cigije? - Igen. Feleli a

szöszi és átnyújtja a bagót.

Megy tovább, majd megint megáll egy

kereszteződésnél. Ugyanaz a csövi

behajol:

- Tüze is van? - kérdi a csöves. - Igen.

Feleli a szöszi és átnyújtja az

öngyújtót. Megy tovább, majd megint megáll

egy kereszteződésnél. Ugyanaz a

csövi behajol: - Egy százasért megmondom -

mondja a csöves -, hogy kell

kimenni a körforgalomból!

*Két szőke nő beszélget az előző napi

áramszünetről.

Egyik: - Képzeld, tegnap egy órára

beragadtam a liftbe!

Másik: - Az semmi, én két órát álltam a

mozgólépcsőn!!!*

A szőke nő előszezonban megy tengerpartra

nyaralni. Az idegenvezető

figyelmezteti a turistákat:

- Kérem, vigyázzanak, az évnek ebben a

szakában még elég hideg a víz.

- Hány fokos? - kérdi a szöszi.

- Tizenkilenc.

- Plusz, vagy mínusz?

A szöszi hazavisz egy tálat és boldogan

újságolja a férjének:

- Nézd drágám, milyen törésálló tálat vettem!

Ezután ledobja a földre, hogy bebizonyítsa,

milyen jó vásárt csinált. A

tál darabokra törik, mire a szöszi

morfondírozva:

- Vagy hőálló ?

*

*Két szőke nő utazik a buszon, ahol

párás az ablak. Az egyik nő két pontot

rajzol az ablakra és azt mondja:

- Itt fogok kinézni.

Mire a másik letörli a két pontot:

- Te itt nem nézel ki!*

*

A szőke nő meséli a szintén

szőkének, hogy megbukott a KRESZ

vizsgán.

- Ez nem lehet igaz! Hogy történt?

- Egy körforgalom előtt megláttam a

30-as táblát. Mentem 30 kört, és mikor

kiszálltam a vizsgáztató közölte,

hogy megbuktam..

- Úristen! Nem lehet, hogy elszámoltad?

*

A fakír egy új mutatványt ad elő a

színpadon. A közönség feszülten

figyeli, miközben előveszi a nemi

szervét, és beleteszi egy krokodil

szájába, majd egy erőteljeset rácsap

a krokodil fejére. A nézők közül

mindenki elhűlten szemléli az

eseményeket. A fakír körbenéz,

kinyitja a krokodil száját, és

körbemutogatja a sértetlen szervet.

Ezután a közönséghez fordul:

- Jelentkezőt várok, aki

megpróbálkozik a mutatvánnyal!

A színpadon síri csend... Hirtelen

egy fiatal, szőke hölgy pattan fel:

- Én megcsinálom!

- Maga? - ráncolja a szemöldökét a

fakír.

- Igen, csak ne tessék nagyot ütni a

fejemre!

*

A szőke nő automata mosógépet kap a

férjétől ajándékba. Nagyon boldog,

alighogy beüzemelik, már másnap

mosni akar. Gyorsan levetkőzik és

nekilát berakni a ruhát. Hirtelen

hazatér a férj, s döbbenten látja,

hogy a felesége meztelenül áll a

mosógép mellett és rakja a ruhát.

- Na, DE! Drágám!! Te miért vagy

meztelen?

- Mert a használati utasítás

szerint, az első programot ruha

nélkül kell indítani!

*

Bemegy a szőke nő az üzletbe.

- Azt a miniszoknyát kérném - mondja.

Mire az eladó:

- Hölgyem, az egy öv!

*

Két szöszi beszélget:

- Te, én azt nem értem, hogy ha

villámlik, előbb látom a fényt és

csak egy idő után hallom a hangját.

Szerinted miért van ez így?

- Te hülye! Hát nem tudod, hogy a

füled hátrébb van, mint a szemed

Egy rendőr megállít egy …

#584620 kosami

Egy rendőr megállít egy autóst:

- Uram, Ön átlépte a megengedett sebességhatárt! Ezért meg kell büntessem!

- Jaj, biztos úr, nem volt az olyan sok! Adjon még egy esélyt!

- Nos, ma jó napom van, ezért ha válaszol egy kérdésemre, akkor elengedem - mondja a rendőr. - Tegyük fel, éjszaka autózik, és meglát két világító pontot az úton. Mi lehet az?

- Ez egyszerű - mondja felcsillanó szemmel az autós. - Egy szembejövő autó!

- Persze, de milyen autó? Volkswagen, Mercedes, Volvo? - kérdi a rendőr. - Sajnos nem sikerült, meg kell, hogy büntessem!

- De biztos úr, fordítsuk meg a dolgot. Felteszek én egy kérdést, és ha tudja a választ, nem bánom, büntessen meg.

- Jól van - egyezik bele a rendőr.

- Az utcasarkon áll egy miniszoknyás, kifestett nő, aki minden elhaladó férfinek ajánlatot tesz. Ki ő?

- Ez nagyon egyszerű - mondja a rendőr. - Egy prostituált!

- Persze hogy prostituált, de ki ő? A kedves édesanyja, a felesége, vagy a lánya?

Re: nincs cím

#582855 Sigorszky Előzmény: #582837

Orbán látogatást tesz a Vatikánban.

Ahogy találkozik a pápával, az kezet

csókol Orbánnak. A körülötte levő

bíborosok felháborodnak

-No de Szentatyám!

A pápa azt mondja

- Ne szóljatok! Ez az ember olyan,

mint jézus! A bíborosok

megrökönyödve kérdezik

Hogyhogy??? Így a pápa

- Istállóban született, barmok között

él és mára milliók várják a mennybe

menetelét

Így szólt az Úr Noéhoz: …

#582837 KawaBazsy

Így szólt az Úr Noéhoz: "Fél év múlva megnyitom az ég csatornáit és addig fog esni, amíg a Földet el nem lepi a víz.

De szeretnék megmenteni néhány jó embert és minden állatfajból egy párt, ezért építs bárkát!"

Egy villámlás után a tervrajz ott feküdt a földön.

Fél év múlva elkezdett esni az eső, de az Úr legnagyobb megdöbbenésére Noé csak ült szomorúan a kertjében, bárka sehol.

- De Noé, hol a bárka? - kérdezte felháborodva.

- Uram, bocsásd meg nekem, de felmerült néhány igen nagy probléma:

1. A hajóépítéshez engedélyt kellett kérnem, mert a terveidet nem fogadta el a Hajóépítési Hivatal Műszaki Osztálya,

ezért több mérnököt is fogadnom kellett az áttervezéshez.

2. A szomszédom feljelentett, hogy nem a rendezési tervben megengedett tevékenységet akarok folytatni a kertemben.

3. Nem tudtam fát szerezni, mert a fülesbagoly életterének megőrzése érdekében fakivágási tilalmat rendeltek el.

4. Ahogy elkezdtem begyűjteni az állatokat, beperelt egy állatvédő egyesület.

5. A Katasztrófavédelem közölte, hogy nem építhetem meg a bárkát, amíg nem készíttetek egy hatástanulmányt az özönvízről.

6. Ezután konfliktusba kerültem az Esélyegyenlőségi Hivatallal az ügyben, hogy mennyi hátrányos helyzetű kisebbségi etnikumot viszek magammal. Ennek az lett a vége, hogy lefoglalták a félkész bárkát.

7. Amikor el akartam hagyni az országot, közölték velem, hogy adótartozásom van, így nem mehetek sehová.

Most úgy ítélem meg, hogy körülbelül még 100 év kell a bárka elkészítéséhez.

Ekkor elállt az eső, és kisütött a nap.

- Úgy döntöttél, hogy mégsem pusztítod el a Földet? - kérdezte Noé bizakodva.

- Nincs rá szükség. - mondta az Úr - Megoldjátok magatok.

Miért fagyott be a pokol?

#582828 Margaretta

Záróvizsgán tették föl ezt a kérdést kémia szakon Maynooth egyetemen (Kildare grófság, Írország).

Az egyik diák válasza olyan mélyenszántó volt, hogy a professzor közzétette az interneten kollégái számára, de mi is szórakozhatunk rajta.

Extra kérdés: Vajon a pokol exoterm (leadja a hőt), vagy endoterm (fölveszi a hőt)?

A legtöbben a Boyle-törvény vették alapul, azaz hogy a gáz táguláskor lehűl, nyomás alatt viszont növekszik

Az egyik diák azonban a következő gondolatmenetet írta le:

Először is meg kell állapítani, hogy a pokol tömege változik-e az idő folyamán. Ehhez a pokolba vándorló, valamint a poklot elhagyó lelkek számának ismerete kell.

Úgy vélem, bizonyosra vehető, hogy aki a pokolba kerül, onnan már soha ki nem jut

Ahhoz, hogy megállapítsuk, hányan jutnak a pokolba, ahhoz a különböző vallásokat kell alapul venni. A legtöbb mai vallás szerint mindenki a pokolba jut, aki nem az adott vallás követője. Minthogy több ilyen vallás létezik, abból indulhatunk ki, hogy mindenki a pokolra jut.

A világ népességének növekedése arra enged következtetni, hogy a pokolra jutók száma exponenciálisan növekszik.

Ezek után a pokol térfogatát kell megvizsgálnunk. A Boyle-törvény értelmében a pokol térfogata a pokolra jutó lelkek számával arányosan kell növekedjen, hogy a hőmérséklet és a nyomás állandó maradjon. Ekkor két lehetőség van:

1. Ha a pokol lassabban tágul, mint amilyen iramban érkeznek a lelkek, akkor a hőmérséklet és a nyomás addig emelkedik, míg a pokol szét nem robban.

2. Ha a pokol gyorsabban tágul, mint amilyen ütemben a lelkek érkeznek, akkor a hőmérséklet és a nyomás csökken, míg a pokol be nem fagy..

Melyik a helyes megoldás?

Figyelembe véve évfolyamtársam, Sandra jövendölését, miszerint 'hamarabb befagy a pokol, mintsem, hogy lefeküdjek veled', valamint azt a tényt, hogy tegnap mégiscsak lefeküdtünk, csak a második eshetőség jöhet számításba. Ennélfogva meggyőződésem, hogy a pokol endoterm és ráadásul már be is fagyott.

Következik még, hogy ha a pokol befagyott, akkor több lelket nem fogadhat be, hiszen nincs már tüze.

Ebből az is következik, hogy már csak a mennyekbe juthatunk, ami egyrészt Isten létezését bizonyítja, másrészt arra is magyarázatot ad, miért kiáltotta tegnap este Sandra annyiszor 'Istenem!'

Csak ez a diák kapott kitűnőt..