Tudok, csak az a baj, hogy nem tőzsdén kell vele foglalkozni:))
Pl Adsz-veszel régiséget. Adsz-veszel lányokat. Csak 1-2 ötlet:))
Tudok, csak az a baj, hogy nem tőzsdén kell vele foglalkozni:))
Pl Adsz-veszel régiséget. Adsz-veszel lányokat. Csak 1-2 ötlet:))
off.
Hirdetést szeretnék feladni valahol.
Oda-vissza trédelhető, napon túli pozira is alkalmas, mutyi (értsd Kt játék mentes) insturmentumot keresek.
Feltételek:
- shortolni és longolni egyaránt lehessen
- napon túli pozira is alkalmas
- TA alapon (mutyimentesen) kereskedhető
- viszonylag kis tőke áttét
- likvid legyen
Tudtok ilyet?
:)
nem, mint írtam egy algoritmus. Vmi német gyerek kitalált egy módszert, amely statisztikai alapon következtet az esetleges elmozdulásra... SEmmi köze a béthez. Egyébként meg kezdőtopikba tartozik :))
Oké, köszi szépen! Ja és gondolom ezt az értéket is a BÉT számítja hivatalosan...
Sztm az. Ha lehetne sztd nem kereskednén buxxal ilyenkor is?
egy program számolja egy algoritmus segítségével, hogy az adott elmozdulás nemzetközi piacokon várhatóan mekkora lesz a buxban. Kalkulál, de ez alapján nem tradelnék. :)
Hali!
Az előbb rossz helyre írtam ezzel kapcsolatban, úgyhogy itt is feltenném a kérdésemet:
Meg tudná valaki mondani, hogy a zárás utáni kereskedés hogyan történik? Ugyanis azt látom a BUX-nál ( http://tools.boerse-go.de/index-tool/) hogy fél öt után is vannak kötések.
Köszi,
Amras
:) köszönöm a válaszod.. penge vagy.. abba ne hagyd a írogatást..sztem sokan olvassák csak nincs mit hozzátenni.
bux0912 eladsz és erste elfogadja fedezetnek otpt 100%ban állampapírt is. PETI csak pénzt.
hogyan shortolod?.. simán eladsz BUX0912 vagy OTP 0912öt és kész?
pénzen kívül kell hozzá fedezet?
én is beshortoltam még zárás előtt...És usa kezd nagyon ronda lenni :DD
bezúghatna már igazán..oda ahová való...a szakadékba...
hati ma betölthette volna a rést és akkor rábólintok a felre teljes szívvel, de így visszafordult... Nem lesz ez így kóser.... Persze meglátjuk, a pakk nem nagy, ilyen idióta piacon nem lehet :)
Gondolhattam volna hogy hati nélkül nem bírod ki :D,szöszölgetünk itt irány nélkül egyenlőre,szokjuk a magaslati levegőt.....
alacsonyabb csúcsból fordult, részemről hati short :)
Tessék csak tessék,be lehet szállni,hátha bux nem elégszik meg +5% al mára....