Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#581775 rbbj11 Előzmény: #581773

igen, azért van gyakran jan. első napjaiban lórugás (ahogy idén is volt). Jan. elején táraznak be, ill. akkor van átsúlyozás is.

Dec. nem olyan általánosan tiltott, mint a nyári hónapok. Persze semmi sem vonatkozik minden alapra, ez nem törvény, csak általános gyakorlat, a mainstream

#581773 macika Előzmény: #581768

hát ezt én nem tudom elképzelni hogy decemberben tilos legyen vásárolni egy alapnak

a jan-dec elszámolásokkal pláne

a maradék pénzt átviszik januárra?

#581768 rbbj11 Előzmény: #581760

nem viccelek, alapkezelési szabályzat

ahogy az is, min. mennyi forgalma kell legyen a rv-nek, max mekkora súlyt képviselhet a teljes pf-ben stb stb. A szabályok a legtöbb alapnál olyannyira rögzítették, hogy ha mindent jól csinálsz, akkor sincs esély bizonyos %-os emelkedésnél nagyobbra

#581765 macika Előzmény: #581763

holnap fed beszéd lesz odaát

ne feledjük

de sztem képtelen lesz a hangulatot elrontani

esetleg a fiskális szikla nem arra esik amerre kellene akkor baj lehet

#581758 rbbj11 Előzmény: #581755

alapok többsége egyáltalán nem vásárolhat dec-ben. Ahogy nyári hónapokban sem.

Kiütést meg azért teszik, mert az a lényege a certiknek, hogy kevésbé fegyelmezett tradereknek van benne beépített management

usb portom rosssz nem ir…

#581756 big-ebuy

usb portom rosssz nem irok sokat.kép bill irok..h i sincs

#581755 macika Előzmény: #581753

igen de a centiknél nem véletlenül oda teszik a kiütést

egyébként hetesen a szalagtetőt nyomja fel a dxlll

esésnek a legkisebb jele nincs még csak kisebb idősíkon vanak lefele hullámok

az alapok nyomják az idei maradék lét a piacba

#581703 rbbj11 Előzmény: #581682

nem tudom, milyen lendülettel, nem vagyok jós. Én azt hittem már egy hete, h. tarthatatlan ez a lendület, és egy héttel később konstatálhatom, h. tévedtem, és tartható volt.

Nem lényeg a lendület, ha az irányt eltalálja vki több hetes távon, az is szénné keresheti magát, miért kéne tudnia még az emelkedés lendületét is?? Másképp megfogalmazva: kit érdekel a lendület, ha tudni véled, hogy 1 hónap múlva innen 2-5-10 %-kal magasabban lesz?