mexikói :))
amúgy marad a mostani, ez tetszik :)
felcsillant egy new york-i út lehetősége, ha kijutok leölöm a wall street-i bikát, és a helyére medvét állítok fel. :))
Én meg azt mondom, hogy az első januári emelkedés után!
:-)
Most innen nem tudom tovább, holnap eljátszhatják még 1x ugyanazt a visszatesztet, vagy akár mehet fel 7580-ig.
pontosan ez történt. Megvolt akkor a napi mélypont, csak már nem volt idöm megvárni a kitörést, így a mai körröl lemaradtam. Egy kis sp longgal csipegettem és még van nasi longom
A hosszabb távú short pozícióknak még nincs itt az ideje.Talán inkább felfelé vagy oldalra.
Ha azt csinálják, amit többnyire, akkor 0-ig felhajtják, aztán további bizonytalanság jön.
Ez akkor kb. 7520.
Meghagyom, nincs annyira messze, még -100 pont. Egy kisebb rossz hír is meghozhatja...
én várnék vele, semmi nem dölt el. Vagy húzz rá egy követöt v. stopot. Szvsz meglehetett a mai mélypont, de amíg nem rugaszkodik igazán fel, nem fogadnék rá
mi legyen az 544-es shortommal? eredetileg 370-ig akartam tartani, de gondolkozom, most zárom, és 544-en újra megnyitom
nyilván sokkal nagyobb lett a jelntősége a likviditási híreknek, mint valaha, és azok mindent felülírhatnak egy pillanat alatt, ami már mindennapossá vált (l. fiscal cliff hírei v. EU mentünk / nem mentünk / mennyiért és kit mentünk meg hírei). Sztem ezt látod
Azért kérdezem, mert én azt látom, hogy a jegybanki pénzár óta a japán gyertyák is egyre megbizhatatlanabb jelzést adnak.
dax 23.6-os fibóról pattant meg, kérdés, hogy fordul-e végleg felfelé