Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Kreditjog

Re: nincs cím

#585552 szeles Előzmény: #585409

Én mondom 50-ig vásárolni! Kreget is felhúzzák ha érdekel mint speka.Interinn pedig hamarosan indul.Mindig jó az időzítés.

#585409 Zotya32 Előzmény: #584991

pf-en írnak érdekes elméleteket... persze, ultra gáz a cég, de ki tudja, ha netán mégis vki új jönne a helyükre... ez a névváltás, tőkeemelés kp-ben 100 ft-on... érdekes. pár db-ot tartok, hátha :))

#584991 Zotya32 Előzmény: #584851

jó lesz ez.. vki záróban gyűjti... új taktika a speki-papírokban, napközben semmi pörgés, és zárás előtt több 10k-s vételek...

#584623 macika Előzmény: #584480

3. Személyi kérdések

Az Igazgatótanács javasolja, hogy az Igazgatótanács tagjai és az Audit Bizottság tagjai közül Boros Zoltánt hívja vissza

.

.

naaaaa mehetsz vissza a koalákhoz, mutogasd ott a kengurus tábláidat ))

pápá ))))

#584508 matgab Előzmény: #584506

ezt a sok hasonló cégnevet már az isten sem tudja megkülönböztetni, pannergy, greenergy, grep, estar egy kutya...

#584504 matgab Előzmény: #584500

Ez a Greenergy ez az a cég amelyik megindította az Estar felszámolását? A Makra cége?

Akkor lehet, hogy ide akarják átvinni a gyémántokat?

#584487 Zotya32 Előzmény: #584481

de itt kp-s, névérték-mutyi kizárva; 100-on kell betolni, árfolyam most 40 alatt... meglátjuk, 4-5e db-ot lehet megéri tartani ebből is. a móka kedvéért...:))

Estmédiát vettem, mert marsi eladta, remélem januárban megindul az is :)

van sanyargon is a számlámon, meg egy kis epeh a közgyűlés miatt :))

#584481 Kissherceg Előzmény: #584480

persze... phylnél is nagy sztori volt a tőkeemelés... A név már önmagáért beszél, igazi csemege lesz...

#584480 Zotya32 Előzmény: #582720

http://bet.hu/newkibdata/112726728/K_zgy_l_si_el_terjeszt_sek_13.01.15.pdf

Greenergy Corporation Nyrt .

"Alapszabályának VII/48. Pontja alapján hatalmazza fel a Társaság Igazgatótanácsát az alaptőke 2014. december 31.-ig 650.000.000.- Ft azaz hatszázötvenmillió forinttal történő felemelésére zártkörű készpénzes tőkeemelés keretében. Az alaptőke-emelés kizárólag készpénzzel történhet, azzal hogy a tőkeemelés kizárólag akkor hatályosul, ha a készpénz a Társaság bankszámlájára befizetésre került, és erről a bank az eredeti igazolást kiadta. Az alaptőke emelés Igazgatótanács általi végrehajtására az Alapszabály és a Gt. rendelkezései irányadóak. Az Alaptőke emelés során kibocsátásra kerülő részvények névértéke a Társaság eddig forgalomban lévő részvényeinek névértékétől nem térhet el. "

Korrekt... még a végén értelmes cég lesz belőle?? vkik bevásároltak fillérekért... gyanítom nem a kisbüfiket tömték ki a végrehajtók...

#582720 macika Előzmény: #582719

szegény zümmmm, akkor maga volt az öntő pajti

slynak szóltam is valami marha önti ))))))))

#582719 Zotya32 Előzmény: #582717

"mai menü volt

EHEP

Kereskedés szüneteltetése

KONZUM

Kereskedés szüneteltetése "

Ez a kettő én voltam :)) konzum kuka, epeh vétel... lehet, megyek majd közgyűlni, megkérdezem mi újság a phylaxiával, a wamslerrel... mint részvényes jogom lesz hozzá :)))

kabaré ez a bét... még mindig magamban röhögök a kreténjog mai hírözönén... ráadásul új nevük lesz... gondolom, a kreténjog miatt, inkább váltanak :))