Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: Kereskedési idő

#58290 Ricsi Előzmény: #58289

Tudok, csak az a baj, hogy nem tőzsdén kell vele foglalkozni:))

Pl Adsz-veszel régiséget. Adsz-veszel lányokat. Csak 1-2 ötlet:))

#58289 Amatoregy Előzmény: #58276

off.

Hirdetést szeretnék feladni valahol.

Oda-vissza trédelhető, napon túli pozira is alkalmas, mutyi (értsd Kt játék mentes) insturmentumot keresek.

Feltételek:

- shortolni és longolni egyaránt lehessen

- napon túli pozira is alkalmas

- TA alapon (mutyimentesen) kereskedhető

- viszonylag kis tőke áttét

- likvid legyen

Tudtok ilyet?

:)

#58276 Kissherceg Előzmény: #58275

nem, mint írtam egy algoritmus. Vmi német gyerek kitalált egy módszert, amely statisztikai alapon következtet az esetleges elmozdulásra... SEmmi köze a béthez. Egyébként meg kezdőtopikba tartozik :))

#58275 Amras Előzmény: #58262

Oké, köszi szépen! Ja és gondolom ezt az értéket is a BÉT számítja hivatalosan...

#58254 Kissherceg Előzmény: #58251

egy program számolja egy algoritmus segítségével, hogy az adott elmozdulás nemzetközi piacokon várhatóan mekkora lesz a buxban. Kalkulál, de ez alapján nem tradelnék. :)

Kereskedési idő

#58251 Amras

Hali!

Az előbb rossz helyre írtam ezzel kapcsolatban, úgyhogy itt is feltenném a kérdésemet:

Meg tudná valaki mondani, hogy a zárás utáni kereskedés hogyan történik? Ugyanis azt látom a BUX-nál ( http://tools.boerse-go.de/index-tool/) hogy fél öt után is vannak kötések.

Köszi,

Amras

Re: nincs cím

#58227 Ibiza Előzmény: #58225

:) köszönöm a válaszod.. penge vagy.. abba ne hagyd a írogatást..sztem sokan olvassák csak nincs mit hozzátenni.

#58224 Kissherceg Előzmény: #58223

bux0912 eladsz és erste elfogadja fedezetnek otpt 100%ban állampapírt is. PETI csak pénzt.

#58223 Ibiza Előzmény: #58187

hogyan shortolod?.. simán eladsz BUX0912 vagy OTP 0912öt és kész?

pénzen kívül kell hozzá fedezet?

#58221 BudFox Előzmény: #58187

én is beshortoltam még zárás előtt...És usa kezd nagyon ronda lenni :DD

bezúghatna már igazán..oda ahová való...a szakadékba...

#58197 Kissherceg Előzmény: #58196

hati ma betölthette volna a rést és akkor rábólintok a felre teljes szívvel, de így visszafordult... Nem lesz ez így kóser.... Persze meglátjuk, a pakk nem nagy, ilyen idióta piacon nem lehet :)

#58196 Waszeitung Előzmény: #58187

Gondolhattam volna hogy hati nélkül nem bírod ki :D,szöszölgetünk itt irány nélkül egyenlőre,szokjuk a magaslati levegőt.....