Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Meghalt Rambó kutyám dec…

#582936 big-ebuy

Meghalt Rambó kutyám dec.16.23h54min-kor,nyugodj békébe hű társam ! 14 és 3hónapot élt velem..én szülesztettem a anyjától,belehalok és infarktusa lehetett,ő élt velem

Re: nincs cím

#582928 rbbj11 Előzmény: #582925

dj shortom kivágták. Őszintén szólva, ha betöltik a rést, erősen csábít egy nasdaq long...

#582927 rbbj11 Előzmény: #582925

7635-ön van a short limitem....nagyon kiv. vagyok, teljesül-e 8-kor, és nagyon remélem, nem azonnal ki is stopolódik...ugyanis stop 7647

Nem tudom, kinek milyen …

#582925 Ricsi

Nem tudom, kinek milyen hír, de kinyitottak a piacok:

dax: 7 638

cac: 3 653

dow: 13 197

A Commerzbank elemezői n…

#582787 Borska

A Commerzbank elemezői nem feltétlenül gondolják, hogy 2013 a részvények éve lesz. "Nem látjuk okát annak, hogy mi az amitől 2013-ban jelentősen emelkedhetnének a részvényárak".

2012-ben persze örülhettek azok, akik német részvényekbe fektettek, idén ugyanis közel 30 százalékot emelkedett a DAX (az MDAX pedig 34-et). A Lehman-csődöt követő 2009. márciusi mélyponthoz képest még nagyobb - bő 100 százalékos - a nyereség. A német papírok jó teljesítménye leginkább annak köszönhető, hogy Németország viszonylag jól tűrte az adósságválságot, és az exportra termelő cégek közül sokan a válság ellenére dinamikusan növekedő ázsiai országokba szállítanak.

ennyit tesz mikor egy háborgó tengeren jó a kormányos, a német naszád még a válságból is hasznot húzott (legalább is a tűzhöz közeli része,nem feltétlen a kisember)

a dax utolsó hónapját csúnyán elnéztem, a sávból való letörés fals volt,amit későn vettem észre,minden 100-150pontos meghúzásba beladva ,gyakorlatilag beragadtam ashortba,miközbe uj csúcsra futott a ladik,most már csak egy középerős korrekcióra várok ami tán visszahozza a napos sávjába,esetleg az aljáig??? ahol dobnék mindent,és tán longba is fordulnék

....kiderül,mindenesetre egy érdekes és tanulságos menet lesz /volt

#582767 rbbj11 Előzmény: #582759

shooting star mindhárom amcsi indexben megvolt 2 napja...daxban semmi, sőt, most inkább inverted hammer féleség. Dax brutál erős

#582764 big-ebuy Előzmény: #582762

köszi a tanácsot,látom igaz is...jövőhét eshet kicsit aztán long úgy fest 470-420ig jöhet

#582762 macika Előzmény: #582761

szinte a legelejétől

sztem ha a shortot keresed akkor azt shortold ami esik

pl ott volt a nasdaq milyen szépeket esett , dax rá se b@szott ott csak szenvedtek a shortosok

nasdaq pl még mindig hullámzik - nem longos, szépen szenved még,

szóval csak azt akarom ezzel mondani, hogy a piacok NEM (mindig) mozognak együtt

ha pedig ez így van, mert pedig most ez van, akkor shortolni a gyengét, venni az erőset kell a korrekcióknál

szóval ne akard az erőset megerőszakolni shortokkal addig, amíg az szemmel láthatóan bika

majd lesz az is idővel maci, csak ki kell várni