Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

egyelőre úgy tűnik, ismé…

#582229 rbbj11

egyelőre úgy tűnik, ismét egy órás csoda volt az esés....hihetetlen

Re: nincs cím

#582224 Krigskung Előzmény: #582204

a 7632-es fibot hogyan hoztad ki? Próbálkoztam minden szinttel több idősíkon de ez nem jött ki nekem sehogy sem (még a közelébe sem kerültem...)

#582207 rbbj11 Előzmény: #582205

persze, ez kezdet. Holnap kell napi záróval megerősítés. Ha az megvan, na az már vmi.

#582205 Krigskung Előzmény: #582200

Ha tényleg megindul valami végre akkor a folyamatosan bövítös storyt szeretném eljátszani. Meg kell keresni a szinteket és alattuk adni még egy adaggal.

De ne feledjük hogy azért olyan durva fordulós jelek még nincsenek... Ebböl még szvsz bármi lehet, de kezdetnek megfelel. Követô stop legyen veletek.

#582204 rbbj11 Előzmény: #582202

te sztem ezt jobban meg tudod ítélni kívülállóként, de sztem nem tetőkeresgélés. :)

Azért nem, mert gyakorlatilag csak annyi van, hogy a 7200-ról cipelt dax shortomról nem mondok le, pontosabban az irányáról. Csak technikailag máshogy bonyolítom.

Ez rosszabb, mint a tetőkeresgélés, mert rég fel kellett volna adnom azt a shortot :)

+ ahogy írtam itt is, fibo volt dax-ban 7632-ön, amcsi ellenállásokkal együttállásban innen fordult le minden. Ráadásul minden amcsi indexben sírkő dojit létrehozva naposon. Ez annyi fordulós jel, amire bolondság nem megpróbálni a full shortot, max ki kell dobni stoppal. Most jó szűk stopot lehet rakni, ideális hozam/kocka arány van.

#582200 rbbj11 Előzmény: #582181

nekem minden longom lezárt, amcsik nullában, dax 7537-ről 7621,5-ön. A nagyon régi dax shortomat 7603-on zártam, mert a résekkel nem akarok szórakozni itt a future lejáratok közelében, ezért a lezárt dax helyett (TA és minden alapon) ezentúl amcsi összshort lesz nyitva éjjel. Aztán nappal sok esetben lecserélem őket dax shortra, majd éjjel vissza amcsi shortok. Ez az új terv az év maradék részére.

#582194 Krigskung Előzmény: #582193

Egyébként véletlenül néztem rá fürdetés közben...sok tervezés nem volt. Hátha a megérzéses kötések jobbak mint a tervezettek;)

#582192 Krigskung Előzmény: #582182

Na végre keresek egy kis pénzt ezen a vackon ;)

Short 636 és 624 rôl. Meglátjuk mi leszbelôluk. Gyanítom hogy követö stopot fogok rárakni mert itten semmi sem az aminek látszik mostanság...

#582181 big-ebuy Előzmény: #582172

rbbj 357tettem dj..400-420céllal ha kitőrnek te?sztem meghúzzák fel és kampó,de ha nem